Dodaj do ulubionych

Panie Bończyk!!!!!

15.12.03, 08:07
- Dziewczyny, słuchajcie! Jedziemy dziś do dyskoteki... ALCATRAZ! Ubiorę was
w stroje skąpe, kostiumy kąpielowe, bieliznę stringową, żeby to seksownie
wyglądało (...)
- Dzień dobry, gdzie jest moja córka???
- Tam jest proszę pani!
- Co tu robisz??!! No powiedz co tu robisz?!!
- Mamo, przestań!
- Gdzie ten Bończyk??!! Panie Bończyk!!!
- Ej, weź się uspokój!
- Co on tak uciekł?? Czarek czy jak on tam??!! Chodź no tutaj!!
- Mamo wyjdź!! Uspokój się!!
- Nie wyjdę, rozumiesz??!! Nie, żebym ja kilometry waliła po Bończykach
jakichś!!!
- Wyjdż!!
- Panie Bończyk!!! Panie Bończyk!!
- Mończyk jeżeli już!! Wyjdż!
- Panie Bończyk!! Zasłabłeś pan czy co?? Usnęłeś?? (...) Co robi moja córka
tutaj??
- Proszę panią, występuje dzisiaj.
- A pan gdzie chce występować?? (...)
- Ona powiedziała, że ma pani zgodę!
- A dostał pan to na piśmie??!!
- Ja nie muszę mieć na piśmie!
- Jak pan nie musi??? Bo pan sobie jakichś warkoczów naplutł to pan nie
musi??!!
(...)

Mam to uwiecznione na vhs!!! I cieszę się strasznie z tego powodu :)))
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 08:33
      Też mam i popołudniu raz jeszcze pooglądam. ;) Muszę spisać sobie przepis na
      dobrą zabawę przy coli. ;)
      Sonny, wiedziałeś, że są zapasy w makaronie??? Doprawdy myślałam, że się
      przesłyszałam. W złych miejscach bywam. A w okolicy to chyba nawet nie mamy
      Alcatraz.
      • sonny07 Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 08:40
        Mina Czarka jak przypominał sobie nazwę dyski Alcatraz - przepiękne!!! Wczoraj
        mało co wysłuchałem, bo ryczeliśmy ze śmiechu totalnie. Z rana zrobiłem sobie
        pobudkę na vhs'ie :)) A Targi Poznańskie złą sławą owiane :) 'Panowie mieli
        osobowość.. płacili 150PLN za dzień..'
        Cudo!
        • babeczkaa Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 08:43
          i Ci Panowie z targów wszystko fundowali i mieszkali w takim domku
          jednorodzinnym, WIELKI ŚWIAT nie ma co!
          Ja tez ryczałam ze smiechu, niestety nie mam uwiecznione na vhsie ale mocno
          zaryło się w mej pamięci.... A Mończyka to sama bym zlała po tej wrednej
          mor_dzie! Pozdrowionka,Babeczka
          PS. Nie wiecie czasem ile jeszcze jest części do wyemitowania?
          • lahliq Ile części? 15.12.03, 08:46
            Niestety nie wiemy, ale gdy Naturalni się odzywali, to ok. 8-ego odcinka
            sugerowali bodajże, że jeszcze około 10.
        • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 08:44
          "Panowie dyrektorowie". ;) A mnie się od razu przypomina: "Mój mąż jest z
          zawodu dyrektorem". ;) Oj Czaruś, to ty zwykły alfons a nie biznesmen. ;) I
          wszystko teraz pasuje, warkoczyki, pasemka. Do tytułu Alfonsa Roku jeszcze
          daleko, ale zadatki są. ;)
          • babeczkaa Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:18
            tak ja też miałam od razu skojarzenia z "Poszukiwany poszukiwana" i tekstem
            pani: "Mój mąz jest z zawodu derektorem" :)
            • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:21
              A także "Dziewczyny do wzięcia" : "Chciałabym po9znać kogoś na stanowisku.
              Obojętnie jakim. Na stanowisku". ;)
              Kurcze... Już widzę co to byli za dyrektorzy... Do renty się dołożyli. ;)
        • Gość: KIRA Re: Panie Bończyk!!!!! IP: *.crowley.pl 15.12.03, 08:52
          No i jescze było jak czeus mowi do mlodej. Możesz mowic do mnie po imieniu
          albo na Ty, odjechałam!!!! Ale mamusia był ponad wszystko!!!
    • lezka_z_posen Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 08:53
      fanki Gąsowskiego też były odjazdowe:"zaśpiewsz serial??,no zaspiewaj;)))"
      • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 08:58
        Gąsowski gdyby nie kamera chyba by już dawno uciekł od wielbicielek. ;) A tak
        to się musiał silić na uprzejmość, choć z trudem mu to wychodziło... :)
        • sonny07 Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:02
          A mamka powiedziała, że dom Czarka jak agencja z zewnątrz wygląda, a przecież
          Czaruś chyba w bloku pomieszkuje, no nie? Yo, pan Rysio był wbity w wersalkę
          jak mamuśka show dawała. Mógł pstrykać, byłoby jeszcze fajniej :)
          • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:13
            Też mnie to nurtuje. Powiedziała o domu a fakt, że pokazywany kiedyś był blok.
            Chyba, że czaruś w jednym domu z Ilonką a w bloku z Ewą-Klaudią. ;) Ale rurkę
            ma w obydwu. ;)
            Szkoda, że Czaruś wczoraj nie szkolił z tańca, ewolucje na ruyrce wychodzą mu
            całkiem-całkiem. ;)
            Waleczna mamusia też chyba doznała olśnienia, bo z początku odradzała córce TEN
            typ pracy, bo dziewczyna doświadczenia nie ma i wstydu za dużo... ;)
            • lezka_z_posen Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:42
              do tej roboty to trzeba mieć dryg,to nie jest jakieś tam tarcie chrzanu;)))
              • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:46
                O Łezka dzięki, wiedziałam, że o czyms istotnym zapomniałam. ;) "A co on cie do
                tarcia chrzanu tam potrzebuje?" ;)
    • Gość: Amadea Re: Panie Bończyk!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 09:40
      Sonny ! jak zwykle rewelacja !
      wczorajszy odcinek był git. Klaudia - gwiazda wraca do domu,piękne spodnie (!)
      i buty - od kiedy to do białych spodni pasują takie czarne , wysokie buty ?
      dziwnie wyglądało. jak zwykle śliczny make up itp. dziewczyna jest święcie
      przekonana, że karierę robi , jej opowieśc o targach powinna dać wiele do
      myślenia jej rodzicom. przeciętna uroda, przepalona w solarium twarz i
      koszmarny makijaż , jak ona wygląda bez tego świństwa na twarzy ?
      motyw z rentą był super, sąsiadka - pierwsza klasa !
      dziewczyna , która zgłosiła się do Czarka- prawdę mówiąc - daleko jej do
      modelki- krzywy zgryz, dziwny makijaż( czy zauważyliście, że takie dziewczyny
      często malują sobie oczy na niebiesko, choć pasuje im ten kolor jak świni
      siodło ?) żal mi jej było, miała smutek w oczach i nadzieję że kariera stoi
      przed nią otworem.
      super tekst Carka- "możesz mi mówić po imieniu albo na Ty "
      dziewczyna " no nie wiem czy to pasuje do starszego pana "( czy jakoś tak)
      rewelacja !!!!
      motyw z matką był chyba sprowokowany przez tv, mam wrażenie że specjalnie
      przywieźli matkę , żeby szumu narobiła
      Panie BOńczyk, Panie Bończyk! gdzie pan jesteś?

i na sam koniec Dana i jej modelki. najlepsza matka jednej- Benia- chyba sama
      była modelką w młodości :-) spotkanie z Gąssowskim -żenada, kobieta była
      żałosna i nieźle podpita, tekst o Coli - super ! i te tańce z mężem.

po takich programie przychodzi chwila refleksji:czy to się dzieje naprawdę ?
      • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:52
        Te białe spodnie na tym błocie! I to rozcięcia na tą porę roku!
        • lezka_z_posen Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:54
          najważniejsze,ze to były pierwsze buty z czubem w Raduszczu Starym;))
          • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 09:58
            Bo ona tam modę wprowadza. ;)
            Ale mimo wszystko ani matka ani sąsiadka nie wyglądały na osoby z jakiejś wsi
            zabitej dechami. Zdarza mi się w wakacje odwiedzać znacznie gorsze miejsca, tam
            ludzie zupełnie inaczej wyglądają i mówią. Stąd wciąż nie mogę się otrząsnąć
            po "pierwszym raz w życiu widzianym TRAMWAJI".
    • Gość: Amadea Re: Panie Bończyk!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 09:49
      "wybij to sobie z głowy ciężkim młotkiem "
      • sonny07 Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 10:03
        największy maks dla mnie to grafitti w Raduszcu: PEGEERY WYRUCHANE..
        :)
      • issis Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 10:05
        Jestem nieszczęśliwa i niepocieszona! Nie mam video, a mąż w czasie "Ballady"
        ogląda namiętnie "24 godziny" na Polshicie. W przerwach jedynie udaje mi się
        przełączać i na szczęście trafiłam akurat na scenę z mamuśką. Dlatego jestem
        zagorzałą fanką wątków o Czarku, Naturalnych, Danie i rzeszach panienek -
        dzięki wam wiem mniej więcej co się działo. Piszcie więc szczegółowo :)
        • sonny07 Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 10:10
          ważny news: Miras Naturalny podciął włosy - wygląda trochę 'lepiej' :)
          • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 10:18
            Ale tego okropnego nosa już nie zmieni. Jeszcze trochę i będzie miał jak
            Fernandel. Wielki, przerosnięty, wiśniowy i porozszerzane pory. Okropność. Może
            chory.
    • cyklistka Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 10:19
      nie wiem,czy zwróciliście uwagę ,jak kilka odcinków temu panna Ewa-Klaudia
      opowiadałm o swoich wrażeniach z Łodzi
      "wiele rzeczy widziałam wspaniałych...tramwaj widziałam...nigdy wczesniej
      tekiego czegoś nie widziałam...eee....eeee.bardzo fajne to było..."
      • sonny07 Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 10:21
        tja, z tym tramwajem to kultowe już chyba jest - za każdym razem jak widzę
        bimbę to jestem teraz świadkiem czegoś wyjątkowego! A teraz mamy nowe Combino,
        więc to jeszcze bardziej wyjątkowe wszystko..
        Jutro montuje taką rureczkę u siebie w chacie :)
        • lezka_z_posen Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 10:47
          a ja pomykam do pracy metrem i w wagonikach farncuskich są fajne rury-do go-go
          jak znalazł;))radziecka wersja wagoników tanców w metrze nie przewidziała;))
    • katija1 ILONKA... 15.12.03, 11:59
      ...zdaje się, ze tak ma na imie ta czarna co mieszka z "Bończykiem"
      jest 'modelką' numero uno na kanale P1 (czy jakoś tak-kaszana straszna) w
      godzinach mocno wieczornych. Przeważnie występuje w roli les lub sado...Ciekawe
      czy te 0700 tez jej bończyk załatwia...chody w telewizji?;))))
      • babeczkaa kwietnik 15.12.03, 12:10
        a pamietacie jak Bończyk wciskał tej nowej od chrzanu i ciężkiego młotka, że
        ta rura w jego chacie to był kiedyś kwietnik a Ilonka na to, że to przecież
        dla niej on zrobił tę rurę...buuuuuuuuuuuu
        • sonny07 Re: kwietnik 15.12.03, 12:14
          cholera, musze dzisiaj ten odcinek 'przerobić' na spokojnie, klateczka po
          klateczce, bo wczoraj nie dało rady ze śmiechu :)
          Dziewczyny!! A nie zrobiło Wam się trochę cieplej w kroku jak pokazali Czarka w
          tych dżinsowych krótkich spodenkach???? Słodziak jest, no słodziak totalny!!! ;)
          P.S. A co z panią bez zęba na przedzie, która u Mirasa miała robić??
          • Gość: naturalyn Re: kwietnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 12:27
            Takiej wstrętnej Panny nigdy bym nie zaangazował. Ona była tylko zaangazowana
            na potzreby filmu (jak wiele innych osób).
            • lahliq Re: kwietnik 15.12.03, 12:30
              A żona też na potrzeby filmu?
          • Gość: naturalny bończyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 12:28
            Takiej wstrętnej Panny nigdy bym nie zaangazował. Ona była tylko zaangazowana
            na potzreby filmu (jak wiele innych osób).
            • mindo Re: bończyk 15.12.03, 13:21
              Wczorajsze cytaty na miarę złotej czcionki:

„ta rura to kiedyś kwietnik był, wisiał na nim jakiś kwiatek ale zapomniałem
              już jego łacińskiej nazwy” !super!
              „mów do mnie po imieniu albo na Ty” -rewelacja!
              „pół litra i taką małą colę kupujemy, robimy sobie drinki, a co nie wolno
              człowiekowi się odprężyć trochę, człowiek jest wtedy taki weselszy i jakoś
              inaczej patrzy na ten świat”
              „a rentę bedzie miała z tego?” - super!
              „ ci panowie byli bardzo mili... mieli taką bogatą osobowość” -szczyt tępoty
              „jaka umowa?, ustna umowa? pokaż pan na pismie panie Bończyk!”
              „do tej roboty się nie nadajesz, to nie tarcie chrzanu!”
              „no, macie rzucać makaronem, troche się bić i drapać więc jak masz ostre
              paznokcie to musisz je obciąć”
              „dostałam tyle lakierów do paznokci, że brat się smieje, że będzie nimi bombki
              malował”
              • Gość: Amadea Re: bończyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 13:31
                przekręciłeś z bombkami, powiedziała, że jak brat zobaczył ile lakierów
                przywiozła to stwierdził, że będą teraz mieli z ojcem czym spławiki malować :-)
                mam pytanie: kim jest dziewczyna , która była w domu u Czarka ? chyba ilona ?
                wcześniej zakręcila się na rurze w rózówym sweterku , a potem siłowała się z
                matką tej od makaronu.
                w ogóle motyw z makaronem to niezły ubaw, pierwsze słyszę żeby takie walki
                były , może niedługo padnie propozycja walk w pierogach albo kluskach
                śląskich ?
                :-)
                • Gość: drak Re: bończyk IP: 5.5R1D* / *.pg.com 15.12.03, 13:46
                  Początkowo też uważałem że serial jest zabawny.
                  W rzeczywistości jest przygnebiający. Ubogie i niewykształcone dziewczyny
                  manipulowane i wykorzystywane przez sprytnego matoła (Mończyk).
                  Nieświadome że tracą częśc swojej kobiecej godności.
                  Mończyk wypowiedział pewne zdanie które może być podsumowaniem ich sytuacji.
                  " wolę zatrudniać biedne dziwczyny z prowincji nawet mniej urodziwe, niż
                  takie z bogatszych domów" .
                  Nie dodał że w zasadzie nie ma szans na zatrudnienie innych.
                  Te walczące w makaronie i kisielu nie mają dostępu do sieci, nie kończyły
                  renomowanych szkół średnich nie mówiąc już o studiach.
                  Ich rodzice nie są w stanie zapenić im elementarnych warunków życia.
                  Sorry za mentorski ton.
              • Gość: mała Re: bończyk IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 13:38
                o przepraszam brat to ma spławiki tym malować...:-)
                a tak cicho o Pannie - kandydatce do randki w ciemno... jej styl...
    • Gość: Amadea Re: Panie Bończyk!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 14:00
      dziewczyna na castingu do Randki w Ciemno- no cóż, wygląda na to, że wszystkie
      chwyty dozwolone aby dostać się do telewizji. wczoraj się złamała, z płaczem
      wyznała ,że chce normalnie żyć, z mężem i dziećmi przy boku. troszkę to było
      żałosne, im częściej ją pokazują , tym bardziej się utwierdzam,
      że takie piękności to nigdy nie będą modelkami.
      • Gość: curly Re: Panie Bończyk!!!!! IP: 213.173.205.* 15.12.03, 14:43
        Ktoś tu juz zauważył, że agresywna matka nowego nabytku Czarka nie była z
        początku przeciwna jej nowej pracy. Raczej nie bardzo widziała ją w branży lub
        obawiała się, ze pracodawca oszuka ją w kwestii wynagrodzenia. Powiedziała coś
        takiego "Ja cię puszcze za róg, na ulicę to wiecej zarobisz"....

Większość sytuacji wyglada na sprowokowane przez autorów programu - przeciez
        musieli te matkę zaprowadzić do Mończyka, akurat wtedy gdy tam były kamery. Tak
        samo jestem pewna, że Aneta poszła na eliminacje do "Randki w ciemno" zachęcona
        przez twórców dokumentu.

A poza ty za każdym razem uderza mnie w tym programie jedno: te dziewczyny i
        ich matki nie mają chłopaków/mezów. One wszystkie biedne, bezbronne ofiary
        takich wynalazków jak Mończyk, czy Naturalni....

• lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 14:49
          Niektóre jakichś tam facetów mają. Ale nawet jeśli mają to nic nie wartych:
          - matka Dżesiki - stary w więzieniu
          - chłopak Darii (?) - jedyne co potrafił powiedzieć to "Praca be" (taki z g...
          na twarzy)
          - facet jednej z matek - pijak pracujący w USA śliniący się już na córkę swojej
          konkubiny.
          I nawet jeśli faceci są to tyle są oni warci... Jakie mają być te dziewczyny,
          jak matki same je pchają w łapy zboczeńca Mończyka itp. ...
          • Gość: curly Re: Panie Bończyk!!!!! IP: 213.173.205.* 15.12.03, 14:58
            No tak, powiedzmy, że są ale jaka z nich pociecha:D

Ten jeden rzeczywiscie dobry, co chciał zabrać dziewczynę do Łoliłuud, to
            bedzie miss Hollywood.

• Gość: curly Re: Panie Bończyk!!!!! IP: 213.173.205.* 15.12.03, 15:10
              Foto z przedostatniego odcinka
              Można rozpoznać Anetę, Klaudię i Czarka:)

www2.lodz.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/ce/40_308285_1_d_4367.jpg
              I link do artykułu o filantropie Mończyku i Klaudii i chyba Ilonie(Virgo?)

www2.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/308285.html?
              Pozdrawiam

• lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 15:16
                Tak, Virgo bardzo pasuje do Ilony. Nauczycielka w liceum, a Ilona jest po
                polonistyce. Ale ponieważ często występuje w "Italii" to coraz trudniej jej
                mówić po olsku, mimo kierunku studiów. ;)
              • lahliq Motto profesjonalnej tancerki erotycznej 15.12.03, 15:18
                Pierwsze kroki Klaudii to spacer po ogromnej scenie na wyborach Miss Mokrego
                Podkoszulka i mikroskopijnej garderobie. Dyskoteka to dla niej – jak i dla
                innych dziewczyn z tej branży – teren zakazany.

– To nieprofesjonalne – tłumaczą starsze koleżanki. – Gwiazdy ze sceny nie mogą
                zachowywać się jak zwykłe dziewczyny z dyskoteki. A taki jest właśnie finał
                wtopienia się w tłum tańczących. Czar erotyki pryska – dodają.

• lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 15.12.03, 15:11
              Właśnie o to chodzi, że nawet jak są to co z tego...

A one wszystkie takie już skazane od pokoleń na "zaciążenie" i zostanie
              samotną. :(
    • Gość: Amadea Re: Panie Bończyk!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 15:29
      jeszcze jedno, ta od makaronu "fajne" miała teksty do matki:
      - ej, weź się uspokój !
      - ej, wyjdź stąd !

siedziała na tej wersalce czerwona jak burak i nie wierzyła chyba własnym
      oczom , że jej rodzona matula "tyle kilometrów waliła" do Bończyka,
      oj dostanie się dziewczynie w domu,ciężkim młotkiem dostanie :-)
      • Gość: curly Re: Panie Bończyk!!!!! IP: 213.173.205.* 15.12.03, 15:35
        Jeszcze jeden cytat ze "Wprost"

"Morawscy zaczęli pracę nad najnowszym filmem od lektury ogłoszeń w gazetach w
        rodzaju: "Fotomodelek pilnie poszukuję". Postanowili sprawdzić, co się kryje za
        tymi anonsami. Zwrócili uwagę na tzw. agencje artystyczne. W ten sposób dotarli
        do ich właścicieli i pracownic. Bohaterkami "Ballady o lekkim zabarwieniu
        erotycznym" są młode seksowne dziewczyny, które bieda skłoniła do
        pseudoartystycznych popisów. Najmłodsze z bohaterek to Ewelina i Sylwia -
        licealistki. Pierwsza marzy, by zostać aktorką, druga zamierza pracować w banku
        i obsesyjnie boi się losu, jaki doświadczają jej bezrobotni rodzice. Nieco
        starsza Asia ma męża. Poznała go w więzieniu, gdzie odwiedzała znajomego. Dziś
        ma z nim córeczkę, którą jednak musi wychowywać sama, bo po kolejnym rozboju
        mąż wrócił do celi. Drugą grupę bohaterów stanowią właściciele agencji -
        małżeństwo z Chorzowa, absolwentka ASP Dana z Bydgoszczy oraz Czarek Mończyk z
        Łodzi, były elektromonter. Najczęściej organizują występy w prowincjonalnych
        dyskotekach ("Zawsze w jakimś Piździejewie" - opowiada Dana). Ich gwiazdy -
        roznegliżowane dziewczyny - walczą w błocie, kisielu, pianie lub oleju. Trudno
        pojąć, jak bardzo popularna to rozrywka na polskiej prowincji. Specjalne linie
        autobusowe dowożą fanów takich widowisk nawet z dużych miast, a w interes
        inwestują poważni biznesmeni.
        Dziewczyny buntują się, nienawidzą uczucia zażenowania, gdy utytłane w błocie,
        poklepywane przez podpitych gości, liczą minuty do końca występu. Z zapłatą
        bywa różnie. Zdarza się, że szef za noc tarzania się w mazi wciska im 10 lub 20
        zł. W jednym z odcinków 17-letnia Sylwia przejmująco opowiada o bólu i wstydzie
        wynikającym z biedy, jakiej doświadcza, mimo że jest podziwianą gladiatorką. "

Czarek, były elektromonter!
        A jak daleko zaszedł!
        • Gość: kryska Re: Panie Bończyk!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 10:40
          Ta z dziurami w mózgu absolwentką ASP?! - akurat!
          • lahliq Re: Panie Bończyk!!!!! 20.01.04, 10:45
            Masz coś do Dany?
            ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka