Dodaj do ulubionych

citibank - jeszcze raz

21.05.05, 19:29
mam prośbę do pracowników citi- zaczynam właśnie pracę jako przedstawiciel
(telemarketer).Nie wiem jeszcze co dokładnie będę sprzedawała - konta,
kredyty, karty kredytowe? Praca na Goleszowskiej6. Napiszcie mi prosze jak
wygląda szefostwo, atmosfera, czy plany są rzeczywiście nie do zrobienia?
Obserwuj wątek
    • veronetta Re: citibank - jeszcze raz 22.05.05, 18:35
      ja tam juz pracuje;)))
      • Gość: weronika Re: citibank - jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:01
        i jak tam jest mozesz cos o samej rekrutacji,zarobki?
        • veronetta Re: citibank - jeszcze raz 26.05.05, 21:16
          jest stała część i prowizja
    • Gość: milenka345 Re: citibank - jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:18
    • Gość: milenka345 Re: citibank - jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:31
      Pracuję w citi, co prawda nie sprzedaję ani kart kredytowych ani kont i
      kredytów, ale mam znajomych, więc co nieco mogę powiedzieć. Generalnie czasem
      plany można zrobić (tylko się trzeba narobić...)Wszystkie działy sprzedażowe
      dzielą się na mniejsze zespoły- od menagera zespołu zależy atmosfera w
      danym "teamie". A menago jak wszędzie są różni. Bardzo niekorzystne opinie tak
      naprawdę to słyszałam tylko o jednym facecie- team menager w zespole kredytów.
      Taki typowy cham, jak to można przeczytać w innych postach o citibanku.Więc
      jeśli trafisz do niego to współczuję.Ale reszta jest ok. Jeśli masz zacięcie do
      pracy w sprzedaży to dasz radę!
      • Gość: marion Re: citibank - jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:39
        A ja też pracowałem w citibanku, w telesprzedaży.Moi kumple jeszcze tam
        pracuja.Ciezko powiedzieć cos o atmosferze i mozliwosci wyrobienia targetu.Sa
        ludzie, którzy dają radę z planem i zarabiają ładną kaskę.Atmosfera - Milenka
        masz racę - zależy od team menagera.O mojej byłej szefowej złego słowa
        powiedzieć nie można (no może trochę za ambitna jak dla mnie;), ale inni
        poszliby za nią w ogień)A burak od telepizzy (wiadomo o kogo chodzi)zastrasza
        ludzi i ich dołuje.Czyli praca niby w jednym dziale, ale zespół, zespołowi
        nierówny...
        • Gość: citiwoman Re: citibank - jeszcze raz IP: 199.67.140.* 25.05.05, 11:49
          u mnie na pieterku byla wczoraj impra, gdzie "karty" wreczaly sobie nagrody -
          najlepsza za 165% normy (jak za dawnych czasow)
    • Gość: ### Re: citibank - jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:58
      DOSTAŁAM SIE TAM ..A NIE POSZŁAM JAK WIELE STRACIŁAM?
      • veronetta Re: citibank - jeszcze raz 26.05.05, 21:19
        niewiele;) Napewno znajdziesz cos lepszego.To jest praca dobra na
        przeczekanuie złych chwil:) Nie nadługo;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka