Gość: Kasia IP: *.ssnet.pl 26.10.04, 21:04 Od dawna tu bywa, kim jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poranek2 Re: Kim jest Losiu4?:) 27.10.04, 06:04 Wydaje sie byc sympatycznym, niekonfliktowym, czestopiszacym facetem. Jakiej odpowiedzi sie spodziewasz, Kasiu? Moze zapytaj Losia bezposrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kim jest Losiu4?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:17 To bardzo mila i inteligentna osoba. Zawsze cos doradzi podpowie, takich osob nam brakuje! Tez kasiu juz dawno sie nad tym zastanawialam. Jestem pelna podziwu dla tej osoby i pozdrawiam serdecznie Losia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata losiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:25 choć tutaj i sie przedstaw jakaś dziewczyna cie woła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: losiu... 27.10.04, 11:33 To gospodyni domowa po piećdziesiątce w przykurzonym fartuszku i z klawiaturą pochlapanej keczupem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Kim jest Losiu4?:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 18:58 Już wiesz, że nie jestem: a) Łosiem1 b) Łosiem2 c) Łosiem3 d) Łosiem4 ani jego klonem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :); :( Re: Kim jest Losiu4?:) IP: *.crowley.pl 29.10.04, 14:28 pewnie redaktorkiem z GW... Odpowiedz Link Zgłoś
lielos Re: Kim jest Losiu4?:) 29.10.04, 21:58 Brawo, Kasia! Sama sie nieraz zastanawialam. Chyba lubię Losia4:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kim jest Losiu4?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:48 BARDZO CZĘSTO CZYTAM ŁOSIA OPINIE. SAMA SIĘ ZASTANAWIAŁAM KTO TO. NIESTAETY JEGO ODPOWIEDZI NIGDY NIE WSKAZUJĄ NA WIEK , PŁEĆ ITP. C IEKAWE CZY CZYTA TEN WĄTEK? HEJ ŁOSIU 4 CZYTASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckw Re: Kim jest Losiu4?:) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.10.04, 12:08 Napewno jest gosciem o duzej kulturze osobistej.. I nie grzeb przy nim za bardzo bo sie chlop (baba?) sploszy i przestanie tutaj ludzi wspierac dobrym slowem i rada. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kim jest Losiu4?:) IP: *.ssnet.pl 30.10.04, 23:00 Doprawdy... nie miałam tego w zamiarze. Po prostu zainteresował mnie ten człowiek z racji tego, iż potrafi udzielić konkretnych informacji w bardzo wielu dziedzinach:) Tyle tylko. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kim jest Losiu4?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:51 ACHA, GDZIEŚ GO SPOTKAŁAM NA FORUM. CHYBA JEST Z WARSZAWY? ALE CZY PRZEFLANCOWANY CZY RODOWITY? NO ŁOSIU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kim jest Losiu4?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:00 ŁOSIU OGLĄDAŁEŚ WCZORAJ MECZ PRZY PIWKU? Odpowiedz Link Zgłoś