Gość: DRAB IP: 164.143.240.* 28.07.04, 12:17 Hej mam pytanie, ktos pracuje w pionie GIIFu? Jakie mozliwosci dostania sie i kogo potrzebuja (jakie kwalifikacje, doswiadczenie). Zarobki ministerialne? Dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RADCA Re: Gl. Inspektor Inf. Finansowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 00:10 wyłącznie i przede wszystkim bardzo szerokie plecy - wiem bo sa ludkowie w tego typu departamentach, ktorzy nigdy wczesniej nie pracowali, nawet stazy nie mieli.... tak wiec jesli masz wujka, ciocie wysoko postawionego to duza szansa na stolek. Zarobki rozne -w zaleznosci od koneksji, doswiadczenie - oficjalnie zbytnio wygorowane - zeby nikt nie spelnil wymagan, a jak sie okazuje pracuja debile bez doswiadczenia. ot takie mam zdanie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAB Re: Gl. Inspektor Inf. Finansowej IP: 164.143.240.* 30.07.04, 11:43 dzieki to fatalnie... nie chodzi mi nawet o prace u nich, ale generlanie tam trzeba ludzi z jajami, ktorzy lubia robote, a nie zajmuja stolek. Dlaczego w Polandzie jest tak dziwnie.... Odpowiedz Link Zgłoś