Dodaj do ulubionych

Eko Era hurtownia farmaceutyczna

• Gość: Janosik Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: 82.160.84.* 29.03.11, 14:25
      ...poziom tej dyskusji jest bardzo niski...ktora ze stron ma racje?...nie wazne,bo sa siebie warte.epitety i wulgaryzmy sa na porzadku dziennym...jak dla mnie to wszyscy jestescie tchorzami,bo nie potraficie sie podpisac Imieniem i Nazwiskiem...moze kiedys w przyszlosci bedzie Wam wstyd...moze...
      • Gość: :( Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.cdma.centertel.pl 29.03.11, 15:06
        Jeden podpisał się imieniem i nazwiskiem i co...? Jakiś inteligentny anonim wyśmiał go, przyczepił się do jego rodziców... pełna kultura.... Człowiek powiedział otwarcie co o tym myśli a tu proszę - nie mieli antyargumentu, więc zaczęli go obrażać. To jest sprawiedliwa dyskusja? Idźcie do tych swoich sądów i przestańcie juz straszyć - Wasze zachowanie jest juz smieszne. Jeśli czujecie się tacy mocni to walczcie o swoje, a jak nie to zamilknijcie.
    • Gość: abc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 14:07
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Monika Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 01:28
        A skąd wiesz,że tak nie jest? A może mam super wielką kasę i zatrudniam ludzi? Może bawi mnie teraz tylko to forum? Może każdy z was chciałby mieć takie życie jak ja? Wakacje trzy razy do roku w baaardzo ciepłych krajach..apartament w mieście,dom na wsi,kilka samochodów..Nie podam nazwiska bo nie chce być narażona na chorą inwigilację..ale wierzcie mi malutcy...każdy z was oddałby swoje życie, za życie na moim poziomie...
        That"s finish.Bawcie się dobrze, już beze mnie...słabe to wszystko bardzo,definitywnie nie mój poziom..
        • Gość: :) Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 06:35
          Moniko fajnie jest czasem pomarzyć, podejrzewam ze nawet kolo tego wszystkiego nie stałaś, a wakacje 3 razy do roku to może masz masz- jak palcem pojezdzisz po mapie albo katalogu z wyciaczkami :)
          • Gość: Obserwator Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 11:12
            Jestem wiernym czytelnikiem tego niesamowitego forum, które miało być gwoździem do trumny dla Eko-Ery. Podsumowanie:1.Forum istnieje od lutego 2010 roku. 2.Nikt z poszkodowanych przez Eko-Erę nie wniósł sprawy do sądu, a zatem można uznać wasze rewelacje za wyssane z palca. 3.Wszyscy poszkodowani to anonimy, tzn. nie rzetelni, bo ewentualne podpisanie się pod takim wpisem mogłoby się skończyć pozwem ze strony Eko-Ery. 4.Pewne jest to, że ludzie, którzy przeszli do konkurencji są oszustami, ponieważ w tych okolicznościach gdzie padają ich imiona, a nawet nazwiska to oni by ruszyli z pozwami do sądu. 5.Okazuje się, że zatrudnianie ludzi na stanowiskach kierowniczych nie wymaga wyższego wykształcenia, bo konkurencja zatrudnia na podobnych zasadach. 6.Po co języki obce na rynku, gdzie wszyscy klienci posługują się polskim. 7.Zatrudnianie PH i nie tylko z małych miejscowości ma sens z powodów Logistycznych. 8.Ludzie, którzy odeszli do konkurencji czują się jakby weszli z deszczu pod rynnę. Brawo dla Eko-Ery. Myślę, ze następne jadowite wpisy będą podyktowane tylko i wyłącznie bezradnością nieudaczników oraz frustratów zgodnie z tym artykułem w Angorze nr 11 z 13.III.2011 strona 76. Szczególnie polecam tą lekturę Panu Adasiowi, Kordianowi, Pawełkowi i Piotrusiowi. Miłego dnia.
            • Gość: Obserwator Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 11:21
              Przepraszam, ale zapomniałem dopisać punkt 9.Samo-zatrudnianie jest też legalne. po pierwsze udowodniono to w sejmie (pielęgniarki), po drugie wszystkie kontrole jakie odbyły się w Eko-Erze włącznie z policją pracy nie wykazały nieprawidłowości. Potwierdził to jeden z forumowiczów, który nasłał donos do PIP ( Państwowa Inspekcja Pracy ) . Kontrola nie wykryła żadnych rewelacji.
    • Gość: Były akwizytor [...] IP: *.aster.pl 06.04.11, 10:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kolega Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.11, 00:04
        popracujcie jeszcze troche panowie i panie i tu i tam,pozbierajcie dowody,nabierzcie ogłady i haryzmy , to może i wam się uda nie siedzieć na tak bzdurnych stronach i zaczniecie dzialać a nie pisać bzdury.
        • Gość: ojtam ojtam [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 07:37
    • Gość: 1234 Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 13:37
      Wiecie co? Żal mi Was... Jesteście pogrążeni w nienawiści do Sławka. Pewnie zżera Was zazdrość, że on coś ma, a Wy nie. A czy choć przez chwilę zastanowiliście się, ile siły, czasu, zdrowia trzeba, aby utrzymać taką firmę, żeby zapanować nad tyloma pracownikami? Sławek musiałby przestać być szefem, a zacząć być św. Mikołajem. Choć według mnie Sławek już jest świętym Mikołajem!!!
      Sławku, trzymaj się!
    • Gość: qwerty Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.146.247.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 16:44
      z tego co wiem to koleżanko Moniko miałaś zniknąć już z tego forum...
      dla przypomnienia pożegnałaś się kilka dni temu...
      żal dupę ściska więc powracasz do fałszywych wątków.
      jedź sobie na te wakacje do Juraty i nie wracaj.
      • Gość: Ja Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 17:46
        Do "byłego Akwizytora". Twój wywód świadczy tylko o tym, że nie uważnie czytasz wpisy. Ktoś tam napisał, że widział wyroki, ale nie napisał za co. Te twoje wnioski są pochopne. Po za tym jest jeszcze kwestia wagi, czy warto coś robić. Być może odejście słabych PH do konkurencji już jest wygraną. Bo kto ich tak nie osłabi jak oni. A zatem po co iść do sądu, jeżeli nikt tak nie wykończy konkurencji jak ci słabeusze. Widać, ze Sławek się nie pomylił. Legiofarm już nie istnieje. Jeżeli chodzi o Artura K. to też kolego się mylisz. To prawda Artur odszedł do Colfarmu. Sławek nie chciał mieć w swojej ofercie całego asortymentu Colfarmu. Artur jako PH producenta miał plany na wszystko z ich oferty, a zatem, żeby zrealizować ich cele musiał sprzedać towar do konkurencji Eko-Ery. Jeździł z nimi do sklepów, które wcześniej sam obsługiwał pracując w Eko-Erze. Myślisz, że konkurencja sprzedawała w tych sklepach tylko produkty Colfarmu ? Nie kolego, mylisz się, był sprzedawany cały asortyment włącznie z lekami. Uważasz, ze to jest OK. A jeżeli chodzi o Darka z Bydgoszczy. Chłopie to każdy wie, że Sławek bez problemu mógł iść z nim do sądu z powodu zerwania umowy bez zachowania okresu wypowiedzenia. A co zrobił ? Zmienił kwalifikacje czynu na pracę dla konkurencji. I to gdzie ? w Bydgoszczy. Dlaczego ? Bo się kolesie dogadali. Dareczek był w Pro-Candle zatrudniony. Podpowiadam, ze Pro-Candle i A-T to podmioty powiązane panem Adamem T. Bez problemu znowu by to wygrał . Odpuścił Sławek sobie. Dlaczego ? Odpowiedź jest prosta. Koleś dostarcz Sławkowi dane. Wydzwania po Pawełkach, Adamach, Kordianach, informacje zbiera i Sławusiowi relacje zdaje. Zawsze Sławek jest krok przed nimi. Widać, że Eko-Era staje na nogi. Pomyśl trochę. Proponuję trochę w internecie poszukać. Hasła tobie podsunąłem.. Sprawdź sobie . Ja też jestem przeciwnikiem Sławka. Ale muszę przyznać, że większość zagrywek ma czystych. Czekam, może ktoś z was w końcu coś będzie miał na niego bardziej rzetelnego. Wasze rewelacje to po prostu znowu d u p a, k l a p a.
        • Gość: odc.2560 Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 18:19
          Nie wiem jak inne sprawy, ale z tym Darkiem (mówią na niego Cielak, chyba bardziej pasuje Smok - bo jak chuchnie i pokaże zepsute to jak odrzuci...) to chyba Sławek zastosował swoje słynne powiedzenie " ...Jak masz kwaśne jabłka, to zrób z nich słodki kompot...". Pozdrawiam
        • Gość: były akwizytor Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.11, 18:22
          Szanowny Ja,
          ludzie dzielą się na dwie grupy. Jedni mówią co wiedzą, drudzy wiedzą co mówią. Ty niestety należysz modelowo do pierwszej. Skąd przyszły ci do głowy plany na wszystkie produkty Colfarmu? Wiesz co piszesz czy piszesz co wiesz? Co do uważnego czytania i wyciągania wniosków to widzę, że tobie nie idzie najlepiej. Napisałem wyraźnie o wyroku "na Macieja", następnie szybko odpowiedziałem na zadane przez siebie pytanie. Wiec gdzie tu moja nieuwaga? Co do A-T i pochodnych, to rozwiązanie jest proste. Skoro Sławek ma pewność wygranej i umiłowanie do sądowych batalii, to nie wiem co go powstrzymuje. Przecież on wszystko robi dla przykładu.
          Reasumując, Twój post nie przyniósł żadnych wniosków, rewelacji ani przemyśleń. Popracuj jeszcze
          • Gość: odc.2561 Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 18:25
            A ja proponuję nazwać Darka "Shrek". I niech zainwestuje w Tik taki.
          • Gość: odc.2562 Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 18:30
            Do tego dupka " byłego akwizytora" . Spadaj na drzewo. Wcinasz się z tymi swoimi przemyśleniami jak stringi w dupę. Mam wrażenie, że twoje życie to jest podobne do papieru toaletowego: szare, długie i do dupy. Nudziarzu nigdzie nie jest kolorowo. To już było. Dawaj coś nowego.
            • Gość: odc.2563 Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 18:58
              Do " byłego Akwizytora": teraz ty dowal. Jest fajnie. Przez pięć dni wiało nudą. Punkt dla ciebie. Dla tego awansujesz na starszego Akwizytora. Uważam, ze należy to się Tobie.
    • Gość: obcy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 13:50
    • Gość: ciekawy Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 12:42
      A o co chodzi z tymi fryzjerkami i kosmetyczkami ?
    • Gość: JA Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.aster.pl 16.04.11, 19:59
      Oburzony,
      jakim trzeba być kretynem, żeby przez trzy miesiące nie zobaczyć na fakturze skąd przyjeżdża towar? Skoro takie drobiazgi ci umykają, to nie powinieneś zabierać głosu publicznie
    • Gość: Były akwizytor Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.aster.pl 27.04.11, 16:14
      A skąd jesteś Moniko. Może po prostu spotkamy się gdzieś na mieście i pogadamy?
    • Gość: zdziwiony XXL Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 07:39
      No Łajzy wpisujcie głupoty na Eko-Erę. Bo znowu nudą wieje. No Śmierdziele dalej do dzieła
    • Gość: GOŚĆ Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.pow.mil.pl 02.05.11, 09:24
      Ja się zaczynam zastanawiać czy to jest forum eko-ery? Niektórzy się chyba trochę zagolopowali wchodząc w prywatne życie osób nie zwiazanych z firmą. Opowieści o rodzinie pracowników to już chyba przesada!!! Info zachowaj te swoje informacje dla siebie!!!
    • Gość: anonim Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 12:17
      Może trzeba z powództwa cywilnego pozwać tego odważnego anonima co obraża publicznie-na forum ludzi ,używajac ich danych personalnych... a ustalenie kto topisze, po numerze ip nie trudne...
      • Gość: g Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: 89.191.147.* 03.05.11, 19:26
        Ten kto pisze te bzdury nich najpierw sprawdzi swoje wiadomości np. ośrodek w Kręglu na pewno nigdy nie należał do wojska. Ja mam propozycję może tak autor tych bzdur by tak opowiedział o swojej idealnej rodzinie CO ?
    • Gość: mati Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 17:57
      Panowie i Panie, mam pytanie dotyczące formy zatrudnienia w Eko-Era.
      Znalazłem ogłoszenie w wyborczej dla PH, i jest w nim napisane "mile widziana działalność gospodarcza". Czy jest to jednoznaczne z tym, że jedyną możliwością współpracy jest działalność gospodarcza, czy można jednak również uzyskać umowę o pracę. Chciałbym dowiedzieć się przed rozmową kwalifikacyjną, bo jednak DG mnie nie interesuje, pozdrawiam.
      • Gość: miko Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 19:48
        tylko działalność...no i gratuluję odwagi,że po przeczytaniu tego forum jeszcze rozważasz pracę w tym miejscu! Howk!
        • Gość: mati Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 20:35
          Praca jak praca, nigdzie nie ma różowo.
          Kiedyś pracowałem też jako PH w jednym z koncernów, i były takie młócki co rano na odprawach że szok. A co do tej oferty pracy, sam spróbuje i ocenie czy warto czy nie. Chociaż właściwie to chyba nie ocenie, skoro w grę wchodzi tylko działalność gospodarcza.
          Mogli napisać wymóg DG, a nie mile widziana...
    • Gość: PH Eko-Ery 2003/04 Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 20:02
      Tatiana odezwij się. A Rafał Romanowski tez niech da znać czy żyje.
      ph20042005@gmail.com
    • Gość: pracownik Re: Eko Era hurtownia farmaceutyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 12:33
      nie jest tak rozowo:-)
      3/4 ph mysli o odejciu i jezdzi po rozmowach, wiec wcale tak dobra i mocna eko-era nie jest, jesli chodzi o wewnatrz panujaca atmosfere.
      dostawcy? trzymaja sie, bo łatwa praca, szybko koncza i nawet niezle płacą.
      szef sprzedazy? ok, jest fajny, ale czy az tak swietnie sobie radzi? szczerze watpie.

• Gość: ?? Re: odbijamy piłeczke IP: *.play-internet.pl 06.08.11, 12:53
      Jak to bywa w życiu, kłania się znowu niewiedza. Żyje się z marży, a nie obrotu. Może przycinają i to im wystarczy.
      • Gość: PH Re: odbijamy piłeczke IP: *.aster.pl 08.08.11, 09:25
        Oczywiście że z marży. Lecz tu prosta matematyka - 25000 x 18% < 800000 x 18%. A koszty wciąż te same.
        • Gość: Były PH Re: odbijamy piłeczke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 19:29
          Byłem PH na początku tego roku. Pożegnałem się w zgodzie z E-E. Muszę powiedzieć jedno. Z czym i z kim ta firma musi się mierzyć, to ludzkie pojęcie przechodzi. A ci cwaniacy, którzy przeszli do A-T jestem pewien, że dostaną za swoje. Tylko oczerniali firmę u klientów, pokradli Apteczki E-E i poprzenosili do innych sklepów, a nowym PH przejmujących ich teren nie pokazywali wszystkich sklepów, aby móc wnieść swój wkład dla A-T. wstyd Panowie. Żenujące jest to, że KM to bardzo religijny gość. Strzeżcie się go, bo to pokazuje, że tacy heretycy są najgorsi. A swoją teorię na temat złego postępku głoszą tak "Pójdę na Pielgrzymkę i oczyszczę się z grzechu." Możecie być pewni, że jeżeli znowu pójdzie , albo już był, to znaczy, że już kogoś skrzywdził. A teraz pyskówki na forum głoszą.
    • Gość: Ela Eko-Era IP: *.gvt.pl 12.08.11, 12:12
      Ja się zastanawiam o które oddziały chodzi... ? Wysłałam CV i czekam na zaproszenie...to co Tu wyczytałam to ludzkie pojęcie przechodzi ... chciałabym pracować w biurze a nie PH - Proszę napisać które Oddziały omijać szerokim łukiem.
      Pozdrawiam
      • Gość: pracownik Re: Eko-Era IP: *.146.233.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.11, 17:38
        jezeli wierzysz anonimom to chyba nigdzie nie znajdziesz pracy. o żadnej firmie nie piszą dobrze. miłego czytania bzdur.
    • Gość: Kowalski Jan Re: odbijamy piłeczke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 11:46
      kolego, o pieniazki moje to Ty sie nie martw. Biedny z rodziny nie jestem, a poza tym prawnik o którym mowa, to mój szwagier...
      • Gość: x Re: odbijamy piłeczke IP: *.tvgawex.pl 23.08.11, 18:14
        Nie ma to jak szwagier!
    • Gość: ANONIM Re:brak slow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 15:59
      a na tym forum nadal kloaka i dziecinada...rzygać się chce ale przez "rz" NIEUKI!
    • Gość: elkontakto Re:brak slow... IP: 95.108.116.* 05.10.11, 08:42
      yeah znowu sie rozkrecilo forum bo troche zamulaliscie ostatnio hahahah co do poziomu no to wlasnie go prezentujecie od poczatku tego forum warszawski styl yeah hahah to moj ostatni wpis bo mam co robic po pracy(bo ja mam) niz pisanie z przyglupami hejterami itd. zrobcie cos zacznijcie zyc swoim zyciem mala rada :)

THE END
    • Gość: Czytelnik Re:brak slow... IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 12:35
      Drodzy czytelnicy tego i innych forum. Jak sami zauważyliście administratorem tego forum jest Gazeta.pl inaczej mówiąc Gazeta Wyborcza Praca. Jest to jedno z nielicznych forów, gdzie każdy może wpisać "co myśli" bez konieczności logowania się tzn bez żadnych znamion, cech wpisującego takich jak nazwisko, imię, adres mail itd. widoczny tylko dla administratora. Dlaczego ? Bo biznes musi się kręcić. Czym więcej będzie negatywnych wpisów to znaczy, że może być mniej chętnych do pracy. A to znaczy, że przedsiębiorca jest zmuszany do wznawiania ogłoszeń napełniając portfel w tym wypadku Gazecie Wyborczej, która działa bez żadnego kompromisu. Należy zadać sobie pytanie, ile wpisów na tym forum i innych podobnych, wpisy dokonywali sami administratorzy ? Byłem na kilku forach podobnych Gazety Wyborczej i sytuacja jest taka sama. Zbieg okoliczności ? Proponuję odwiedzić inne fora, gdzie należy się logować podczas wpisów, a zauważycie bardzo wyważone wpisy, bez wulgaryzmów, bez obelg i tych podobnych epitetów. Dlaczego ? Bo są konsekwencje. Co ciekawe kilka razy pisałem na tym forum i innych te spostrzeżenia i zawsze były usuwane przez administratora. Pozdrawiam.
    • Gość: zadowo Re:Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 08:37
    • Gość: ... Re:Gratulacje IP: 82.160.85.* 13.03.12, 22:48
      to jest forum dyskusyjne???proponuje wszystkim aby zaczęli się podpisywać imieniem i nazwiskiem...do odważnych świat należny...
    • Gość: Patryk G Re:Gratulacje IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 17:56
      Ale najlepiej w tym wszystkim ustawił się Darek. Chłopców wystawił, a teraz cwaniaczek udaje, że im pomaga wpisami na forum jak to zniszczy Sławka i EkoErę. A ja myślę, że to są kolesie. Sławek wszystkim wytoczył sprawę i wygrał bez problemów, a z Darkiem w sądzie poszedł na ugodę. A sprawa była dla zmyły. Niby to pracuje na terenie Bydgoszczy, a o Darku i A-T nikt nie słyszał. Albo jest bardzo słabym PH, albo to wszystko jedna wielka ściema. W takim razie pozdrawiam Właściciela A-T, okazuje się, że jego też można dymać
    • Gość: ... Re:Gratulacje IP: 82.160.84.* 14.03.12, 22:34
      bardzo chętnie się podpisze pod tym co pisze.mam tylko jedno pytanie..."kiedy Pan Panie Slawomirze podpisze sie pod swoimi wypowiedziami? "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka