13.05.11, 23:56
Widzę,że był tu już taki wątek, ale dość dawno temu. Jestem ciekawa czy coś się poprawiło jeżeli chodzi o pracę w firmie SITEL. Dostałam propozycję zatrudnienia z całkiem niezłym wynagrodzeniem i umową o pracę. Ale z tego co tu wyczytałam, to lepiej nie wierzyć w takie obietnice.
Obserwuj wątek
    • nienawidze-pracy-w-sitel Re: SITEL? 14.05.11, 19:15
      To forum o Sitel Polska jeszcze istnieje. Poczytaj sobie, co sie w Sitel wyrabia:
      forum.gazeta.pl/forum/w,140,66629404,66629404,Praca_w_Sitel_Polska.html
      Osobiscie odradzam prace w Sitel. Oni oczywiscie wiele obiecuja, by zlapac jelenia. Tym bardziej, ze Sitel ma tak zla renome, ze juz malo kto chce tam pracowac. Mnie tez obiecywali zebym podpisal umowe. Tylko, ze potem slowa nie dotrzymuja. Wiec ogolnie jedno wielkie rozczarowanie.... Znajdz sobie normalnego pracodawce, jak ja znalazlem kiedy ucieklem z Sitel.
      • kohla1 Re: SITEL? 28.05.14, 15:59
        What??? Ja pracuję w Sitel od sierpnia 2013. Jest tu mega atmosfera, telefonów odbieram po 15-30 dziennie, co tydzień dostaję na maila propozycję awansu... Ogólnie jest tu mega dobrze. Nie wiem O czym chłopie mówisz, ale pewnie o tym, że na rozmowie zrozumiałeś, że nie będziesz musiał robić nic. Na całym floorze ma 70 osób i nie znam call center w którym ludzi tak długo by pracowali. Ta firma o mnie dba, a o złej renomie jeszcze nie słyszałem do póki nie wszedłem tu.
        • nienawidze-pracy-w-sitel Re: SITEL? 28.05.14, 23:02
          kohla1 napisał(a):

> What??? Ja pracuję w Sitel od sierpnia 2013. Jest tu mega atmosfera,

Ortografia fatalna, styl fatalny, do tego klamiesz jak pies...
          • kohla1 Re: SITEL? 04.06.14, 13:36
            Nie wszedłem tu żeby sie kłócić, więc nie trolluj, bo to potrafi każdy. Pracować trzeba wszędzie. Nie kłamię. Pracowałem w kilku innych call center zanim podjąłem tu pracę i zdecydowanie w Sitel nie jest źle. O ile robisz co do Ciebie należy na pewno nie masz powodów do narzekań. Od początku zostałem dobrze wytrenowany do przyjmowania klientów. Nie było schizy i strachu, że nie wiem co klientom odpowiadać. Wiem coraz więcej i co 3 miesiące dostaję przez to podwyżkę. O cokolwiek zwrócę się do przełożonych dostaję to, jednak w razie potrzeby tym samym sie rewanżuję. Do tego co kilka dni mam na mailu pocztę z aplikacją rekrutacyjną na inne stanowiska. Trzeba chcieć przyjacielu i postarać sie trochę, a nie leżeć do góry brzuchem.
            • nienawidze-pracy-w-sitel Re: SITEL? 21.06.14, 22:40
              Pracować to jedno, a denne kierownictwo to drugie. A TM w Sitel to banda idiot-**ów. W Sitel nie ma profesionalnych szkoleń. Podwyżka to max. 1 zł/h i to nie zawsze, bo tu też oszukują jak tylko mogą. Dlatego po kilku miesiącach większosć odchodzi, bo nie pozwala na to oszustwo. Sitel bogaci sie kosztem nas.
    • Gość: tom8 Re: SITEL? IP: *.158.202.77.rev.sfr.net 06.02.17, 21:22
      Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwości rozwoju i awansu. Brak podwyżek, niskie zarobki. Ciągłe problemy z urlopami. Duża rotacja pracowników z winy HR. Zasyfiona klimatyzacja. Lizusostwo, kolesiostwo, chamstwo, za dużo osób z prowincji, nieprzyjemna atmosfera pracy. Brak zainteresowania ze strony team managerów, lenistwo, zamiatanie problemów pod dywan, unikanie odpowiedzialności, arogancja, szantażowanie osób wytykających im błędy. Z roku na rok coraz gorsze warunki pracy i coraz większy chaos w zarządzaniu. Stary, wolny, zniszczony sprzęt. Większość pracowników i team managerów to albo dresiarze albo słoiki. Zdarza się, że niektórzy przychodzą do pracy na kacu, co jest tolerowane przez team managerów. Mobbing, kłamstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka