Gość: dcube IP: *.chello.pl 30.08.05, 13:27 Czy ktos pracowal w tej firmie lub mial z nia stycznosc? Jesli TAK to jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonimka Re: Praca w WGN Nieruchomości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 18:09 Gość portalu: dcube napisał(a): > Czy ktos pracowal w tej firmie lub mial z nia stycznosc? Jesli TAK to jakie > wrażenia? Może tak - nigdy w WGN nie pracowałam, ale mieszkam we Wrocławiu i nieruchomości to mój "konik". Firma jest OK, największe biuro na Dolnym Śląsku, jedno z peirwszych biur nieruchomosci w Polsce. To niemalże korporacja, mają oddziały lub agentów w niemal każdym miasteczku na Dolnym Śląsku. Nie wiem, co miałabyś tam robić. Jezeli praca polegałaby na pracy agenta nieruchomości, to do tego trzeba mieć predyspozycje. Nie jest łatwo. Jezeli to miałyby być prace biurowe, nie zastanawiaj się. Firma jest stabilna i nie probemów z płaceniem. Post poniżej od osoby, która miałby pracować w kuchni. Mnie by takie chwilowe kilkudniowe trudności organizacyjne nie zniechęciły. Przecież to paranoja! Rezygnować z pracy (być moze wieloletniej) w stabilnej dużej firmie tylko dlatego, ze przez kilka dni nie będzie komputera. Buuuuu Podaję link do strony. mają oddizały nie tylko w całej Polsce ale i za granicą www.wgn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś