djmarcel 30.07.09, 14:25 Witam. Ja lecę Sun Express 5.08.09 z Gdańska. Czy ktoś z Was orientuje się jakim typem samolotu polecę lotem nr XQ1399? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Jaki typ samolotu? IP: *.chello.pl 30.07.09, 15:08 dwupłatowcem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Jaki typ samolotu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:41 djmarcel chyba nie uwierzyłeś poprzednikowi, napewno będzie to odrzutowiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Jaki typ samolotu? IP: 212.160.172.* 30.07.09, 17:19 A do czego jest ci potrzebna ta wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaki typ samolotu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.07.09, 19:57 Bo jak Airbus to da 100 zł na modlitwę a jak boeing to tylko 50 zł. ja wybieram sie 2.09 do Turcji może ktoś wie jaka będzie wtedy pogoda i co bedzie na śniadanie w hotelu BlueStar w Alanyi? durnych pytań nigdy nie jest dość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Jaki typ samolotu? IP: *.subscribers.sferia.net 30.07.09, 20:57 XQ- to SunExpress- oni mają Boeingi 737 i 757. Z mniejszych lotnisk latają 737, chyba ze masz lot z międzylądowaniem więc w grę będzie wchodziła większa liczba pasażerów więc możesz lecieć 757. Co do poprzedników to tego typu komentarze jak wasze są zbędne... Pytanie ważne jak każde inne dla swoich autorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Jaki typ samolotu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:08 Przecież ten co zakładał wątek wiedział że leci liniami SUNEXPRESS więc nie musiałeś wyjaśniać co znaczy skrót XQ a nawet w katalogach (nie wszystkich to fakt) biur podróży są opisy jakich samolotów używają poszczególne linie. Pytanie było konkretne z numerem lotu i twoja odpowiedź MIKI to tylko przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Jaki typ samolotu? IP: 212.160.172.* 31.07.09, 09:23 Gość portalu: miki napisał(a): > Co do poprzedników to tego typu komentarze jak wasze są zbędne... > Pytanie ważne jak każde inne dla swoich autorów. Niestety 90% wątków tu to właśnie pytania ważne jak każde inne. A szkoda, bo z Isabeau jako moderatorką mogłoby to być fajne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djmarcel Re: Jaki typ samolotu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:11 Dziękuję miki za odpowiedź i serdecznie Ciebie pozdrawiam. Też myślę, że to będzie 757 ponieważ w drodze powrotnej mam międzylądowanie w Rzeszowie. Pozostałym "dowcipnym" uczestnikom tego forum, którzy w tak "żartobliwy" sposób udzielają odpowiedzi życzę przyjemnych wakacji w Koluszkach, bo zapewne tam je spędzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj darcel Re: Jaki typ samolotu? IP: *.sileman.net.pl 31.07.09, 13:54 koluniu bardzo mnie nurtuje twoje pytanie o typ samolotu; dlaczego nie martwisz się czy czasem na miejscu nie dowiesz się o zmianie hotelu (i tak też bywa), czy będzie on przy plaży czy bedzie 1km z buta czy busem, czy leżaki na plaży bedą płatne; typ s-lotu to sprawa 2-rzędna -statystyki pokazują wyraźnie że więcej wypadków jest na lądzie niż w powietrzu, a tak poza tym na to i tak nie masz ŻADNEGO wpływu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaki typ samolotu? IP: *.chello.pl 31.07.09, 13:57 Dla autora wątku ma to znaczenie, bo przecież trzeba jakoś podpisać zdjęcie na naszej klasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djmarcel Re: Jaki typ samolotu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:10 Śmieszny jesteś Gościu. Szkoda czasu na jakąkolwiek polemikę z Tobą. Burak niestety zawsze pozostanie burakiem. Smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djdarcel Re: Jaki typ samolotu? IP: *.sileman.net.pl 31.07.09, 14:20 te dj - buraka to poszukaj w lustrze, a na przyszłośc zastanów się nad pytaniem jakie chcesz zadac, bo Migiem czy F16 napewno nie polecisz i cateringu też nie dostaniesz,nawet za dopłatą; Odpowiedz Link Zgłoś