Gość: pas IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.12.03, 23:39 jak na razie program świateczny żenadą niewąską trąca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: missy Re: Program Kino Polska IP: *.acn.pl 23.12.03, 00:35 Co to znaczy: "24 grudnia startuje Kino Polska"? U mnie już od soboty jest. Fakt, ze na razie same Kroniki Flmowe, ale jednak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
bluela Re: Program Kino Polska 23.12.03, 23:15 Emisja próbna - czterysta razy dziennie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Program Kino Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 13:50 Zawsze marzyłam o takim kanale. Uwielbiam polskie kino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiacynta2 Re: Program Kino Polska IP: 81.219.160.* 23.12.03, 14:09 Jolu, plizzz - dlaczego Ty masz Kino Polska w swoim telewizorze a ja nie?! Też kocham filmy polskie, "szczególnie te które już raz oglądałam",a nie mam tego kanału. Oświeć mnie proszę w w/w temacie. Pozdrawiam - hiacynta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po_prostu Re: Program Kino Polska IP: 217.96.78.* 23.12.03, 15:20 1. Ten program jest taki jak polskie kino. 2. Czy polskie kino jest jest dobre, bo tak uwazasz z patriotycznego obowiazku? 3. Czy polskie kino jest "dobre", bo pokazuje caly ten syf wokól nas, a my lubimy ogladać na obrazkach, to co nas obłazi wokoło? 4. Milosnikom polskiego kina zycze, aby wasza domowa filmoteka skladala sie wylacznie z polskich filmow nagrodozncyh przez recenzentow Gazety piecioma gwiazdkami. Uczcie sie dialogow na pamiec i studiujcie gesty najlepszych polskich aktorow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiacynta Po_prostu... IP: 81.219.160.* 23.12.03, 22:17 Po prostu generalizujesz. Po prostu jesteś zgorzkniały. Po prostu trujesz. Znaczy się następny z małym. Po prostu - Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
rikardo11 Re: Program Kino Polska 23.12.03, 15:27 wreszcie jakis dobry program w tvp bez zadnej polityki i przekretow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Program Kino Polska IP: *.acn.waw.pl 23.12.03, 16:28 Kino Polska ok. ale program swiateczny to powtorki powtorki..... kroniki filmowe ekstra - ta komunistyczna propaganda, przodownicy pracy, trasa W-Z etc. Odpowiedz Link Zgłoś
bluela Re: Program Kino Polska 23.12.03, 23:16 ...a ja "Vabank" I i II zawsze chętnie obejrzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Program Kino Polska IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.03, 23:51 I za ten Program trzeba jeszcze placic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Program Kino Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 08:41 A ja chętnie płacę bo takiego kanału mi brakowało. Ci którzy chcą to oglądają, ci którzy nie to nie. A jeśli myślicie że będą tam puszczać premiery w postaci "Superprodukcji" to się mylicie. Oby jak najwięcej filmów z lat 50 i 60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Program Kino Polska IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 19:00 a ja mam nadzieję, że będa pokazywac filmy dawno zapomniane w TVP. widzieliście program tvp??? Teeraz serial Nad Niemnem leci w TVP3 a chyba od poniedzxiałku w Polonii!!! Biorą tylko to, co mają na wierzchu! Hrabina Cosel BARDZO mi się podobała (doskonali aktorzy - zwłaszcza Barańska i Dmochowski). Chcialbym jeszcze zobaczyć taki serial Hotel Polan z Kaliną Jędrusik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witelo Re: Program Kino Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 19:31 Tak się składa, że mam ten kanał na Cyfrze+ i rad jestem, bo wiążę z tym projektem duże nadzieje. Póki co, zraziła mnie kompletna ignorancja autorów ramówki wobec animacji i dokumentów wyświetlanych w Kinie Polska. Jak można podać do wiadomości mediów jedynie fabuły, podczas gdy pomiędzy nimi wyświetlane są takie hity jak "Siedem kobiet w różnym wieku" Kieślowskiego, obejrzany przeze mnie przypadkiem, czy mistrzowskie animacje ! Żeby chociaż ich strona internetowa już działała... Odpowiedz Link Zgłoś