Dodaj do ulubionych

WYJ�CIE SALOMONOWE????

08.06.01, 11:03
Trwa bardzo wyrównana rywalizacja między sympatykami Alicji i Klaudiusza. Co to znaczy? To znaczy, że tak jedno jak drugie ma wielu zwolenników w�ród ogladajacych. I ci sami ogladajacy bardzo nisko we wszystkich sondach oceniaja Gosię, od do�c dawna czekajšc na sposobno�ć by móc opowiedzieć się za opuszceniem przez Nia domu BB.
Może więc Wielki Brat powinien uniewaznić ostatnie nominacje i unieważnić Swojš decyzję z ostatniej nocy niedzielno poniedziałkowej o dodatkowym tygodniu dla nominowanej dwójki i ...usunšć z domu Gosię.
Byłoby za co, choćby przeglšdajšc zarejestrowane przypadki łamania przez Niš regulaminu ( z jak nieistotnejj przyczyny wyleciał Piotr Lato ), no a najważniejsze chyba to, że skład ostatniej czwórki byłby najbliższy oczekiwaniom telewidzów.
Notowania Gosi w sondażach chyba wszystkich sš zdecydowanie najniższe.
Od dawna jest najwyżej w�ród najbardziej nielubianych. Byłaby to więc eliminacja najbliższa życzeniom oglšdajacych.
Pozdrawiam
krzysztof
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: WYJ�CIE SALOMONOWE???? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.01, 11:11
      dobrze piszesz, tylko BARDZO PROSZE, nie uzywaj polskich znakow, bo tu wychodza
      BABOLE!!!

Gosie-Prosie pewnie zostanie, niestety.
      teraz czas na Ale-Lale.
      jestem za Januszem.
    • biscuit Re: WYJ�CIE SALOMONOWE???? 08.06.01, 11:20
      Witaj. Wydaje mi się, że masz rację. Tylko niestety mieszkańcy o tym nie wiedzą
      i wyraźnie lubią G. Może odpowiada im takie zachowanie. Lizustwo połączone z
      podrzeganiem współ uczestników. To mówi samo za siebie. U mnie jest przegrana.
      Reszta za akceptację tego także.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka