Gość: olek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:53 Jakie jest dzisiaj ogłoszenie na CRA w Warszawskiej Wyborczej? Będę wdzięczny za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha Re: CRA-z Wyborczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 22:08 Na freelancera (z własnym samochodem, telefonem, komputerem i Internetem, trzeba założyć działalność), firma Sticares/InterACT, mail podali malgorzata.tyborowska@wp.pl. Na stronie 57 dodatku Praca. Nic więcej o tej firmie i ogłoszeniu nie wiem. No, ja bym na to nie poszła, wolę etat. A firmy CRO z rozpaczy nawet na swoich stronach firmowych w Internecie poumieszczały informację, że szukają CRA :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: CRA-z Wyborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:51 Hej, to napisz jakie szukają ludzi. Ja szukam w internecie takich ogoszeń i jakoś dużo tego nie znajduję. Może wiesz jakie firmy szukaja ludzi po kursach, ale bez doświadczenia? Dużo o tym piszecie, ale jakoś po ogłoszeniach w gazetach tego nie widać. Serdecznie dzękuję za informacje. "Lekko załamany" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: CRA-z Wyborczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 23:18 Żadna normalna firma nie szuka z definicji ludzi "po kursach, ale bez doświadczenia". Żadna tak chyba nie określi idealnego profilu kandydata. Słyszałam o Astrze, że ponoć szukają ludzi bez doświadczenia, żeby nie mieli nawyków z poprzedniej pracy. Słyszałam także, że mało oferują, myślę, że te dwa fakty nie są bez związku :-)). Ale nie ja tam byłam na rozmowie, więc może mi nie powiedziano prawdy. Oferty pracy zwykle mówią o doświadczeniu, ale w obecnej sytuacji rzecz pewno do negocjacji. Na przykład Covance. www.covance.com/careers/index.html. Można też aplikować np. do PRA - www.prainternational.com/opportunities_at_pra.htm - przyjmują zgłoszenia spontaniczne. No ale sorry, nie mam czasu przeglądać Sieci w poszukiwaniu pracy nie dla siebie. Pokombinuj, użyj wyszukiwarek. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: CRA-z Wyborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:17 Bardzo dziękuję za tą odpowiedź i że poświęciłaś mi swój czas kochana!!! Odpowiedz Link Zgłoś