kubissimo 04.03.09, 11:33 no halo. Nie ma jeszcze tysiaca postow? Jestem zawiedziony :P prosze napisac jak bardzo nie mozecie sie doczekac i komu kibicujecie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: YCD 4 04.03.09, 15:26 No halo, Kubu! :))) A ja się nie zawiodłam i to podwójnie, jeżeli można tak powiedzieć/napisać: po pierwsze wątek jest, a po drugie Ty go założyłeś ;-) Zaraz mnie będą posądzać o wazeliniarstwo i OT ;-))) ale co tam - raz mi wolno, w końcu zawsze w wątku YCD staram się pisać w temacie! Cieszę się na ten nowy sezon YCD i TzG - będzie co w TV oglądać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: YCD 4 04.03.09, 15:53 znoooowu?? i jakie CZYTYERY?? to już były TYSZYY? 8-x) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: YCD 4 04.03.09, 16:51 I ja też :) I Karen też, niestety dziś jeszcze nie forumowo, bo jej laptop 'zdechł' i czeka na jego uzdrowienie ;) I prosiła dziś żeby Was, dziewczyny pozdrowić i w czółka pocałować :) ** Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: YCD 4 04.03.09, 17:03 Żyje, żyje i trzyma się dzielnie, tylko trochę ' forumowego życia' jej brak :) Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: YCD 4 04.03.09, 18:53 a czemu tylko dziewczyny? faceci na buziaka nie zasługują? a na ycd i ja czekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: YCD 4 04.03.09, 19:02 flojd2 napisał: > a czemu tylko dziewczyny? > faceci na buziaka nie zasługują? Wszyscy z pewnością nie ;) Ale nadstaw czółko do dostaniesz wirtualnego buziaka od Karen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 18:06 Jestem! Właśnie dotuptałam z pracy i teraz już tylko czekam na YCD :) Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: YCD 4 04.03.09, 18:49 Ja tez oglądam! Eliminacje/castingi lubię najbardziej :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: YCD 4 04.03.09, 19:53 nohalo, ja też będę ogląać eliminacje, patrz z "polska" casting to to co lubiem najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 19:05 Czy wiadomo coś o jakiś nowościach, udoskonaleniach, niesamowitych projektach* (czyt. klapach)? ;) * choreo Piróga, taniec w deszczu, taniech na obcasach Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 20:15 wiadomo, ze program bedzie trwal krotko;/ o 21.30 sie zaczyna a 22.20 juz jest cos innego;/ w miedzyczasie ze 3 reklamy wiec zostanie 20 minut ycd... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 20:21 paulinaa napisała: > wiadomo, ze program bedzie trwal krotko;/ o 21.30 sie zaczyna a 22.20 juz jest > cos innego;/ w miedzyczasie ze 3 reklamy wiec zostanie 20 minut ycd... Optymistka :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: YCD 4 04.03.09, 19:31 Jak ja lubię początek marca, jest po co tv włączać :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 20:13 maciej1909 napisał: > Czuje się zapomniany i niedoceniony... :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 20:21 Teraz strzeli focha i nie będzie komentował Eurovison ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: YCD 4 04.03.09, 20:46 tak, a ja nie napiszę ani słowa o strojach i fryzurze pani Kasi S. z TzG, ani o pani Monice R. którą uwielbiam, ble , uczestniczce TzG :D o!!!brażona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: YCD 4 04.03.09, 20:24 na oficjalnej stronie ma być więcej materiałów z odcinków:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: YCD 4 04.03.09, 20:48 oj no przeciez bede komentowal ale jak zwykle nie na zywo tylko po programie :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 21:32 Dżizas... Kinga miała mocne wjście w tej czapie :D O! już reklamujemy film :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 21:32 jeszcze raz uslysze kochaj i tancz to przełączam Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: YCD 4 04.03.09, 21:36 pierwszy kasting, pierwszy klient... czemu nie ma numerka 1? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 21:39 i po co a spowiedź? kochasz ją czy nie? ach wzruszylam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 21:40 Lovestory i odgrzewany kotlet, a to dopiero 10 minuta programu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 21:40 a co najgorsze będzie ciąg dalszy! mnie jego taniec nie powalił... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD 4 05.03.09, 09:11 paulinaa napisała: > i po co a spowiedź? kochasz ją czy nie? ach wzruszylam sie! Chłopak wygląda na normalnego, w sumie fajnego, naciągają go na zwierzenia, a on wyraźnie nie ma na to ochoty - wydaje mi się tylko, że psychicznie nie da rady zajść wyżej niż warsztaty... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD 4 05.03.09, 09:09 misiania napisała: > pierwszy kasting, pierwszy klient... czemu nie ma numerka 1? Bo pewnie wcześniejsze "występy" nie nadawały się do pokazania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Koleś z krzesłem ;) 04.03.09, 21:49 Padłam i chyba się nie pozbieram :D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Koleś z krzesłem ;) 04.03.09, 21:51 Gdzie i u kogo on się uczył tańczyć przez całe 8 lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Koleś z krzesłem ;) 05.03.09, 09:14 Biedny chłopak - rację miała Weronika, że tutaj właściwie nie ma się z czego śmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 21:50 Julia, lat 15 Jakie te dzisiejsze nastolatki "stare" są. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 21:51 ja wyglądam jakbym byla od niej mlodsza;/ nie podobalo mi się-za dużo tarzania po podłodze Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 21:52 To jest ten zabójczo przystojny ukrainiec? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: YCD 4 04.03.09, 21:53 ;DDDDDD Klatę ma niezłą. Nic poza tym... Nie lubię takich włosów u chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 21:54 oby się nie potwierdziło;) co jeszcze słyszalaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4 04.03.09, 22:02 paulinaa napisała: > oby się nie potwierdziło;) > co jeszcze słyszalaś? :) chyba juz nic, tylko o tym Ukraińcu Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Brajan od jazzu 04.03.09, 22:05 paulinaa napisała: > ale on grzeczny i słodki... aż za słodki, poza tym zgadzam się z opinia Piróga Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Brajan od jazzu 04.03.09, 22:07 wygląda mi na chłopaczka, ktory sobie nie poradzi z emocjami i stresem Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4 04.03.09, 22:03 misiania napisała: > pan kontener jest fajny :))) Taki pozytywny, też mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: YCD 4 04.03.09, 22:08 no właśnie. pokazują takiego niewiadomoco, a nie pokazują tych, co bilet dostali :((( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: YCD 4 04.03.09, 22:09 o nie, znowu ktoś łka na tematy rodzinne z duszoszczypatielną muzyką w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: YCD 4 04.03.09, 22:10 misiania napisała: > no właśnie. pokazują takiego niewiadomoco, a nie pokazują tych, co > bilet dostali :((( też o tym pomyślałam przed chwilą. Tych fajnych w skrótach, a takim czubkom tyle czasu się poświęca ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 22:11 w materialach z libony bedzie to samo-będą pokazywac tyc c sie nie dostali a jak bedzie finałowa 16tka to sie okaze, ze wiekszosci nie kojarzymy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 22:10 i po co te ckliwe historyjki? ;/ głosujcie na mnie, bo mam cięzkie zycie? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 22:11 zatańczył super, historyjka życiowa zupełnie niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 22:12 rzeczywiscie fajnie zatanczyl ale ogolne wrazenie złe przez historyjkę Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: YCD 4 04.03.09, 22:13 o tototo. pitu pitu mli mli, a parę minut programu minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: YCD 4 04.03.09, 22:14 czy mamy cenzora? zauważyłam, że mija dobrych parę sekund zanim post się ukaże. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: YCD 4 04.03.09, 22:16 Też zauważyłam, ale tak jest zawsze jak wątek robi się coraz dłuższy i non stop ktoś coś pisze, więc nie wydaje mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 22:17 kiedyś opóźnione były dopiero jak wątek miał 100 postow Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: YCD 4 04.03.09, 22:21 I tak dobrze, ze posty nie ladują gdzie chcą - jak ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 22:22 racja, doceńmy co mamy :D chociaz nie moge wyslac postu na twa:( kasuje mi go:( Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4 04.03.09, 22:16 misiania napisała: > czy mamy cenzora? zauważyłam, że mija dobrych parę sekund zanim post > się ukaże. dokładnie tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4 04.03.09, 22:15 Ale wiadomo, że jeśli będzie dwóch na tym samym poziomie to wybiorą takiego, który ma w zanadrzu jakąś "historyjkę" Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 04.03.09, 22:18 producenci nalegają na takie historyjki, podobno widzowie to lubią;/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: YCD 4 04.03.09, 22:22 hyhy, to niech producenci zrobią odwrotnie, niech każą zatańczyć uczestnikom jakiegoś tokszołu typu Rozmowy w toku czy Wzruszyła mnie twoja historia. publika oszaleje z zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Wydaje mi się 04.03.09, 22:28 czy ten program jest strasznie nudny??? Jak by to powiedział Piróg "ni cholery" nie moge sie wciagnac dziisaj... ciagle to samo chyba mi sie przejadlo... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wydaje mi się 04.03.09, 22:31 ja sobie krzyżóweczkę przy okazji rozwiązywałam, więc mi się nie nudziło Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Wydaje mi się 04.03.09, 22:33 Ja obskoczyłam inne fora jeszcze, ale mam nadzieję że to się rozkręci. Pewna jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wydaje mi się 04.03.09, 22:35 ja też mam nadzieję... chociaż te castingowe to pewie wszystkie takie będą... pozostaje czekać na odcinki live Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Wydaje mi się 04.03.09, 22:34 paulinaa napisała: > był nudny;/ i to strasznie;/ coś mi się wydaje, że w niedzielę w TzG będzie podobnie ekscytująco:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wydaje mi się 04.03.09, 22:36 ja się nie mam zamiaru katować i to przy niedzieli :D Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Wydaje mi się 04.03.09, 22:37 w tzg podobnie ekscytująco jest gdzieś tak od 5 edycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: YCD 4 04.03.09, 22:30 cenzor ma pomocnika, szybciej czytają chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: YCD 4 04.03.09, 22:58 chyba bedzie mniej odcinkow z castingow? jak dla mnie tak byłoby lepiej:-)) ten z tym krzeslem to tak mi przypominal pewnego mojego znajomego, ze szok! nawet sie zastanawiam czy to nie jakas jego rodzina:-) i ten biedny Mieszko, zas se nad nim zlitowali, calkiem niepotrzebnie. a z Paulina bylo do przewidzenia, madra dziewczyna, na co jej taki zazdrosnik:-) fajnie ze dostala sie ta dziewczyna, ktora tak nieszczesliwie spadla ze sceny, pokazala cos innego. Ukrainiec tez ok. ale ten mistrz swiata w jazzie??? jakos tak niezgrabnie tanczyl, ze cud jakis iz leci do Lizbony. a dla Kingi jest sie mistrzem Europy, swiata i nawet..kontynentu:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD 4 05.03.09, 09:31 Do tej dziewczyny, co spadła pod scenę, to tylko Piróg poleciał z pomocą, a resztę tak wmurowało, że się nawet nie ruszyli z miejsca?? Taka obtłuczona, żeby miała siłę i bezboleśnie przeszła przez warsztaty, bo będziemy mieli takie spektakularne odejścia z powodu kontuzji, jak bodajże w pierwszej edycji, a szkoda by było, bo dziewczyna bardzo fajnie tańczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: YCD 4 05.03.09, 12:11 A mnie sie odcinek podobał. Piróg w formie.:) Koleś z krzesłem - w sumie nie wiadomo czy wypada sie śmiać, ale mnie zawsze zastanawiają ludzie, którzy są tak zamknięci w swoim świecie, że nie potrafia byc obiektywni w stosunku do samych siebie, swoich umiejetności. Koleś od break'a fajny (aczkolwiek telenowela pewnie też zrobila swoje). Koleś od electric boogie (ten co miał tańczyc "hyyyp hooop") wymiata, na piwo bym z nim poszła.:) Ukrainiec mnie nie powalil wizualnie ani tanecznie, tylko włosy ma wspaniałe, no i ciało też fajne.:) Tanecznie nikt mnie nie zabił, moze oprócz kolesa od break dance'u, ale zaobaczymy czy umie tańczyc cos jeszcze. Mieszko (mam nadzieje, że chłopak sie nauczył czegos o poczuciu własności i zaborczosci) i ten mistrz jazzu poprawnie. I te dwie dziewczyny, z których jedna przeszła, a druga nie, wypadły fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.sz "Brajan" 05.03.09, 13:46 Nie no, ok, tance fajne, podobalo mi sie, ale wlos mi sie jezy na glowie i plecach, gdy stykam sie z czlowiekiem unieszczesliwionym przez rodzine tak spotwornialym imieniem jak "Brajan". Myslalem, ze takie przezwiska to nadaje sie w rodzinach patologicznych gdzies na dalekich, zabitych dechami prowincjach, gdzie smutne zycie biegnie w oparach Carmenow i w blasku grajacego 24 h/dobe telewizora. Brajany, Drzejmsy, Olivierki... a tu tancerz, miszcz.... no w glowce mi sie nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: "Brajan" 05.03.09, 18:27 ja tylko patrzę, czy nadal są opóźnienia w pojawianiu się postów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: "Brajan" 06.03.09, 08:30 Zgadzam się, koszmarek. Dodatkowo imie Brajan w zestawieniu z nazwiskiem Poniatowski zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4 05.03.09, 23:33 a ja sie wypowiem w sobote po powtorce, bo niby zaczalem dyskusje, a potem poszedlem do kina ;) dzis za to mialem okazje zobaczyc wiekopomne dzielo o kochaniu i tanczeniu i musze odreagowac stres ;) Generalnie pojawilo sie niemal cale YCD. Brakowalo chyba tylko Władzi Zygmunt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4 06.03.09, 00:17 kubissimo napisał: > dzis za to mialem okazje zobaczyc wiekopomne dzielo o kochaniu i tanczeniu i > musze odreagowac stres ;) > Generalnie pojawilo sie niemal cale YCD. Brakowalo chyba tylko Władzi Zygmunt ; > ) Też byłam:)tłok potoworny, Miko oblężona, w filmie podobały mi się wnętrza i muzyka, nie podobał mi się Damięcki, trochę się uśmiechałam przy Mecwaldowskim, no i ładnie się całowali, nie odrabiali takiej pańszczyzny jak Dancewicz w na Wspólnej, trochę piszę chaotycznie, ale taki też jest ten film Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4 06.03.09, 00:55 musze przyznac, ze Miko w filmie pozytywnie. Na jej tle Damiecki wypadl jak amator :/ niemniej czy wyobrazasz sobie w glownej roli Kasie Cichopek? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4 06.03.09, 01:14 Od razu o tym pomyślałam, kompletnie nie wyobrażam sobie Cichopek, to byłaby porażka, słyszałam w jakimś wywiadzie jej razżalenie, że nie zaproszono Jej nawet na casting, producent wiedział co robi, ale Damięcki zupełnie nie trafiony Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD 4 06.03.09, 11:40 dona.a napisała: > Od razu o tym pomyślałam, kompletnie nie wyobrażam sobie Cichopek, > to byłaby porażka, słyszałam w jakimś wywiadzie jej razżalenie, że > nie zaproszono Jej nawet na casting, producent wiedział co robi, ale > Damięcki zupełnie nie trafiony Nie, nie ona miała raczej żal o to, że jej kosztem, na początku, starano się podgrzać atmosferę wokół przygotowań do kręcenia filmu i tutaj się z nią zgadzam. Zamiast od razu uciąć, że p. Cichopek nie jest brana pod uwagę jako kandydatka do roli głównej, to mieszano, mieszano, po to tylko, żeby w końcu oznajmić, że Miko będzie grała. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD 4 06.03.09, 11:37 Zapomniałeś chyba dodać o przynajmniej połowie z TzG oraz Teraz albo nigdy... ;-) Ja na ten, film wbrew wszystkiemu, się wybieram! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4 06.03.09, 18:15 idz idz, niech ITI zarobi na KOCHAJ I TANCZ 2 ;) a jak bedziesz, to zwroc uwage na to, ze Damieckiemu zamalowywali pierzyk przy oku. Najwyrazniej uznano, ze ma byc nieskazitelnie piekny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 06.03.09, 21:55 mnie dziś znajomi probowali wyciągnąc na to wielkie dzieło ale się nie dałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: YCD 4 06.03.09, 22:14 omg u majewskiego w poniedziałek miko i damiecki;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4 07.03.09, 11:43 malange napisała: > Ja też się nie dam! :D Nie przesadzajcie, przecież nie oglądamy, do tego komentując, TzG i YCD w ramach samobiczowania, film nie odbiega poziomem, jeśli znoszę Gąsowskiego i Rusin przez tyle edycji to i popisy Damięckiego i Miko są do przeżycia, wcześniej pisałam co mi się w filmie podobało i każdy coś dla siebie znajdzie, poza tym warto mieć zdanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD 4 06.03.09, 20:49 Chyba polubię ten hip-hop ;))) youcandance.plejada.pl/46,6650,1,ycd_exclusive_-_lukasz_szotko,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś