omango 04.08.05, 21:33 co myślicie o pracy na tym stanowisku? czy trudno zdać egzamin na biegłego rewidenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinkygirl Re: BIEGŁY REWIDENT 05.08.05, 11:07 egzamin? chyba całą serię egzaminów. trudno, trudno, szczególnie, że egzaminy są niejawne, na nierównym poziomie ("oj, taki trudny nam się zrobił, że 90% osób nie zdało") i do tego nie masz wglądu do własnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: BIEGŁY REWIDENT IP: *.jmdi.pl 05.08.05, 20:15 wiesz mysle, że trudno, zwłaszcza,ze to jest profesja dla specjalistów o potrężnej wiedzy, przzede wszystkim praktycznej czyli dla takich, co siedzą w branzy kawał czasu. I takie osoby nie zadają pytań tego typu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omango Re: BIEGŁY REWIDENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:58 dzięki za info. pytalam z ciekawosci, bo ktos mnie o to pytal. (ja sama mam extra prace i na razie nie planuje jej zmieniac :-) osobie polecilam najpierw zapoznac sie z ustawa o rachunkowosci Odpowiedz Link Zgłoś