Dodaj do ulubionych

praca na widowni w tv

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:32
czy ktoś zna jakiś kontakt?strone lub telefon?jak sie można wkręcić
na "klaskacza" w programach?
Obserwuj wątek
    • Gość: studenciak Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 17:55
      JA mogę skołować numer żeby się wkręcić do TVN na Maratony Uśmiechu,Ciao Darwin
      itp..nawet miałem ten numer gdzies zapisany..ale w sumie nie wiem czy
      warto..moja koleżanka tak sobie dorabiała i zrezygnowała...pieniądze są z tego
      naprawde niewielkie a robota wbrew pozorom męcząca.Siedzenie po 10 godzin i
      klaskanie jak Ci każą podobno jest wyczerpujące...ale to można przeżyć..chodzi
      o to że mało z tego hajsu....
      • Gość: Czarna Inez wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:01
        dla Ciebie mało a dla innego może dużo :)
        a dokładnie to tak mniej więcej ile?
        • Gość: studenciak Re: wiesz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 18:33
          z tego co wiem to za cały dzień jest ok 100zł..tyle że tych dni w miesiącu nie
          ma za wiele...
          • madziasz .. 11.01.05, 18:39
            ja też bym prosiła o kontakt...

------------------------
            gg 2953059
            • Gość: kasia506596691 Re: .. IP: *.chello.pl 07.02.05, 12:57
              siemka ja rowniez prosilabym o kontakt:)
          • Gość: :) Re: wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:41
            no to nie tak źle
            jakbyś mógł to proszę info na gg: 7477155

pozdrawiam
            • Gość: aaa Re: wiesz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 18:50
              ja tez prosila o info gg 4017344
          • Gość: Woyciech Re: wiesz IP: *.access.telenet.be 11.01.05, 19:31
            A ja pierwszy raz słyszę o aż tak wysokiej stawce dla "niewykwalifikowanej"
            widowni. Zazwyczaj wypłaty oscylują wokół 50zł, czasem troszkę więcej.
            A robota wbrew pozorom wcale nie jest taka przyjemna i relaksująca (no, może na
            samym początku).
            • wieslawa-siemiankowska Re: wiesz 11.01.05, 20:02
              Bzdura z tą kwotą 100 zł, TVN jak zapłaci 40-50 to jest dobrze, a TVP nie płaci
              ani złotówki. A te głupie ludzie i tak się pchają drzwiami i oknami.
              • Gość: rysia_o Re: wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:07
                tvp płaci. przynajmniej kiedyś płaciła. jeszcze ze dwa lata temu. ok 120-140
                zeta brutto za cały boży dzień (materiał publiczności na ładnych kilka
                programów), ale bez pośredników. ludzie, którzy byli przez jakąś agencję
                dostawali połowę.
                pzdr
                • Gość: Robal Re: wiesz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 22:58
                  Gdyby ktoś miał jakiś numer to tez bym prosil o kontekt na gg: 4542864
          • malaaw Re: wiesz 12.01.05, 20:30
            ja tez prosze o namiary na emila lub gg : 3407388
          • Gość: kora Re: wiesz IP: *.chello.pl 03.03.05, 12:41
            100 zl? ja bylam 'klaskaczem' i za 10 godz siedzenia dostalam 35 zl. to jest
            hajs! swoją droga to zalezy od programu i dla jakiej stacji. pamietam, ze za
            nagranie : studio otwarte...- to z pospieszalskim za 2 godz. dostalam 30 zl. no
            wtedy zyc nie umierac.
            aha ten gosc, ktory to robi zapisy jest wyjatkowo niemily. przynajmniej do mnie
            taki byl. czesto ma tez wylaczona kom.
            • Gość: Sylwia Re: wiesz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 18:36
              O,to ciekawe.Dobrze wiedzieć!A jak to wygląda,czy zapisują jakieś agencje
              (statystów?aktorskie?)czy osoby prywatne?Zawsze chciałam wziąć w czymś takim
              udział,ale tyle widzę negatywnych komentarzy...
      • Gość: jaga19 Re: praca na widowni w tv IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 11:27
        ja też prosiłabym o jakieś namiary jaga1505@wp.pl
      • jestem_ochotnikiem Re: praca na widowni w tv 18.02.05, 10:57
        Hmmm, dla moich znajomych takie 40-50 zl za jeden dzien to niezla stawka, nawet
        jesli ma to byc raczej nieprzewidywalny zarobek...

--------------------------------------------
        Korepetycje z matmy? Na Ochocie?
        Nic prostszego!

www.matma.w.pl
        jestem_ochotnikiem@gazeta.pl
        • Gość: Dobry wojak Swejk Re: praca na widowni w tv IP: *.crowley.pl 23.02.05, 11:23
          jestem_ochotnikiem napisał:

> Hmmm, dla moich znajomych takie 40-50 zl za jeden dzien to niezla stawka,
          nawet
          >
          > jesli ma to byc raczej nieprzewidywalny zarobek...

To zgłoś się do "Rozmów w Toku".

Tam GOŚCIOM (a nie publiczności) podobno płacą 500 zł za występ.

Powiesz, że masz rzadkie uszkodzenie mózgu polegające na tym, że ktoś
          pisze "25", a ty czytasz "50"...
          I już masz 500 zł w kieszeni (minus koszta dojazdu w te i we wte do Krakowa).
    • Gość: didi Re: praca na widowni w tv IP: *.chello.pl 11.01.05, 23:50
      ja tez poprosze o kontakt jak macie jakis telefon tam gg2207164 pozdrawiam
      • potomar Re: praca na widowni w tv 12.01.05, 09:02
        Też bym prosił o namiary (potomar@gazeta.pl).
        Dziękuję.
    • Gość: anna Re: praca na widowni w tv IP: *.crowley.pl 12.01.05, 13:03
      Ja tez proszę o jakieś namiary.

e-mail: anna.was@poczta.onet.pl

Pozdrawiam
      Anna W
      • cella1 Re: praca na widowni w tv 12.01.05, 15:59
        Ja tez poproszę jakieś namiary na cella1@gazeta.pl
        Pozdrawiam
    • Gość: Mariusz Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 17:10
      Witam
      Będę wdzięczny także za odp. kontakt-na mail:okazje@o2.pl
      • Gość: Ala Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:19
        PLaca i tu i tam. Trzeba sie zglaszac na castingi do tych programow jak Darwin
        itp, a potem juz dzwonia sami. Castingi oglaszaja w telewizorze.
        • Gość: alternativa Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 28.01.05, 11:25
          ja byłam na Ciao Darwin, za ok 7 godzin dostałam 40zl, ale to było na widowni.
          Za castingu to możesz się dostać do druzyn rywalizujacych, czyli zrobic z
          siebie palannta w durnym ubranku (mam na mysli ciao darwin)
          • Gość: karla Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 22:19
            Bylam w jednej z druzyn rywalizujacych w Ciao Darwin- program jest faktycznie
            glupkowaty, ale zabawa i atmosfera calkiem fajna. Wszystko zalezy od czlowieka-
            jesli ktos sie lubi bawic, ma troche czasu, chce przezyc cos nowego i dorzucic
            pare groszy do portfela to czemu nie?
            p.s. ubranka mialam swoje- wcale nie durne!!!
            • Gość: a. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 29.01.05, 22:45
              a mogę z ciekawości czystej zapytać ile tam płacą (tzn za bycie w drużynie)??
              • Gość: Karla Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 22:19
                150 pln brutto, poza tym mielismy zagwarantowany obiad i dwie bulki. Nie
                chacialabym w ten sposob regularnie zarabiac, ale raz, dla sprawdzenia jak to
                jest "od kuchni"... czemu nie?
                • Gość: alt. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 02.02.05, 09:33
                  ee to kiepsko, za cały dzień siedzenia... Myślałam, że więcej, jeśli widownia
                  dostaje 40 zł za kilka godzin i nie pokazuje się właściwie w TV. Chyba raczej
                  poszłabym tam z ciekawości niż z chęci zarobienia kasy. Choć kasa na ziemi nie
                  leży...
                  czy przypadkiem nie jest tak, że ludzie biorący udział w konkurencjach (np te
                  panny w zbiorniku z wodą) dostają więcej za występ?
                  pozdrawiam :)
                  • Gość: dobry wojak Szwejk Re: "Ciao Darwin" IP: *.crowley.pl 02.02.05, 15:24
                    Statyści na widowni dostają 25 zł "na rękę" za 7-8 godzin dyspozycyjności.
                    Wiem, bo byłem.
                    Jak się przedłużyło powyżej 22.00, to zapłacili 10 zł więcej (czyli razem 35 zł
                    netto). Ale następnego dnia ekipa się pospieszyła (jak chcą, to mogą) i takiego
                    opóźnienia już nie było.
                    Dawno tam nie byłem, ale nie sądzę, żeby stawki podnieśli (jak znam TVN, to
                    prędzej by zrezygnowali z tych dodatkowych 10 zł za opóźnienie) - statystom
                    potrafią obiżać wynagrodzenie, a nie podwyższać.
                    Aha, oczywiście statyści nie dostają żadnego jedzenia na koszt firmy.

Co do wynagrodzenia "zawodników", to słyszałem, że ci co występują w
                    konkurencjach dostają dodatkowe pieniądze (zróżnicowane od rodzaju
                    konkurencji), od < 200 (?) do ok. 300 zł (?), ale dokładnie nie pamiętam.
                    • Gość: alt. Re: "Ciao Darwin" IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 02.02.05, 21:02
                      to ciekawe, bo ja dostałam 40 zeta :) może dziewczynom płacą więcej? albo byłeś
                      w kiepskiej agencji, w której zabrali Ci większość wynagrodzenia?
                      • Gość: dobry wojak Szwejk Re: "Ciao Darwin" IP: *.crowley.pl 04.02.05, 14:33
                        Gość portalu: alt. napisała:

> to ciekawe, bo ja dostałam 40 zeta :) może dziewczynom płacą więcej? albo
                        byłeś
                        >
                        > w kiepskiej agencji, w której zabrali Ci większość wynagrodzenia?

Byłaś na "Ciao Darwin" przed październikiem?

Jeśli tak, to zmieniła się agencja.

Jeśli nie, to znaczy że jest tam dyskryminacja seksualna.
                      • Gość: dobry wojak Szwejk Re: "Ciao Darwin" IP: *.crowley.pl 17.02.05, 09:29
                        Gość portalu: alt. napisała:

> to ciekawe, bo ja dostałam 40 zeta :) może dziewczynom płacą więcej? albo
                        byłeś
                        >
                        > w kiepskiej agencji, w której zabrali Ci większość wynagrodzenia?

Albo w KIEPSKIEJ TELEWIZJI, która (zgodnie z prawami wolnego rynku
                        kapitalistycznego) zmieniła agencję na tańszą, lub nie zmieniając agencji
                        renegocjowała stawki na niższe.
                  • Gość: Karla Re: praca na widowni w tv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:23
                    Ja poszlam wlasnie z ciekawosci!
                    A dziewczyny biorace udzial w konkurencjach podobno w pierwszych edycjach
                    dostawaly dodatkową stówke, teraz juz nie... niestety :(
                • Gość: Aga Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:11
                  ja tez poprosze o kontakt jak macie jakis telefon aga_ole1@o2.pl
                  dzięki
                  • Gość: roleks Re: praca na widowni w tv IP: *.244.151.19.ostrow2.tnp.pl 02.03.05, 18:54
                    ja też proszę o kontakt jak macie jakiś telefon ania@mis.w.pl
    • Gość: up Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 31.01.05, 19:34
      up
    • Gość: monni Re: praca na widowni w tv IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 03.02.05, 03:33
      te 40-60zł czy nawet więcej to wcale nie mało jak dla biednego stutenta :)
      ja wlaśnie siedzę CAŁĄ NOC sama w szpitalu za 50zl i w ogole nie marudze :)))
      dlatego bardzo prosiłabym o jakiś kontakt:

monni22@o2.pl

śliczne dzięki
      pozdrawiam
      • Gość: Karla Re: praca na widowni w tv IP: 193.41.113.* 03.02.05, 15:13
        Monni, ja poszłam na casting - informacje na ten temat znalazłam w ogłoszeniach
        drobnych w gazecie praca. Wiem, że na widownię, jako statystka do seriali
        mozesz trafić z agencji. Tylko tam jest problem, bo przeważnie chcą portfolio,
        co niestety kosztuje no i nie gwarantuje, że na pewno zostaniesz wybrana.
    • Gość: Moni Re: praca na widowni w tv IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 16:49
      ja tez poprosze o namiary stacji ktore placa rzeczywiscie!!! Wielkie dzieki.
      Moj adres hazzard@interia.pl
      • Gość: novisa4juneverha Re: praca na widowni w tv IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 05.02.05, 01:00
        a ja na to SRAM
        • Gość: 4you Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:54
          Tiaa polonia to syf....
          • szakaloss Re: praca na widowni w tv 06.02.05, 20:11
            jak mozna jakis kontakt do siedzenia na widowni w programach to ja tez poprosze
            na szkaloss@gazeta.pl z gory dziekuje
    • Gość: red.point Re: praca na widowni w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:25
      Wiecie co? z checią zobaczyłbym, co tam się dzieje..jak jest i w ogole..tak z
      ciekawosci. Dajcie jakies namiary na e-mail: red.point@poczta.onet.pl
      Z gory dzieki:)
      • Gość: alt. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 18.02.05, 14:12
        Myślę, że najlepiej będzie jak po prostu sami sobie napiszecie do tej agencji.
        Nazywa się Madamm TV i mieści się na Chełmskiej. Nie powinnam tu chyba podawać
        emaila, ale bez problemu znajdziecie telefon w biurze numerów TP.
        • 22peter Re: praca na widowni w tv 22.02.05, 14:41
          Ja posiadam taki numer... ale szczerze raczej nie polecam siedzenia na
          widowni.. za 6 godzin "Zielonych drzwi" dali 20 zeta... za 12 godzin "Łysych
          koni" 35... jedyny plus to to że czasem można zobaczyć swoją gębę ;p w tv, no i
          nawiązać jakieś fajne znajomości ;) jak ktoś lubi 50,60 letnie panie z
          makeup`em na twarzy to polecam ;D

Najlepszy jest "Kuba wojewodzki show"... siedzisz jedynie 1,5-2 godziny i
          bardzo duze prawdopodobienstwo ze dostaniesz fajny markowy ciuch + ewentualnie
          cos jeszcze... mi udalo sie na 2 programach zlapac kurtke i bluze oraz plyte
          goscia muzycznego "Abradab-u"
          Pozdrawiam!
          • Gość: alt. Re: praca na widowni w tv IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 23.02.05, 20:06
            kolego peter, moze zechcialbys sie z nami podzielic tymi informacjami?
    • Gość: A&B Re: praca na widowni w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:07
      Poproszę informacje na temat pracy na widowni (adresy, telefony) na bogdans1@wp.pl
      Dzięki za informacje!
      • Gość: mekki Re: praca na widowni w tv IP: *.lot.pl 02.03.05, 15:23
        jesli mozna to ja rowniez bardzo chetnie skorzystam z tej oferty tak z
        ciekawosci aby zobaczyc jak to jest
        Prosze o namiary lola42@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka