Gość: Duka Polska IP: *.chello.pl 04.02.05, 21:27 czy ktoś z Was tam pracuje i może coś powiedzieć - jaka atmosfera, zarobki... a tak poza tym - nie mają chyba strony w internecie - czy to jest firma polska czy zagraniczna? dzięki z góry za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: magda 04.02.05, 21:55 ale w koncu o co tak naprawdę chodzi? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: magda IP: *.chello.pl 05.02.05, 09:42 chodzi o firmę Duka zamieniłam autora z tematem :/ śmiesznie wyszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: magda 05.02.05, 21:43 w końcu się domysliłem :) długo zeszło, gdyz zdolnosci percepcyjne miałem dosć ograniczone :)m co do firmy - pomóc nie mogę, bo jej nie znam. Co do pomyłek - żeby tylko takie zdarzało mi się po necie (i nie tylko) sadzić :) Pozdraiwam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata losiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:10 no widzisz chłopie - to teraz powinieneś zasunąć ten swój ulubiony tekst - jak to kobiety są gorsze w myśleniu - statystycznie rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: losiu.. 07.02.05, 10:26 Agatko, to nie to miejsce i czas :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: losiu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:05 eee - bystrzacha z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: losiu.. 07.02.05, 13:15 no masz... łosie zawsze takie były ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafcio Re: zmien watek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:25 Zmien watek, bo sie w zyciu niky nie domysli, o co pytasz i nawet nie zajrzy do watku Magda Odpowiedz Link Zgłoś