Dodaj do ulubionych

Linia specjalna z Lechem Wałęsą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 20:26
Kto z Was oglądał i jakie są Wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • eroll1985 Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą 10.12.03, 21:25
      ja oglądałem, wrażenia pozytywne. Cieszę się że dostał tyle głosów na tak.
      • Gość: telewidzka Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:34
        Nie ogladam walesy. Calkiem mi wystarczy ze byl jakis czas moim prezydentem.
        nie chce byc dalej karana za nieswoje winy. Zawsze uwazalam go za prostaka,
        bufona, hochsztaplera i glupka. Czas mija a moje zdanie nie ulega zmianie.
        • Gość: telewidzka Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:35
          errata: nie swoje :))
          • Gość: merc Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 22:15
            ja lubię Wałęsę,ma niezwykłego nosa i jest utalentowany.
        • Gość: Caloria Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.12.03, 15:46
          Tak jednym tchem wymieniasz cechy właściwe większości Polaków. Niestety.
          Wystarczy poczytać to forum, a znajdziesz większość tematów obracających się
          wokół jakiejś gołej d... z baru.
      • Gość: malgos Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.stacje.agora.pl 11.12.03, 11:42
        Ja tez sie bardzo ciesze ze prezydent Walesa dostal tyle dobrych glosow. Jest
        to chyba jedyny polityk do którego mam zaufanie i mimo dość charakterystycznego
        języka dokładnie wiem co chce mi powiedziec. To wielki polityk i porowmywanie
        go z p. Jaskiernią, Polem itp. jest nieporozumieniem.
        • Gość: telewidzka Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 12:45
          to mozemy znamy dwoch roznych walesow malgos, bo ten moj nie nie jest wielkim
          politykiem i nie jest wielkim czlowiekiem mimo Nobla.
    • Gość: bli Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 00:10
      Już miałam przełączyć, ale postanowiłam, że posłucham trochę jego bełkotu i
      pokrętnej logiki w nadziei na marną, bo marną, ale zawsze jakąś rozrywkę. No i
      nie zawiodłam się. Było śmiesznie.
      • Gość: merc Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 02:18
        no jasne ,logiczniejsi sa Jaskiernia, Miller i Kwasniewski,,,ach i jaka maja
        klasę....ach....oj i mysia jakubowska..ach...ach sa cudowni i tacy
        europejscy...no ,no...
        • jotesz Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą 11.12.03, 10:18
          przynajmniej rozumię co do mnie mówią, nawet gdy kręcą, kłamią czy kombinują...
          Pan Prezydent W. mówił i mówił i nie bardzo wiedziałem o co mu chodzi, więc
          trudno było mi się zgodzić albo nie - byłem za a nawet przeciw, zwłaszcza mniej
          więcej. W końcu ogarnęła mnie pomroczność jasna!
          • Gość: szteter Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.malpa.komp.pl 11.12.03, 10:59
            a ja tam tych Toich czerownych krętaczy nie rozumiem za cholerę...jak to jest
            że się poprawia w gospodarce jak wszędzie bida?
            • wojtek_kosynier Kto tu jest "czerwony"? 12.12.03, 09:36
              Nie lubisz „czerwonych” (właściwie napisałeś czerownych) bardzo dobrze. Tyle
              tylko, że Wałęsa w „Linii specjalnej” wygłosił wręcz komunistyczny pogląd
              mówiący mniej więcej o tym, że należy zabierać bogatym i rozdawać biednym. A
              może źle zrozumiałem wywody byłego Prezydenta? Poza tym nie stawiaj tezy, że
              każdy adwersarz Wałęsy jest od razu wielbicielem Błochowiak, Jakubowskiej,
              Jaskierni czy innego Czarzastego, bo tak po prostu nie jest.
            • jotesz Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą 15.12.03, 11:35
              tylko nie "moich"! To, że rozumiem durnia nie znaczy, że się z nim zgadzam! Ale
              rozumiejąc durnia wiem przynajmniej o co mu chodzi... Gdy durnia nie rozumiem
              to pozostaje tylko bełkot i pomroczność ciemna (ciemność widzę, ciemność)
          • soczewica Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą 11.12.03, 17:27
            jotesz napisał:

> przynajmniej rozumię co do mnie mówią,

rozumiĘsz?
            świetlnie. cieszem sięm
    • jacqueline Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą 11.12.03, 13:02
      Jestem pozytywnie zaskoczona.
      • Gość: merc Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 20:06
        ostatnie słowo na ten temat..zastanawiam sie jaka siłe ma władza, nawet tak
        beznadziejna ja Millera i Kwasniewskiego .Kwaśniewski mówi,gładkimi słowami ,z
        których NIC nie wynika...tego słuchac nie mozna ,Miller tez razcej orłem nie
        jest..ej... Kwasniewski mówi tak ,ze robi sie mdło,nie jestem w stanie
        uwierzyć w ani jedno słowo.I Ktos moze myslec ,ze im zalezy na ludziach na
        narodzie???Sześc milionów na remont willi w zakopanem ,a nie ma pieniedzy na
        ratowanie życia?????????To juz wytarczy ,ze nie chciec słuchac Pana
        Prezydenta,który nie widziw tym nic dziwnego.Szlag mnie trafia jak słysze ,ze
        lepiej ich się słucha.Najgorsze jak ludzie daja soba manipulowac.No..było
        ostatnie słowo.zreszta to nie to forum.
        • Gość: bli Re: Linia specjalna z Lechem Wałęsą IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 10:38
          > Szlag mnie trafia jak słysze ,ze
          > lepiej ich się słucha.Najgorsze jak ludzie daja soba manipulowac.

Ale przecież to ty powiedziałeś, że lepiej ich się słucha. Przejrzyj sobie ten
          wątek. Nikt poza tobą niczego takiego nie napisał. Wyciągasz bezzasadne
          wnioski, po czym obrażasz się na wszystkich. Zupełnie jak twój idol Wałęsa,
          he, he.
          • Gość: eroll młodzi kontra z wałęsą IP: *.chello.pl 16.12.03, 14:32
            oglądał ktoś????? Jeden z najlepszych odcinków tego programu.
            • Gość: sara Re: młodzi kontra z wałęsą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 20:56
              Tak, przyznaje. I mlodzi, szczegolnie z samoobrony i Walesa super. Bardzo
              ciekawy program.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka