Dodaj do ulubionych

ale to już było.....

IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 12:28
................ i niestety wraca co rok.
1. Potop
2. Kevin sam w domu
3. Kevin sam w NY
4. Gliniarz w przedszkolu
5. Muskularny Święty Mikołaj
Brakuje jeszcze Samych Swoich ale to pewnie zobaczymy w Sylwestra.
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: ale to już było..... IP: *.pb.bialystok.pl 20.12.03, 12:41
      I Bethoven!
    • Gość: aallicja Re: ale to już było..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 12:42
      i nie zapominajmy o "Braveheart" i "Robin Hood - książę złodziei"
      koniecznie muszą powtórzyć coś Barei, koniecznie
      • Gość: eroll Re: ale to już było..... IP: *.chello.pl 20.12.03, 13:03
        ja tam kevina lubię oglądać, fajnie że znowu pokażą.
    • dafni Re: ale to już było..... 20.12.03, 17:13
      Mnie też w ogóle to nie przeszkadza. Kevina uwielbiam, oglądam w każde święta i
      mam wielką radochę.
    • qian Re: ale to już było..... 20.12.03, 17:16
      Zapomnieliście o Tajtaniku ;-)
    • Gość: józefka Re: ale to już było..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 20:46
      Dzien świstaka po prostu.
    • Gość: renia Re: ale to już było..... IP: *.ath.spark.net.gr 20.12.03, 21:17
      Sami swoi dzisiaj byli.. ;)
    • Gość: Tawananna Re: ale to już było..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 14:58
      A gdzie Titanic? :)))
      • Gość: ;-/ Re: ale to już było..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 18:39
        Titanic już jutro w Polsacie o 20:00 ;-[
    • Gość: Tawananna Re: ale to już było..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 14:58
      Skleroza, jeszcze jeden tytuł miał być - co powiecie na Jacka Frosta? :)))
      • ekstradycja Re: ale to już było..... 21.12.03, 16:40
        Mnie też nie przeszkadzają te powtórki z rozrywki... Chociaż widziałam już
        Kevina bardzo duzo razy, to nadal patrze na ten filmik z wielkim rozbawieniem...
        To taki wyznacznik świąt... Pozdrawiam!
        • Gość: eroll kevin rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 21.12.03, 18:13
          • Gość: Roxi Re: kevin rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 18:36
            Kevin wyznacznik Swiat? No skoro takie sa opinie to beda to dawac do konca
            swiata i jeden dzien dluzej. Ludzie niedobrze mi sie robi od programu
            swiatecznego, a jak widze Potop to mam ochote sie wyrzucic telewizor za okno.
            Tegoroczny Tele Tydzien posluzy mi zatem i w przyszlym roku. I kto wie czy nie
            w nastepnym. Po co kupowac nowy????

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka