marcela79 04.08.04, 09:02 Witam, jestem pedagogiem po warszawskim APS-ie. Szukam pracy. Jezeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam i licze na jakiś odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonray Re: absolwentka - pedagog szuka pracy 04.08.04, 16:53 Napisz jaką specjalnośc ukończyłaś, czy po za APSem robiłaś inne kursy, kiedy skończyłaś APS? Bo ja w tym roku, właśnie się obroniłam (korekcyjna). Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcela79 Re: absolwentka - pedagog szuka pracy 05.08.04, 07:15 Gratuluję obrony. Od czasu mojej we wrześniu minie rok. Ukończyłam resocjalizację, oprócz tego żadnych kursów zawodowych. Obecnie jestem na bezpłatnym stażu w pewnym ośrodku. A ty co porabiasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka20 Re: do marceli 05.08.04, 09:17 hej ja też ukończyłam resocjalizacje i niestety nie mam pracy obecnie szukają w mlodzieżowym ośrodku wychowawczym ale ja chyba sie tam nie nadaje powiec czy po resocjalizacji można pracować w domu dziecka ?????????dobra fucha po resocjalizacji to kurator ale jak sie dostać?? w którym osrodku pracujesz??pa pozdrawiam ja myśle o studiach podyplomowych bo resocjalizacja to chyba nie dla mnie praca w jakis zakladach karnych itd pa Odpowiedz Link Zgłoś
moonray Re: do marceli 05.08.04, 19:49 Witam serdecznie!!! Ja sie obroniłam 2 miesiace temu i próbuję znaleźć pracę jako reedukator. Mam cos na oku, ale to jeszcze nic pewnego. Pytałam czy robiłaś jakieś kursy poza reso, bo wydaje mi się że po samym reso to ciężko znaleźć sensowną prace. A nie wiecie dziewczyny jak wyglada sytuacja w Policyjnej Izbie Dziecka? Podobno tam zawsze chętnie zatrudniali po reso, po APS. Pozdrawiam was! Odpowiedz Link Zgłoś
marcela79 Re: do sikorki20 05.08.04, 23:01 W jakim ośrodku młodzieżowym szukają do pracy i do jakiej funkcji? Nawiązując do Twoich pytań to: -Ja teraz pracuję w ośrodku dla kobiet -myśle, że po reso można pracować w wielu różnych miejscach, pod warunkiem, że wiesz, iż się w tym sprawdzisz i przekonasz o tym pracodawcę. Ja byłam na rozmowie o pracę w domu dziecka, ale nic z tego nie wyszło bo: mam małe doświadczenie z dziećmi, a poza tym potrzebowali kogoś do prowadzenia grupy dzieci molestowanych, a ja nie czułam się na siłach. -Jeśli chodzi o pracę jako kurator, to wiem, że jest trudno. Można zacząc jako kurator społeczny - ale jest to praca dodatkowa. -praca w ZK też nie jest dla mnie - wiem to po praktykach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka20 Re: do marceli 06.08.04, 09:09 hej!! szukają do dwóch ośrodków szkolno wychow.wejdź na stronę www.mazowieckie.pl/mbopdn i tam wejdź na pedagogike specjalną res.i zobaczysz oferty skąd dowiedzialaś sie że potrzebują do domu dziecka przez znajomych czy inna drogą???pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
marcela79 Re: do marceli 06.08.04, 17:27 Dowiedziałam się od znajomej. Dzieki za adres strony. M. Odpowiedz Link Zgłoś