ts_bizness 23.12.24, 00:16 Witam. Prowadzę małą sieć restauracji i chciałbym żeby wiedzieli o nas ludzie z szerszej okolicy. Czy ktoś mógłby podrzucić rekomendację jak się za to zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krawmark_ting Re: reklama firmy 23.12.24, 00:22 Proste. Podrzuć ten temat agencji 360. Zaplanują Ci strategię czyli wszystko co musisz zrobić w ramach ustalonego przez Ciebie budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
ts_bizness Re: reklama firmy 23.12.24, 20:18 A są jakieś sprawdzone agencje do których mogę uderzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
krawmark_ting Re: reklama firmy 26.12.24, 15:51 Zobacz np. Cityboard Digital. Z agencjami 360 fajne jest to, że zajmują się różnymi mediami i wszystko co robią, robią spójnie. Tu jest jeszcze o tyle spoko, że są połączeni z dużą agencją OOH, więc outdoor, który raczej się przyda w takiej kampanii, masz łatwo do ogarnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ts_bizness Re: reklama firmy 26.12.24, 19:03 A mogę się jakoś dowiedzieć co będzie potrzebne, żeby zwiększyć świadomość o mojej sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
krawmark_ting Re: reklama firmy 26.12.24, 20:00 No oni akurat dają bezpłatne wyceny i konsultacje, więc możesz przyjść pogadać i się dowiedzieć co trzeba zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś