Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:32 czy ktoś zna jakiś kontakt?strone lub telefon?jak sie można wkręcić na "klaskacza" w programach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studenciak Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 17:55 JA mogę skołować numer żeby się wkręcić do TVN na Maratony Uśmiechu,Ciao Darwin itp..nawet miałem ten numer gdzies zapisany..ale w sumie nie wiem czy warto..moja koleżanka tak sobie dorabiała i zrezygnowała...pieniądze są z tego naprawde niewielkie a robota wbrew pozorom męcząca.Siedzenie po 10 godzin i klaskanie jak Ci każą podobno jest wyczerpujące...ale to można przeżyć..chodzi o to że mało z tego hajsu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:01 dla Ciebie mało a dla innego może dużo :) a dokładnie to tak mniej więcej ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenciak Re: wiesz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 18:33 z tego co wiem to za cały dzień jest ok 100zł..tyle że tych dni w miesiącu nie ma za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz .. 11.01.05, 18:39 ja też bym prosiła o kontakt... ------------------------ gg 2953059 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia506596691 Re: .. IP: *.chello.pl 07.02.05, 12:57 siemka ja rowniez prosilabym o kontakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:41 no to nie tak źle jakbyś mógł to proszę info na gg: 7477155 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wiesz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 18:50 ja tez prosila o info gg 4017344 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyciech Re: wiesz IP: *.access.telenet.be 11.01.05, 19:31 A ja pierwszy raz słyszę o aż tak wysokiej stawce dla "niewykwalifikowanej" widowni. Zazwyczaj wypłaty oscylują wokół 50zł, czasem troszkę więcej. A robota wbrew pozorom wcale nie jest taka przyjemna i relaksująca (no, może na samym początku). Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: wiesz 11.01.05, 20:02 Bzdura z tą kwotą 100 zł, TVN jak zapłaci 40-50 to jest dobrze, a TVP nie płaci ani złotówki. A te głupie ludzie i tak się pchają drzwiami i oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia_o Re: wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:07 tvp płaci. przynajmniej kiedyś płaciła. jeszcze ze dwa lata temu. ok 120-140 zeta brutto za cały boży dzień (materiał publiczności na ładnych kilka programów), ale bez pośredników. ludzie, którzy byli przez jakąś agencję dostawali połowę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: wiesz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 22:58 Gdyby ktoś miał jakiś numer to tez bym prosil o kontekt na gg: 4542864 Odpowiedz Link Zgłoś
malaaw Re: wiesz 12.01.05, 20:30 ja tez prosze o namiary na emila lub gg : 3407388 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: wiesz IP: *.chello.pl 03.03.05, 12:41 100 zl? ja bylam 'klaskaczem' i za 10 godz siedzenia dostalam 35 zl. to jest hajs! swoją droga to zalezy od programu i dla jakiej stacji. pamietam, ze za nagranie : studio otwarte...- to z pospieszalskim za 2 godz. dostalam 30 zl. no wtedy zyc nie umierac. aha ten gosc, ktory to robi zapisy jest wyjatkowo niemily. przynajmniej do mnie taki byl. czesto ma tez wylaczona kom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wiesz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 18:36 O,to ciekawe.Dobrze wiedzieć!A jak to wygląda,czy zapisują jakieś agencje (statystów?aktorskie?)czy osoby prywatne?Zawsze chciałam wziąć w czymś takim udział,ale tyle widzę negatywnych komentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga19 Re: praca na widowni w tv IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 11:27 ja też prosiłabym o jakieś namiary jaga1505@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_ochotnikiem Re: praca na widowni w tv 18.02.05, 10:57 Hmmm, dla moich znajomych takie 40-50 zl za jeden dzien to niezla stawka, nawet jesli ma to byc raczej nieprzewidywalny zarobek... -------------------------------------------- Korepetycje z matmy? Na Ochocie? Nic prostszego! www.matma.w.pl jestem_ochotnikiem@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry wojak Swejk Re: praca na widowni w tv IP: *.crowley.pl 23.02.05, 11:23 jestem_ochotnikiem napisał: > Hmmm, dla moich znajomych takie 40-50 zl za jeden dzien to niezla stawka, nawet > > jesli ma to byc raczej nieprzewidywalny zarobek... To zgłoś się do "Rozmów w Toku". Tam GOŚCIOM (a nie publiczności) podobno płacą 500 zł za występ. Powiesz, że masz rzadkie uszkodzenie mózgu polegające na tym, że ktoś pisze "25", a ty czytasz "50"... I już masz 500 zł w kieszeni (minus koszta dojazdu w te i we wte do Krakowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: praca na widowni w tv IP: *.chello.pl 11.01.05, 23:50 ja tez poprosze o kontakt jak macie jakis telefon tam gg2207164 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: praca na widowni w tv 12.01.05, 09:02 Też bym prosił o namiary (potomar@gazeta.pl). Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: praca na widowni w tv IP: *.crowley.pl 12.01.05, 13:03 Ja tez proszę o jakieś namiary. e-mail: anna.was@poczta.onet.pl Pozdrawiam Anna W Odpowiedz Link Zgłoś
cella1 Re: praca na widowni w tv 12.01.05, 15:59 Ja tez poproszę jakieś namiary na cella1@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 17:10 Witam Będę wdzięczny także za odp. kontakt-na mail:okazje@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:19 PLaca i tu i tam. Trzeba sie zglaszac na castingi do tych programow jak Darwin itp, a potem juz dzwonia sami. Castingi oglaszaja w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternativa Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 28.01.05, 11:25 ja byłam na Ciao Darwin, za ok 7 godzin dostałam 40zl, ale to było na widowni. Za castingu to możesz się dostać do druzyn rywalizujacych, czyli zrobic z siebie palannta w durnym ubranku (mam na mysli ciao darwin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 22:19 Bylam w jednej z druzyn rywalizujacych w Ciao Darwin- program jest faktycznie glupkowaty, ale zabawa i atmosfera calkiem fajna. Wszystko zalezy od czlowieka- jesli ktos sie lubi bawic, ma troche czasu, chce przezyc cos nowego i dorzucic pare groszy do portfela to czemu nie? p.s. ubranka mialam swoje- wcale nie durne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 29.01.05, 22:45 a mogę z ciekawości czystej zapytać ile tam płacą (tzn za bycie w drużynie)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 22:19 150 pln brutto, poza tym mielismy zagwarantowany obiad i dwie bulki. Nie chacialabym w ten sposob regularnie zarabiac, ale raz, dla sprawdzenia jak to jest "od kuchni"... czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 02.02.05, 09:33 ee to kiepsko, za cały dzień siedzenia... Myślałam, że więcej, jeśli widownia dostaje 40 zł za kilka godzin i nie pokazuje się właściwie w TV. Chyba raczej poszłabym tam z ciekawości niż z chęci zarobienia kasy. Choć kasa na ziemi nie leży... czy przypadkiem nie jest tak, że ludzie biorący udział w konkurencjach (np te panny w zbiorniku z wodą) dostają więcej za występ? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry wojak Szwejk Re: "Ciao Darwin" IP: *.crowley.pl 02.02.05, 15:24 Statyści na widowni dostają 25 zł "na rękę" za 7-8 godzin dyspozycyjności. Wiem, bo byłem. Jak się przedłużyło powyżej 22.00, to zapłacili 10 zł więcej (czyli razem 35 zł netto). Ale następnego dnia ekipa się pospieszyła (jak chcą, to mogą) i takiego opóźnienia już nie było. Dawno tam nie byłem, ale nie sądzę, żeby stawki podnieśli (jak znam TVN, to prędzej by zrezygnowali z tych dodatkowych 10 zł za opóźnienie) - statystom potrafią obiżać wynagrodzenie, a nie podwyższać. Aha, oczywiście statyści nie dostają żadnego jedzenia na koszt firmy. Co do wynagrodzenia "zawodników", to słyszałem, że ci co występują w konkurencjach dostają dodatkowe pieniądze (zróżnicowane od rodzaju konkurencji), od < 200 (?) do ok. 300 zł (?), ale dokładnie nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt. Re: "Ciao Darwin" IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 02.02.05, 21:02 to ciekawe, bo ja dostałam 40 zeta :) może dziewczynom płacą więcej? albo byłeś w kiepskiej agencji, w której zabrali Ci większość wynagrodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry wojak Szwejk Re: "Ciao Darwin" IP: *.crowley.pl 04.02.05, 14:33 Gość portalu: alt. napisała: > to ciekawe, bo ja dostałam 40 zeta :) może dziewczynom płacą więcej? albo byłeś > > w kiepskiej agencji, w której zabrali Ci większość wynagrodzenia? Byłaś na "Ciao Darwin" przed październikiem? Jeśli tak, to zmieniła się agencja. Jeśli nie, to znaczy że jest tam dyskryminacja seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry wojak Szwejk Re: "Ciao Darwin" IP: *.crowley.pl 17.02.05, 09:29 Gość portalu: alt. napisała: > to ciekawe, bo ja dostałam 40 zeta :) może dziewczynom płacą więcej? albo byłeś > > w kiepskiej agencji, w której zabrali Ci większość wynagrodzenia? Albo w KIEPSKIEJ TELEWIZJI, która (zgodnie z prawami wolnego rynku kapitalistycznego) zmieniła agencję na tańszą, lub nie zmieniając agencji renegocjowała stawki na niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:23 Ja poszlam wlasnie z ciekawosci! A dziewczyny biorace udzial w konkurencjach podobno w pierwszych edycjach dostawaly dodatkową stówke, teraz juz nie... niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:11 ja tez poprosze o kontakt jak macie jakis telefon aga_ole1@o2.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roleks Re: praca na widowni w tv IP: *.244.151.19.ostrow2.tnp.pl 02.03.05, 18:54 ja też proszę o kontakt jak macie jakiś telefon ania@mis.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 31.01.05, 19:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monni Re: praca na widowni w tv IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 03.02.05, 03:33 te 40-60zł czy nawet więcej to wcale nie mało jak dla biednego stutenta :) ja wlaśnie siedzę CAŁĄ NOC sama w szpitalu za 50zl i w ogole nie marudze :))) dlatego bardzo prosiłabym o jakiś kontakt: monni22@o2.pl śliczne dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: praca na widowni w tv IP: 193.41.113.* 03.02.05, 15:13 Monni, ja poszłam na casting - informacje na ten temat znalazłam w ogłoszeniach drobnych w gazecie praca. Wiem, że na widownię, jako statystka do seriali mozesz trafić z agencji. Tylko tam jest problem, bo przeważnie chcą portfolio, co niestety kosztuje no i nie gwarantuje, że na pewno zostaniesz wybrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: praca na widowni w tv IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 16:49 ja tez poprosze o namiary stacji ktore placa rzeczywiscie!!! Wielkie dzieki. Moj adres hazzard@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novisa4juneverha Re: praca na widowni w tv IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.02.05, 01:00 a ja na to SRAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4you Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:54 Tiaa polonia to syf.... Odpowiedz Link Zgłoś
szakaloss Re: praca na widowni w tv 06.02.05, 20:11 jak mozna jakis kontakt do siedzenia na widowni w programach to ja tez poprosze na szkaloss@gazeta.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red.point Re: praca na widowni w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:25 Wiecie co? z checią zobaczyłbym, co tam się dzieje..jak jest i w ogole..tak z ciekawosci. Dajcie jakies namiary na e-mail: red.point@poczta.onet.pl Z gory dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 18.02.05, 14:12 Myślę, że najlepiej będzie jak po prostu sami sobie napiszecie do tej agencji. Nazywa się Madamm TV i mieści się na Chełmskiej. Nie powinnam tu chyba podawać emaila, ale bez problemu znajdziecie telefon w biurze numerów TP. Odpowiedz Link Zgłoś
22peter Re: praca na widowni w tv 22.02.05, 14:41 Ja posiadam taki numer... ale szczerze raczej nie polecam siedzenia na widowni.. za 6 godzin "Zielonych drzwi" dali 20 zeta... za 12 godzin "Łysych koni" 35... jedyny plus to to że czasem można zobaczyć swoją gębę ;p w tv, no i nawiązać jakieś fajne znajomości ;) jak ktoś lubi 50,60 letnie panie z makeup`em na twarzy to polecam ;D Najlepszy jest "Kuba wojewodzki show"... siedzisz jedynie 1,5-2 godziny i bardzo duze prawdopodobienstwo ze dostaniesz fajny markowy ciuch + ewentualnie cos jeszcze... mi udalo sie na 2 programach zlapac kurtke i bluze oraz plyte goscia muzycznego "Abradab-u" Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alt. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 23.02.05, 20:06 kolego peter, moze zechcialbys sie z nami podzielic tymi informacjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&B Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:07 Poproszę informacje na temat pracy na widowni (adresy, telefony) na bogdans1@wp.pl Dzięki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekki Re: praca na widowni w tv IP: *.lot.pl 02.03.05, 15:23 jesli mozna to ja rowniez bardzo chetnie skorzystam z tej oferty tak z ciekawosci aby zobaczyc jak to jest Prosze o namiary lola42@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś