Dodaj do ulubionych

KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!!

IP: *.chello.pl 28.11.03, 20:14
Komu znudziło się już oglądanie jak Adaś lata ?
Ja już nie mogę oglądać polskiego wąsika , zapewnień ,że chce oddać tylko
kolejny dobry skok .
A poza tym to 4 godziny dobrego czasu antenowego w weekendy w plecy !
Cały czas takie same transmisje .
PRECZ !!!!!
Obserwuj wątek
    • ekstradycja Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! 28.11.03, 20:18
      Jak Cie nudzi to nie oglądaj. Przepraszam, ale wielu, bardzo wielu ludziom sie
      Adam nie znudził... Ja bede jak co roku ogladala z zapartym tchem... Pozdrawiam
      • kloidet Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! 28.11.03, 21:52
        no właśnie! na przykład ja!!!
    • mameluch Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! 28.11.03, 20:20
      no tak,ktoz nie wolalby obejrzec na przyklad marotonu z powtorkami Klanu z
      calego tygodnia czy moze jakiejs zajebistej biesiady.a tu kaza nam takiego
      wasatego ogladac,ktory smie jeszcze nie schodzic ponizej poziomu od tylu
      lat,przez co my nie mozemy jakiegos zastrzyku porzadnej kóltóry dostac...PRECZ
      Z MALYSZEM!
    • Gość: s_l Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 20:27
      ...marniutka prowokacja....
      ale nie poddawaj sie, moze kiedys uda ci sie wprowadzic prawdziwy i wart
      dluzszego posta zamet na forum
      pozdrawiam
      • Gość: mateja Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 20:42
        To nie prowokacja . Naprawdę mam dosyć :
        - żony , która z wiejskiej dziewuchy stała się Prezesem Fundacji i cały czas
        chodzi w ciemnych okularach
        - pseudoznawców dziennikarskich takich jak Kurzajewski , który nie wiedział jak
        wyglądają narty a nagle stał się expertem
        - polityków piekących swoje lody przy jego sukcesach ( Prezydent w Zakopanem ,
        Premier w Planicy )
        - Prezesa Związku Narciarskiego Włodarczyka , który nie robi nic , nic , nic i
        nagle nie wiadomo dlaczego ma sukces , na który nie zasłużył ...

itd . itp ....
        • Gość: max Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 20:53
          to dopiero początek sezonu a tobie już się znudziło? No cóż musisz wytrzymać do
          marca, ja tam lubię skoki oglądać.
        • Gość: Ania do mateji IP: *.crowley.pl 29.11.03, 13:07
          Gość portalu: mateja napisał(a):

> To nie prowokacja . Naprawdę mam dosyć :
          > - żony , która z wiejskiej dziewuchy stała się Prezesem Fundacji i cały czas
          > chodzi w ciemnych okularach

Po pierwsze: Małyszowie są z Wisły, a Wisła to miasto. A nawet gdyby byli z
          najmniejszej i najbardziej zapadłej wsi w Polsce nie masz prawa nikogo oceniać
          tylko po tym. Ciekawe skąd Ty pochodzisz?
          Po drugie: żona Adama Małysz kończy studia wyższe i nie jest żadną wiejską
          dziewuchą. Ale rozumiem, że Ty nawet nie wiesz co to znaczy "studia wyższe".
          Po trzecie: To czy chodzi w ciemnych okularach to nie jest Twoja sprawa. Może
          ma chore oczy? Albo nie może już patrzeć na takich debili jak Ty?

Bardzo lubię Adama Małysza i chętnie oglądam jego skoki... nawet wtedy jak mu
          nie wychodzą.
          Za to mam dość takich typków jak Ty.... niestety jeszcze troszkę ich chodzi po
          tym świecie.
          • Gość: andrew Re: do mateji IP: *.chello.pl 29.11.03, 15:55
            idż do psychologa , bo masz wielkie kompleksy dziewczyno ......

• Gość: Ania Re: do mateji IP: *.crowley.pl 29.11.03, 16:55
              jeżeli ja mam kompleksy to Ty idź do psychiatry.... bo już całkiem z tobą xle
    • Gość: narciarz Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 20:53
      Adam jest tu niewinny , ale fakt ,ze przy nim paru gości się niezle urządziło .
      No , niektórzy się nawet pokłócili ( Szaranowicz z Miklasem )
      • Gość: verte Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 22:02
        ość portalu: narciarz napisał(a):

> Adam jest tu niewinny , ale fakt ,ze przy nim paru gości się niezle
        urządziło .
        >
        > No , niektórzy się nawet pokłócili ( Szaranowicz z Miklasem )

Możesz coś bliżej na ten temat?
    • Gość: Jola Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 21:06
      Nie bądź wredny(a), dlaczego nie dajesz cieszyć się Polakom. Może nie przepadam
      za jego wypowiedziami. ale jest skromniutki, własną pracą i talentem doszedł do
      tego, niech reklamuje czekoladę, okna i co tam chce, Ma prawo i naprawdę cieszy
      mi się morda, że jest i sobie skacze.
      • Gość: max Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 21:55
        a o co miklas i szaranowicz się pokłócili?
        • Gość: widz Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 22:07
          No pewnie ze się pokłocili .
          Miklas miał pretensje ,że kiedy Małysz nie był na topie to nikt nie chciał i
          nie garnąl się do komentowania skoków .Dopiero jak przyszły sukcesy i za nią
          popularność dla komentatora za sprawę zabrał się Włodek , który sprytnie się
          wkręcił i wygryzł Krzysia ...
          No i nie odzywają się do siebie .....
        • Gość: nuna Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.bpl.vectranet.pl 28.11.03, 23:09
          Kiedy Małysz zaczął wygrywać zawody (a było to na przełomie 2000 i 2001 roku w
          turnieju 4 skoczni)komentował Miklas. Szaranowicz był w tym czasie o ile
          dobrze pamiętam na Rajdzie Paryż - Dakar. Wrócił z Afryki w styczniu gdy
          Małysz wygrywał aż miło. Niewiele wtedy komentował bo nie był na bieżąco. To
          był czas Miklasa. Potem jednak Włodek już nie wyjeżdżał na ten rajd i zaczął
          wygryzać Miklasa. Krzyś został odsunięty na boczny tor.
    • the_dzidka Ja Cię nie będę krytykować :) 28.11.03, 22:00
      Ale po pierwsze: sezon się dopiero zaczął.
      Po drugie: ten chłopak jest chyba jedynym w Polsce, który zasługuje na
      prawdziwą "miłość".
      Ja nie oglądam transmisji, ale cieszą mnie jego sukcesy.
      Są nienaciągane! Nie ma tu toto-lotka typu: "jak X przegra z Y różnicą nie
      więcej niż Z punktów, to mamy szanse na awans, pod warunkiem że A zlitują się
      nad nami i pozwolą B zdobyć tylko jeden punkt". To mnie dopiero wkarwia!
      Wieczne żebranie o litość!
      Adaś i jego skoki są w tym wszystkim PRAWDZIWE.
      Leć Adam, leeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!!!!! :)

Dzidka
    • Gość: lol Kufa znowu lodowka z malyszem :( IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 05:41
      zaczyna sie :( gdzie nie wlocze stacje TV ten malysz z bananami zygac
      sie chce brrrrr.
      • ekstradycja Re: Kufa znowu lodowka z malyszem :( 29.11.03, 09:34
        A Ty gdybyś nagle stał się sławny i proponowaliby Ci gruba kase za wystapienie
        w reklamie, skoro wczesniej byles biedny jak mysz koscielna nie wystapilbys? Ma
        chlopak okazje, to niech sobie zarobi. Co za roznica, czy bedziesz sie nudzil
        na reklamie Omo czy POczty! Dajcie sobie luzu...

A tak na marginesie, to SZaranowicz komentuje tak dupiato, ze czasami mam
        ochote tam pojechac i zdzielic go w leb (z reguly nie jestem Agresywna ;-P )
        Nalepiej komentuje Miklas, bo jest konkretny, a przy Włodku nie wiadomo nic.
        Przypomina sobie, ze ktos skacze, jak juz punkty mu licza...
        Pozdrawiam wszystkich...
    • Gość: z Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 10:08
      głupia ta dyskusja.

Adaś jest w porządku, ale zamieszanie medialne wokół jego osoby to gruba
      przesada. otwieram lodówkę, a tam Adam Małysz. Adam nie będzie skakał do
      śmierci, więc warto byłoby, gdyby media przystopowały. Tym bardziej, że Adaś
      to na przykład nie łyżwiarz figurowy, on jest mistrzem w sporcie, który jest
      znany tylko w Europie płn., USA i Japonii. Ale w sumie Adaś jest OK i chwała
      mu za to, że jest...
    • ariwederczi Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! 29.11.03, 12:03
      Ja ma na tyle dosyć Małyszomanii, że nawet tego wątku nie chce mi się
      czytać... ;)
    • Gość: Ala2 Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.chello.pl 29.11.03, 12:14
      Facet dla Ciebie jest program na jedynce o 12 w niedzielę. a jak będą klopoty z
      transmisją to zawsze może polecieć na namiastkę na żywi z innym prowadzącym.
    • Gość: Kasyx Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: 213.25.168.* 29.11.03, 13:48
      I znów ten sam Małysz, ten sam Tajner, te same narty, ten sam Redbullowy kask...
      • Gość: Gość Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 13:51
        Zabierzcie mu narty! Albo chociaż przenieście relacje do WOTu!
    • Gość: 3x Hm.... Lepiej zacznij go lubic IP: 62.233.183.* 29.11.03, 15:19
      Nie masz wyjscia. Poza tym sport to zdrowie.
    • Gość: trooper Powiedzonka: IP: *.revers.nsm.pl 29.11.03, 19:08
      Adam: "Oddawać dobre skoki"

Relacjonujący: "... w tych warunkach...", np. "Co w tych warunkach pokaże Adam
      Małysz".
      • marit_grete Re: Powiedzonka: 29.11.03, 19:42
        i co z tego, ze tyle sie mowi o Malyszu, cieszmy sie tym, bo niedlugo jego slawa
        moze przeminac (oby trwala jak najdluzej), przynajmniej z niego mozemy byc
        dumni. ma chlopak swoje 5 minut, i dobrze. a tak na marginesie, wole ogladac
        skoki narciarskie niz klany i inne plebanie - zieeeeeeeeeew :P
    • Gość: Ewa Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 03:09
      Mnie jakoś skoki narciarskie nie pasjonują. Ale rozumiem, że relacje z Małysza
      i papieża muszą być. To podstawa patriotyzmu polskiego. Ja tam nie protestuję.
      Są jeszcze inne kanały, można też poczytać książkę lub pójść na spacer.
    • Gość: elde23 Re: KTO MA JUŻ DOSYĆ ADASIA MAŁYSZA !!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.11.03, 12:14
      Problem polega na tym,że nasza telewizja pokazuje /ze sportów zimowych/TYLKO
      A.Małysza.Przypominają mi się młode lata,gdy TV pokazywała TYLKO łyżwiarstwo
      figurowe gdzie zwyciężali Biełousowa i Protopopow/CCCP/,i wszyscy MUSIELI
      kochać łyżwiarstwo made in CCCP.Efektem tego jest, że NIGDY nie będę oglądał
      tej dyscypliny sportu.Teraz chciałbym obejrzeć narciarstwo
      zjazdowe,bobsleje/zwłaszcza na torze Konigssee/hokej,curling,biegi
      narciarskie,a przy okazji TAKŻE skoki.Adama Małysza szanuję,ale oglądać nie
      chcę.Widziałem wystarczająco dużo skoków A.M.a przy okazji żałosnych wypocin
      innych tajnerów.Bawcie się dobrze,ale bezemnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka