rosemary30 BGŻ 10.10.08, 22:45 BGŻ, w ogóle nie szanują pracowników!!!!! nie płacą za nadgodziny, urlop możesz dostać kiedy im pasuje, ciągła rotacje .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morsik Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl 11.10.08, 22:54 Moja dyrektorka w sp 33 nie płaci za zastępstwa nauczycielom Odpowiedz Link Zgłoś
ajah [...] 15.10.08, 20:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borges33 Re: Ranking najgorszych pracodawców 16.10.08, 14:27 istnieje teraz możliwość dodania ich na czarną listę pracodawców na portalu czarnalista.pl Ja zgłaszam zakład mechaniki pojazdów jacka wiśniewskiego za stosowanie mobbingu i zatrudnianie pracowników na 1/4 etatu.(wypłaty pod stołem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Cyfrowy Polsat IP: *.chello.pl 28.10.08, 18:25 I już wyjaśniam dlaczego: 1. Brak szacunku dla pracowników. 2. Niepłacenie za nadgodziny dla kierowników- wolą płacić kary niż wypłacać swoim pracownikom należne pieniądze. 3. Pralnia brudnych pieniędzy vide Praga Business Park. 4. Lokalizacja na końcu świata - Łubinowa 4a rejon Utrata to chyba mówi samo za siebie. 5. Nagminny mobbing, wyzwiska, kumoterstwo i nepotyzm. 6. Awanse za donoszenie albo jw. 7. Brak jakiegokolwiek socjalu! 8. Pracownicy muszą sami troszczyć się o napoje tj. kawę herbatę itp. bo przecież cyfrowy polsat to taka biedna firma, że ich nie stać. 9. Ogromna rotacja wśród pracowników- co mnie akurat nie dziwi. 10. radzę omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiquita Re: Ranking najgorszych pracodawców Krea- Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 17:37 Nie polecam, codziennie 8 gdz pracy z szefowa, ktora co chwile poprawia cie, nie pozwala na zadna kreatywnosc, ma byc tak jak ona mysli. Nie ważne ze twoja praca zakonczy sie sukcesem, zawsze jest komentarz ze nie zrobiło się w jej stylu...KREA MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korall Re: Ranking najgorszych pracodawców Krea- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 09:48 Tak zgadzam się najgorszymi pracodawcami w Poznaniu jest zarząd firmy UNIPACO>S>A maja tez zakład w kostrzyniu nad Odrą. Można epopeje napisać o tych ludziach pozbawionych kregosłupa moralnego. wykończyli wielu ludzi maja sprawy w sadzie pracy , kłopoty z zus i US. byli pracownicy moga mówić , obecni pary z ust nie puszczą , bo wiadomo , nie szukajce tam pracy ...OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Ranking najgorszych pracodawców Krea- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 09:50 tak to prawda broń nas Panie przed tymi Skur....nie zapłacili nam za nadgodziny, płacą minimum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACPER Re: Ranking najgorszych pracodawców Krea- Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 09:54 Ze względu na sytuację na rynku pracy takich wrednych pracodawców jak Unipaco jest niestety więcej , ale oni są najgorsi , zwłaszcza ten mniejszy kurdupel , oprócz tego , ze głupi to jeszcze wredny, ten drugi trochę myśli , ale też wredny...strach sie bać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden OBJW ZETOM IP: 83.238.11.* 14.11.08, 10:12 szkoda czasu i energii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany PinkPress IP: *.amenworld.com 23.11.08, 09:12 UWAGA OSZUŚCI NIE PŁACĄ ZA WYKONANĄ PRACĘ!!! UWAGA NA OGŁOSZENIE DOT. ROZFOLIOWYWANIA GAZET EROTYCZNYCH!!! UWAGA NA PINKPRESS!!! OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A PRZYCHODZI CO DO CZEGO TO OBCINAJĄ KASĘ,KAŻĄ PŁACIĆ ZA ZNISZCZONY TOWAR PODCZAS TRANSPORTU I NIE PŁACĄ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronino Re: PinkPress IP: *.acn.waw.pl 15.05.12, 15:32 Witam Jaka firma Pink Press jest wypowiadal sie nie bede, bo to juz pewnie wszyscy wiedza. Ja poszukuje osob, ktore pracowaly dla firmy PP od 2010-2012 rok, tworzac Plyty DVD zalaczane do magazynow, a ktore nie otrzymaly wynagrodzenie z tytulu wykonanej pracy, ja pozwalem ich do sadu, jedna sprawa juz sie odbyla, za pare miesiecy nastepna, chcialbym przed sadem pokazac ich model wspolpracy z wykonawcami zewnetrznymi, bo zakladam, ze jest bardzo wielu, ktorzy nie otrzymali zaplaty. Pozdrawiam i prosze o kontakt na cyberon @ poczta . fm (prosze usunac spacje w adresie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc SIATEX ZAMOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 12:07 SIATEX ZAMOŚĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa_klaudiusz Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.centertel.pl 12.12.08, 22:21 BRILUX - najgorszy pracodawca - prezes słoma z butów wystaje, prezesowa - była pracownica ubojni mięsa. Wielkie wymagania i mobbing wobec pracowników a sami podejmują głupkowate decyzje które sprowadzają firmę na dno. Jak ktoś chce wrzodów żołądka na tle nerwowym do do BRILUX i ELGO Gostynin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.chello.pl 19.12.08, 22:23 WSZ PWN , dział marketingu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.chello.pl 20.07.09, 18:18 podpisuje sie pod przedmówcą. Jeden z najgorszych zakładów pracy(!!!!) w jakim pracowałem....całe szczęscie ze juz po tym przykrym epizodzie w moim zyciu zawodowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
kunka_79 Re: Ranking najgorszych pracodawców 04.05.10, 21:17 ZDECYDOWANIE POPIERAM!!!!!!!Podpisuje sie pod slowami ponizej.... Gość portalu: jaaa_klaudiusz napisał(a): > BRILUX - najgorszy pracodawca - prezes słoma z butów wystaje, prezesowa - była > pracownica ubojni mięsa. Wielkie wymagania i mobbing wobec pracowników a sami > podejmują głupkowate decyzje które sprowadzają firmę na dno. Jak ktoś chce > wrzodów żołądka na tle nerwowym do do BRILUX i ELGO Gostynin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol z Targówka Re: lubaszka IP: *.pgi.gov.pl 31.12.08, 09:46 Sklep w którym kupuję od lat tak się pogorszył że trzeba będzie szukać innego,bo po świętach chce ludzi karmić ciastkami a zwykłego chleba po południu brak.Chyba właściciel myśli że ludzie na Sylwestra będą robić przekąski z pączków z salami.Radzę to przemyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 17:01 Dyrekcja na poziomie warzywniaka , dobrze że już tam nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: lubaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 12:32 ile się zarabia w Lubaszce w biurze i na jakich stanowiskach (pieczywko mają pyszne) miam miam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: lubaszka IP: *.acn.waw.pl 06.02.10, 20:51 nadal najniższa krajową, reszta albo do kieszeni albo umowa zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu gula Re: lubaszka IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.01.13, 21:45 Tekst linkamobing mobing charówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: lubaszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:23 A złotnik też rozdaje pracownikom na święta złote pierścionki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA SITEL - Warszawa - najgorszy Call Center IP: *.106.113.82.net.de.o2.com 20.01.09, 18:14 Z calego serca odradzam Ci prace w jakimkolwiek call center. Zreszta spojrz sobie nawet na tym forum co pisza ludzie o swojej pracy w call center. Takim przykladem jest firma SITEL z Warszawy, ktora jest tez opisana na tym forum - ponad 205 wpisow, 99 % ludzi niezadowolnonych z pracy. Przeczytaj sobie cos o tej firmie na tym forum, to bedziesz mial / miala pojecie jaki to koszmar pracowac w call center. Ja tez mam doswiadczenie w pracy w SITEL, czyli w call center i to byla najgorsza moja praca. Przede wszystkim pracujesz na akkord, licza sie wyniki a nie czlowiek. Klient jest zawsze najwazniejszy i nigdy nie popelnia bledow; nawet jak sie na Ciebie wydziera to musisz tego wysluchac (a czesto ludzie sie na ciebie wydzieraja, ja to wiem...). Poza tym atmosfera w pracy jest nieciekawa, przynajmniej w firmie SITEL: my bylismy nieustannie krytykowani, nie mielismy przerw (bo klient i wyniki itd.), musielismy pracowac w soboty i niedziele lub wieczorami a takze w Swieta Bozego Narodzenia. W SITEL na ok. 450 pracownikow bylo tylko 2 kibelki. Przyglupawi team leaderzy przesladowali niektorych pracownikow. Do tego dochodzi slaba pensja, nawet jak na Polske. Ta praca sie nie oplaca. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuśka Gorsza jest Arteria IP: 46.23.66.* 17.11.15, 21:50 Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę : opinie arteria google polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.chello.pl 31.01.09, 13:49 E-max firma z Warszawy ul. Przyce 12 - terror prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly agent-SITEL Firma SITEL Polska - Warszawa IP: *.106.113.82.net.de.o2.com 29.01.09, 17:48 Zdecydowanie firma SITEL z W-wy to moj najgorszy pracodawca. Jest to taki call center w W-wie. Spoznienia z wyplatami, premie dostaja tylko koledzy szefa, wywalaja bez przestrzegania okresu wypowiedzenia z firmy, nie pozwalaja robic przerw nawet na siusiu. Mobbing, ciezka praca, bo zmuszaja do nadgodzin i jeszcze nie pozwalaja isc na przerwy a do tego kierownictwo, ktore nic nie robi, obija sie i gra w gry komputerowe, jak ty ciezko pracujesz. Odradzam. Powstalo tez forum z 236 wpisami (na dzien dzisiejszy) na temat zlych warunkow pracy w tym Call Center o nazwie SITEL Polska w Warszawie. Przeczytajcie koniecznie,zeby wiedziec, gdzie NIE stawiac sie na rozmowe kwalifikacyjna. Polecam przeczytanie tego forum!!!! Forum to znajdziecie poprzez gazeta.pl (forum "praca" - "Warszawa") badz onet.pl (wpisujac w wyszukiwarce: SITEL forum"). POzdrawiam ! Wieloletni byly (na szczescie) pracownik SITEL:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasio MIGUT MEDIA IP: *.gprs.plus.pl 02.02.09, 16:14 czegos takiego trudno szukać gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_150 Re: Ranking najgorszych pracodawców 16.02.09, 23:52 F.H. Dobrobyt Łuków. Szef totalny idiota, uwaza ze najlepiej zmotywuje pracownikow do pracy klocac ich ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka------78 Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.147.9.172.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.01.10, 23:02 Zgadzam się ze swoją przedmówczynią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr26 Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 23:37 PKN ORLEN - 0 szacunku dla pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: lubaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 14:23 a pracownicy przechodzą katorgi patrząc w oczy klientom i zachęcając do "świeżutkich" ciast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rolimpex Nasiona S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 20:35 Kiepsko płacą, nie doceniają pracowników. pracowałem kiedyś i NIKOMU nie polecam.zero szkoleń,zero możliwości rozwoju, zero podwyżek. DNO. obiecywane gruszki na wierzbie,byle maxymalnie pracownika wyexploatować i minimalnie mu zapłacić.pozoztało rozczarowanie i brak wiary w ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Reckitt Benckiser IP: *.jmdi.pl 27.04.09, 10:31 Brak poszanowania pracowników.Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeczowy Re: Rolimpex Nasiona S.A. IP: *.finemedia.pl 22.04.11, 17:24 A jak długo tam pracowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontario Re: Rolimpex Nasiona S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 22:21 Firmę należy omijać szerokim łukiem, wynagrodzenia nieadekwatne do nakładu pracy, brak jakiegokolwiek poszanowania czasu pracownika, problem z przestrzeganiem przepisów prawa pracy, mobbing, nepotyzm, brak jakiejkolwiek etyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecie kto:-) Re: Rolimpex Nasiona S.A. IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 04.10.13, 17:48 Praca nie jest zła.A wynagrodzenie dobre pod warunkiem, ze jest się z Rodziny hahaha.Ogólnie dobra firma na początek pracy w branży rolnej, nie szkolą - więc wiedzy nie wymagają, słabo płacą - więc nie kontrolują , pracuje się 1/2 roku czyli sezon - później "płatny urlop" czyli pensja leci a Ty w domu siedzisz.Nikt się nie czepia, bo wystarczy im to co sprzedają.Ogólnie w zespole przedstawicieli jest 16 , ale tak naprawdę poważnie sprzedaje tylko 6 osób. Reszta się ciągnie w ogonie - bo prezesa syn też tyły obstawia:-) Jeśli nie masz roboty a jest wakat ta na przetrwanie polecam. Biuro Warszawa- poza dwoma osobami kumatymi- to ludzie-prowincja, która udaje rasowych biznesmenów -Warszawiaków. Ogólnie jeśli nie masz co robić a chcesz - polecam- jeśli jesteś wykształcony i ambitniejszy - to szukaj dalej i omijaj Rolimpex. Acha- atmosfera w firmie??trudno powiedzieć- ludzie się nie znają - dla służb sprzedaży jest jedna w roku,jednodniowa "darmowa" impreza gdzie dają kotleta i wódkę za darmo i ludziska tak się cieszą i szybko piją , że nie zdążą się nawet zapoznać:-) W zakładach Iława i Śrem jest dwóch Pawłów, którzy tak naprawdę robią całą sprzedaż firmy i dzięki nim ta firma istnieje.Pozostałe zakłady - mizeria. Rolimpex - fajny titanic , który tonie- a jeszcze wyrzucają z niego za burtę, Tych , którzy oddali cząstkę siebie dla firmy- (T.K)- ale, czasem tonący brzytwy się chwyta. życzę powodzenia i pozdrawiam pracowników Rolimpexu, którzy to czytają i pewnie przyznają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Re: Rolimpex Nasiona S.A. IP: *.icpnet.pl 25.10.13, 21:08 Oooo a ostatnio widziałam ofertę pracy tej firmy... Czy moze ktoś powiedziec mi czy ta firma ma problemy finansowe? Jakieś nie wypłacanie wynagrodzeń na czas itd. Warto tam startować w ogóle ? Podobno biuro w Wawie się swija... To prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Alma Market IP: *.171.114.142.static.crowley.pl 27.04.09, 14:01 MIS S.A. - zero szacunku dla pracownika, pensje minimalne. Odpowiedz Link Zgłoś
vrankom Hellmann worldwide Logistics - odradzam 03.06.09, 11:03 O zwolnieniu dowiadujesz sie w dzien zwolnienia(nie przedluzenia umowy) Brak wiarygodnosci - prezes mowi (pisze oficjalnie w emailach do wszystkich pracownikow) jedno a robi drugie - czeski film, Brak szacunku do pracownikow - pracujemy po 10 godzin ale placimy za 8, nadgodziny? a co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Hellmann worldwide Logistics - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 21:39 Witam!Zgadzam się z przedmówcą....totalna porażka....obiecanki a co do czego to rączki każdy umywa i zostaje człowiek na lądzie.....pozatym ostre cięcia w firmie i najlepiej jak by pracownik zasuwał 12h za free.. uwaga na pcs-oszust!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hellmann Worldwide Logistics - Raszyn IP: *.man.com.pl 06.06.13, 14:08 Również odradzam pracę w tej firmie. Pan Robert M. robi tylko dobre wrażenie na wejściu, natomiast po miesiącu pokazuje swoje prawdziwe oblicze - kłamcy i ignoranta. Ogólnie, brak organizacji i bałagan, brak świadczeń, praca po 12 h, umowy śmieciowe. Pani Kadrowa sprawia wrażenie wyrozumiałej ale tylko z pozoru, chętnie wysłucha ale nic z tym nie robi, przyklepując całe to Towarzystwo ignoracji i wyzysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 18:00 art look studio urody łomianki dno wobec pracownika, wobec klienta ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia MIS SA IP: *.aster.pl 15.06.09, 20:36 Xyz - też pracowałam kiedyś w MISiu:) Bardzo szybko zwiałam:) Atmosfera do dupy, przynajmniej w Wwie, zarobki żenujące, i awantury o 2 minuty ( serio, słownie : dwie minuty spóźnienia:) Walnęłam to w cholerę chociaż przekonywano mnie żebym została. Ostatnio rozmawiając z headhunterką, dowiedziałam się że osoba która przyszła tam po mnie ( albo jeszcze następna) też chce stamtąd uciec , bo żyć się tam nie da:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craig Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.centertel.pl 16.06.09, 22:29 załosny jesteś,myślisz że ktos nabierze się na te twoje wypociny? zapewne jesteś magazynierem za 1500zł. i w ten sposob próbujesz podnieść swoje ego. żenuaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Vindico z Warszawy IP: *.aster.pl 16.06.09, 22:42 Firma Vindico z Warszawy...... Odpowiedz Link Zgłoś
nika290 Re: Ranking najgorszych pracodawców 17.06.09, 21:03 ZUS ( bez żadnych żartów-serio!!)- Fatalne warunki pracy, brak szacunku dla pracownika i jego pracy, głodowe pensje(tragedia)- opinia dotyczy szarych pracowników!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 09:50 Tartak Eurex praca ponad godziny za free połowa ludzi robi na czarno 3 miesięczne oczekiwanie na wypłatę,mobbing w biały dzień-totalny syf!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik [...] IP: 188.33.77.* 15.07.09, 01:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina SITA Polska IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 15:14 nie płatne nadgodziny, wynagrodzenie za praktyki 1000 brutto, duża niesprawiedliwość ( znajomi awansują, lepsi pracownicy pracują po 10 godzin, a ci lubiani siedzą na Facebooku i po 7 godzinach do domu - dlatego w wielu działach nie ma znaczenia jak będziesz dobry ale i tak się nie przebijesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: SITA Polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.13, 19:54 A ja jestem na praktykach i dostaje 1500 brutto i pracuje po 6 godzin dziennie:D w SITA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: SITA Polska IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.14, 22:33 Firma Sita mieści się na końcu świata. Dojazd komunikacją miejską jest beznadziejny. Samo dojście do firmy jest kłopotliwe z uwagi na to, że nie chodnika. Na rozmowę lepiej nie zakładać najlepszych szpilek, tylko wygodne obuwie na płaskim. Miałam szczęście, bo nie padał deszcz, więc nie zostałam ochlapana przez jadące tamtędy ciężarówki i inne samochody dostawcze. Moja rozmowa dotyczyła stanowiska biurowego i składała się z 2 etapów. Na pierwszym pani poprosiła najpierw o opis mojego dotychczasowego zakresu obowiązków. Potem przeszła do zadawana sztampowych, nudnych pytań typu: moje najlepsze cechy, najgorsze cechy, z jakiego projektu jestem zadowolona, co mi w pracy sprawia trudność, czego oczekuje od pracodawcy. Zapytała również o wymagania finansowe. Drugi etap był testem umiejętności technicznych. Podczas wykonywania swoich zadań dowiedziałam się również, że fryzura mojej potencjalnej szefowej nie wszystkim przypadła do gustu (było to zwykle obcięcie włosów – 5 cm, bez zmiany koloru i kształtu). Podczas rozmowy była włączana klimatyzacja do tego stopnia, że miałam wrażenie jestem na statku podczas sztormu. Czym było to spowodowane? Okresem przekwitania czy zbędnymi kilogramami...Podczas mojego testu moja potencjalna szefowa wraz z innym pracownikiem zajmowali się omawianiem służbowych spraw. Nie przeszkadzało mi to. Jednak sposób, w jaki się odnosiła do swojej koleżanki z pracy był wysoko naganny. Komentarze typu: co tego nie sprawdziłaś lub czego tego nie zrobiłaś przy zatrudnianiu nowej osoby, są nie na miejscu. Obie części przeszłam pozytywnie i zadzwoniono do mnie z propozycją pracy. Cóż jednak okazało się, że pani jest kiepska z matematyki i budżet, jaki miała na zatrudnienie pracownika wynosił o 1500 zł mniej niż moja propozycja. Odmówiłam. Szkoda tylko mojego czasu. Dojazd: 3 godziny. Wskazówki: pani się musi się jeszcze dużo nauczyć albo zacząć brać tabletki na przekwitanie lub pobiegać po pracy, aby rozładować niepotrzebny stres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: SITA Polska IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.14, 20:21 Dokładnie, lepsi odchodzą lub są zwalniani aby ci kiepscy mieli posadki. kierownictwo mało profesjonalne, dużo niepłatnych nadgodzin szczególnie w dziale finansów. Atmosfera - zależy gdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: SITA Polska IP: *.sds.uw.edu.pl 05.10.14, 15:32 Co dobrego można powiedzieć o tej firmie? Czy to poważna firma? Oto kilka przykładów na temat jednego z kluczowych działów tej firmy: 1. zespół - w 95% jest super (szczególnie osoby zatrudnione na umowie zlecenie), szefowa (Pani M.) niestety jest osobą, która chyba nie potrafi zarządzać swoją kadrą. Wiecznie jest niezadowolona, cały czas w złym humorze, raczej demotywuje niż motywuje do pracy, wprowadza nerwową atmosferę. I oczywiście nigdy nie chwali swojego zespołu (za dobrze i szybko wykonaną pracę pochwałą były dodatkowe obowiązki), pomijam fakt braku znajomości języka angielskiego na stanowisku kierowniczym, 2. zarobki - to zależy w jakim dziale, wyżej wymieniona szefowa mówi, że nie ma pieniędzy, czy to prawda? Nie sądzę, wiem, że w innych działach pracownicy zarabiają dużo więcej, tutaj cały czas brakuje, 3. możliwości rozwoju intelektualnego - brak, pracownik robi powtarzalne czynności bez możliwości rozwoju, nie rozwija się nic, 4. atmosfera - nerwowa, napięta, milcząca, smutna, nieprzyjemna, 5. dojazd do pracy - beznadziejny, daleko, śmierdzi za oknem, brak chodnika, 6. nowy pracownik musi pamiętać, że wszystko jest jego winą, zero dyskusji, zero rozmowy, zero tłumaczenia zaistniałej sytuacji, ktoś musi ponieść konsekwencję! 7. pracownicy bardzo słabą tłumaczą nowe zadania (często z błędami), potem natomiast dostaje się "słowne upomnienie" za to, że zrobiło się błąd, 8. każdy błąd traktowany jest największe przestępstwo, Podsumowanie: firmę oceniam 1,5 punktów / 10 punktów Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hermanides78 Re: Ranking najgorszych pracodawców 22.07.09, 16:38 Wogóle banki ogólnie.. Odpowiedz Link Zgłoś