Dodaj do ulubionych

Kredyt Bank !?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 17:00
Cześć,

Bardzo chciałabym się dowiedzieć od Was ile zarabia się mniej więcej NETTO na
stanowisku analityka finansowego oraz na stanowisku specjalisty w dziale
inwestycji w CENTRALI Kredyt Banku!? Bardzo prosze o pomoc i z góry za nią
dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek H Re: Kredyt Bank !? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 22:19
      Ok 10.000,- brutto
      • Gość: Joanna T. Re: Kredyt Bank !? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 23:39
        Oj Tyle co napisałeś to chyba jakiś starszy specjalista i z dodatkową
        odpoweidzialnością. Chodzi mi o wynagrodzenie kogoś kto 1) Jest zaraz po
        studiach 2) Ma dotychczasowe doswiadczenia zawodowe 3) Bedzie pracował w
        Centrali Kredyt Banku na stanowisku analityka.

Bardzo prosze o pomoc,
        Joanna
        • Gość: licytator Re: Kredyt Bank !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:03
          Ja słyszełem że 20,000 netto. A co! Da ktoś więcej???
          • Gość: milenium Re: Kredyt Bank !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:04
            To ja daję 600,000 PLN. Tyle co Kott napłakał.
            • Gość: Joanna T. Re: Kredyt Bank !? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 19:05
              Jestem zażenowana poziomem forum - 3 osoby pod rząd "robią sobie jaja" i to
              wszystko jeśli chodzi o merytoryczną pomoc.

Joanna.
              • Gość: Tomek H Re: Kredyt Bank !? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 21:47
                Joanno,

nie powinnaś w ten sposób wszystkich osądzać.
                W swoim pierwszym mailu zadałaś pytanie ile zarabia specjalista w tym
                Departamencie -> a więć Ci napisałem. Dla mnie specjalistą jest osoba mająca 5-
                6 letnie doświadczenie w danym kierunku.
                Dopiero potem wspomniałaś, iż jesteś świeżą absolwentką. Nie wiem, ile
                absolwent może zarabiać w powyzszym Departamencie? 2.000-3.000 ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka