tho-re 09.08.12, 12:00 Kancelarai Olaf Getting Ireneusz Pokorski: Olaf Getting Sp. z o.o. Czy ktoś zna lub widział Ireneusza Pokorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tho-re Re: Kim jest Ireneusz Pokorski: Olaf Getting 09.08.12, 12:03 www.krs-online.com.pl/kancelaria-olaf-getting-sp-z-o-o-krs-155936.html www.krs-online.com.pl/kancelaria-prawnicza-kancelaria-olaf-krs-162233.html www.krs-online.com.pl/kancelaria-olaf-getting-ireneusz-pokorski-krs-423261.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kim jest Ireneusz Pokorski: Olaf Getting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.13, 20:37 A czemu pytasz o tego Pana?? Chcesz poznać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kim jest Ireneusz Pokorski: Olaf Getting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.13, 10:34 A możesz coś więcej na ten temat napisać?? Czemu krętacz?? I czemu nieuczciwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kim jest Ireneusz Pokorski: Olaf Getting IP: *.free.aero2.net.pl 28.01.13, 19:04 Gdzie trzyma akcje swojej spółki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kim jest Ireneusz Pokorski: Olaf Getting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.13, 19:21 Powiem tak, znam tego człowieka bardzo dobrze od kilku lat i nie wiem skąd takie spekulacje na jego temat. Jak dla mnie nie jest krętaczem, ani też nie uczciwy i nie robi wszystko dla kasy jak ktoś stwierdził. Nie wiem czemu ludzie takie głupoty wypisują, zazdroszczą jemu czegoś czy co??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Re IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.13, 21:56 I tak bywa, bo to jednego człowieka w Polsce ściga komornik??!! To jeszcze nie podstawy aby psuć komuś reputację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.15, 09:37 to czemu nie płaci jak nie jest krętaczem i jest taki uczciwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer5767 Re: Kim jest Ireneusz Pokorski: Olaf Getting IP: *.41-81.internetia.net.pl 04.12.16, 23:29 Interesuje was gdzie mieszka ja wiem, nr konta bankowego tez mam Odpowiedz Link Zgłoś