fanka_andrzeja_leppera 29.11.03, 15:18 No nie wymiękam, Kiedys się zastanawiałam jak naprawdę Aldek ma na imię i dopiero dziś przypadkiem się dowiedziałam-Romuald..hahaaahahahah.co za imię.buehehehe bzz.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_andrzeja_leppera Re: Ale jaja.Aldek=Romuald 29.11.03, 15:24 Wiem,wiem,imoin sobie nie wybierami. jak i są gusta i guściki.Ale naprawde rozśmiesyzło mnie to imię,tymbardziej,że kiedys zastanawiałam się od jakiego imiena 'pochodzi' Aldek. No teraz juz wiem..i poprawił mi się humor bzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilimarlene1 Re: Ale jaja.Aldek=Romuald IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.03, 15:31 mało Ci potrzeba żeby poprawić sobie samopoczucie.Tylko pozazdrościć.:\ Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_andrzeja_leppera Re: Ale jaja.Aldek=Romuald 29.11.03, 15:43 to czy mało,zależy od dnia i ogólnego nastroju.Nie napisałam,ze wcześniej byłam zdołowana,smutna itd. Poprawilo mi to samopoczcuie na krótką chwilę,w momencie kiedy parskalam śmiechem jak kapnęlam sieę jakie to imię bzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Ale jaja.Aldek=Romuald IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 15:44 jak Romuald Traugutt moze to po nim pap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ale jaja.Aldek=Romuald IP: *.chello.pl 29.11.03, 18:15 ja myślałem że na romualda to się mówi mundek. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Ale jaja.Aldek=Romuald 29.11.03, 18:17 Gość się najwyraźniej wstydzi swojego imienia. Bo dlaczego inni nie mówią do niego "Romek" lub "Romuald"?... Rodzice go skrzywdzili! ;) Odpowiedz Link Zgłoś