Dodaj do ulubionych

Firmy ze złą opinią

• Gość: rozczarowany Re: Firmy ze złą opinią RD Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 17:05
      RD Group Ag.reklamowa,właściciel kombinuje jak zwolnić pracownika i mu nie
      zapłacić. Liczne procesy w sądzie pracy.
      • Gość: Expracownik Re: Firmy ze złą opinią RD Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 20:43
        Gorszej głupoty nie słyszałam i nie czytałam. Firma, a tym bardziej właściciel są w porządku.
    • Gość: anonim Re: Firmy ze złą opinią IP: 195.136.248.* 25.11.03, 14:08
      Zdecydowanie Telepizza Poland.

Obiecanki cacanki - awans w miesiac dwa ... a pracuje sie po 10 godzin jako
      szary kasjer albo pizzer...kierownik udaje niewiadomo kogo pomijajac ze ma
      srednie wyksztalcenie...krzyczy przy klientach...

• Gość: Nick EGIS POLSKA SP ZOO - KRETYNI Z LUBLINA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:52
      EGIS POLSKA SP ZOO - KRETYNI Z LUBLINA!!!
      • Gość: beza Re: EGIS POLSKA SP ZOO - KRETYNI Z LUBLINA!!! IP: *.net.autocom.pl 30.11.03, 00:07
        TKT POLSKA SA
        podupadaja
        • lawok CAPITOL Sp. z o.o. a w szczególności jej szefowa.. 30.11.03, 12:39
          Ewa Doroszewska (prezes) no i Krzysztof Gralewicz (dyrektor zarzadzajacy). Tych
          dwoje to duet bez skrupułów i zasad. Dyletanci z wybujałą megalomanią.
          Zatrudniają, obiecują cuda i zwalniają nie płacąc ZUSu. No i najważniejsze -
          nie płacą.
          Trzymajcie sie od nich z daleka!!!
    • Gość: CTM CTM CTM CTM CENTRUM TELEMARKETINGOWE IP: *.acn.pl 04.12.03, 19:40
      BĄDŹ PEWNY ŻE Z ZAROBIONYCH 800ZŁ dostaniesz 400ZŁ "bo nie wydzwoniłeś 30 min w
      godzinę i takie tam"
    • Gość: Welcome To Poland Era / PTC - tam ludzie to NIE kapitał, lecz ... IP: *.spray.net.pl 05.12.03, 01:49
      ....petenci, urzędasy, biurokraci, cwaniaki, dorobkiewicze ALE GŁÓWNIE CIĘŻKO
      PRACUJĄCY za dość dobrą kasę, LECZ Z GODNOŚCIĄ W KIESZENI I W PANICE CHADZAJĄCY
      CODZIENNIE DO PRACY.

Po 6 latach na wys. stanowisku dorobiłem się tam:
      > wady serca
      > nerwicy, stanów depresyjnych
      > nadwagi (ciągłe zagryzanie Prince Polo na zbyt częstych spotkaniach)
    • Gość: quickie Re: Firmy ze złą opinią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 19:15
      Genialny pomysł!!!!! Gratuluje.Mimo ze jestem spoza Warszawy uważam, że taki
      ranking powinien istnieć na każdym forum regionalnym. Warto wiedzieć gdzie jest
      źle i gdzie się nie starać. Proponuje zrobić tez ranking Superpracodawców. Może
      nasze opinie zmotywują co niektórych do zmiany polityki i większej ostrożności.
      Niech leca nazwy firm i nazwiska...pozdrawiam
    • Gość: ela Re: Firmy ze złą opinią IP: *.chello.pl 16.12.03, 08:55
      NZOZ Medro s.c. Nie płacą po kilka miesięcy i to nie tylko pracownikom ale też
      kontrahentom. Na umowę nie można się doczekać. Własne pieniądze można
      wyciągnąć tylko groźbą.
    • Gość: czerwonybarszcz Re: Firmy ze złą opinią IP: *.chello.pl 04.01.04, 18:51
      Kolejną fatalną firmą przed którą ostrzegam jest Creyf's Connectio działające
      jako Doradztwo Personalne na rynku pracy. Zmanieryzowany szef i jego ciągłe
      frustarcje wyładowywane na wszystkich bez wyjątku , mobbing i fatalna atmosfera
      pracy - odradzam wszystkim zwłaszcza pracy jako asystentka szefa
      sama byłam wytrzymałam najdłużej bo aż 1 miesiąc moje poprzedniczki od 1 tyg do
      3 góra.
      • Gość: aga Re: Firmy ze złą opinią IP: *.polityka.com.pl 08.01.04, 14:41
        co dokładnie robił ten szef?
        przygotowuje o tym artykul i poszukuje osób, które przezyły mobbing
        prosze o kontakt

rudeczka@poczta.wp.pl
      • Gość: m Re: Firmy ze złą opinią IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 29.07.05, 19:28
        Universum - Życie. Syf, a do tego nie płacą pensji. A Prezesik ma kolejną
        ciepłą posadkę
    • Gość: kama Minolta IP: *.chello.pl 04.01.04, 19:16
      Firma Minolta określę jednym zdaniem:
      gówno w złotym papierku
    • Gość: Kosa Wydawnictwo Marek Rożak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:17
      Interesują mnie Wasze opinie (także pozytywne, jeżeli są) na temat tego
      prcodawcy.
      • Gość: haja Re: Wydawnictwo Marek Rożak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:35
        naprawde pozadne wydawnictwo wspiera ludzi straa sie i rozwija
    • Gość: 666 Re: Firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 17:31
      Najwiekszy szajs to BZWBK, nie polecam pracy w tej firmie. Nalezy omijac ja z
      daleka.
      • Gość: blanka Re: Firmy ze złą opinią IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:25
        Porcel- hiszpańska hurtownia ekskluzywnej glazury z Bartyckiej między innymi.
        1) szefowa wyjątkowo prosta kobieta, humorzasta, nie znając hiszpańskiego
        powiedziala mi ze chyba nie zadobrze znam jezyk
        2)wszyscy pracownic pracuja bez umowy, na czarno około 10 osób, jak ktos zbyt
        natrętni pyta o umowe wylatuje
        3)pracowałam tydzień za darmo na próbę, po mnie tak pracowało jeszcze kilka osób
      • Gość: blanka Re: Firmy ze złą opinią IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:31
        Mirad, siedziba ul.Armii Krajowej Karczew ( importer glazury, projekty...)
        1)Arogancka sekretarka, w ostatniej chwili zmiania godzinę spotkania w sprawie
        pracy
        2)Siedziałam i czekałam na pana dyrektora czy prezesa, za dzwiami było słychac
        jak przegląda gazetkę i dopija kawę, spóźnił się 20min. zero przepraszam czy coś
        3)Dogadaliśmy się zostałam zakceptowana.Kazali mi zarezerwować sobie czas od
        listopada,nieodzywali się wiec zadzwoniłam dwa razy, ale pan dyrektor był
        nieuchwytny, sekretarka miała oddzwonić i do to tej pory się nie odezwali.
        • Gość: mam_dość MIRAD Sp.z o.o. Karczew k/Otwocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:48
          Potwierdzam powyższą wypowiedź i dodam jeszcze, że nie znasz dnia ani godziny,
          kiedy Ci tam pensję wypłacą. O jej wysokości szkoda gadać, normą jest
          zatrudnianie na najniższą dopuszczalną jako umowa o prace a reszta jako
          zlecenie w którejś z papierowych firemek pana S.
          Acha, z płatnościami dla kontrahentów tez tragedia, sekretarka musi ostro
          ściemniac, ze pan prezes nieobecny kiedy dzwonią.
          Co do samego pana S. - hehehe, brak przeprosin za 20 min. spóźnienie to jeszcze
          małe piwo.
          • Gość: mam_dość Ps. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:52
            Sekretarka tam nawet do WC wyjśc nie może, bo telefony dzwonią bez przerwy.
            Chyba, ze coś się zmieniło przez te parę lat odkąd miałam nieprzyjemność tam
            pracować, ale nie sądzę. Chyba, ze na gorsze.
            • konopielka80 Re: Ps. 16.09.05, 18:56
              No tam..to Karczew.. pewna specyficzna mentalność..Słyszałam, że sklepik Miradu (spożywczy) też kiepsko przędzie, bo mu inne nowe sklepy na Ługach klientów zabrały. Poa tym tam taka drożyzna, że szok!
      • Gość: pracownik Re: Firmy ze złą opinią IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 24.04.05, 15:02
        A kto pracował w ZSS w Zawiści??Jestem byłym pracownikiem i nie ma gorszego
        miejsca na ziemi.
    • Gość: kobieta PRZYKŁAD PIERWSZY - PKN ORLEN SA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.04, 03:27
      TU MOŻECIE STRACIĆ ZDROWIE I OCHOTĘ DO ŻYCIA ! NIE RADZĘ PRACY W TEJ FIRMIE !
      PKN ORLEN SA TO SKORUMPOWANI LUDZIE, PŁACE I NIE TYLKO !
      • Gość: Ja Re: PRZYKŁAD PIERWSZY - PKN ORLEN SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:19
        Przeszłam tam 3 rozmowy kwalifikacyjne i testy psychologiczne. Ani razu nikt mi
        nie oddzwonił z informacją dlaczego nie
    • Gość: Franek Re: Firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 07:36
      Sa firmy z dobra opinia, ale nie dlatego, ze sa dobre,ale dlatego ze maja
      dobre PR. Przyklad: Unilever. Co rok przyjmuje mase ludzi, eksploatuje i po
      niecalym roku zwalnia. Potem by nie miec klopotow z PIPą, zmienia nazwe
      stanowiska i zatrudnia nowych ludzi. Ci to wiedza jak krecic i dlatego pewnie
      sa bogaci.
    • Gość: Gienek Unilever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 07:38
      Tak, tak. Opinie to ma dobrą, ale traktuje ludzi gorzej niz szmaty...
    • Gość: signal Operatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 07:49
      Operatorzy telefoni komórkowej - stanowiska doradca biznesowy, lub podobnie
      brzmiące - tylko prowizja, zarobić mozna po roku, no moze 6 miesiącach, tak to
      trzeba dolozyc....
      Towarzystw ubezpieczeniowe, zwłaszcza na zycie
      Banki, zwłaszcza rózne stanowiska w sprzedaży,
      i wielle wiele innych, gdzie wszystkie koszty przezucono na pracownika, a
      placa jest tylko prowizja....bardzo wygodne dla pracodawcy....
      Ciekawy jestem, jak długo jeszcze....
      • Gość: lolo To Prawda!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.04, 23:27
        Wszystkie firmy są z du...y w Polsce. Brak szacunku i takie tam. Bezrobocie
        wysokie to i ludzi do pracy masa. i brak szacunku.
    • Gość: muuu Re: Firmy ze złą opinią - CTL IP: *.warpol.net 12.01.04, 08:36
      Zajżyjcie na opinię o pewnej firmie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=10076305
      pzdr
      • tomcio6776 Re: Firmy ze złą opinią - PCM Ul.Mińska 22.10.04, 21:50
        STRZEŻCIE SIĘ Polskiego Centrum Marketingowego(PCM) z siedziba przy
        Mińskiej(biurowiec PZO)!!!
    • Gość: Link4 Re: Firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:30
      Ciekawy pomysł na temat. Ja osobiście odradzam Link4. zero nadgodzin, brak
      polityki kadrowej i ostatnio coraz gorsza atmosfera w pracy. Są ludzie którzy
      pracują po kilkanaście godzin dziennie. Ale oczywiście o nadgodzinach nikt tu
      nie słyszał. największe oszczędności robią na ludziach. Nie polecam. Ja, tak
      samo jak wiele innych osób, szukam innej pracy. Tu sie nie da wytrzymać.

Pzdr wszystkich
      • Gość: ubawiony Re: Firmy ze złą opinią IP: 195.205.229.* 12.01.04, 13:57
        Hehe, nic tylko założyć rodzinę i począć dzieci. Zapewnić im wykształcenie i
        gadżety wciskane przez speców od marketingu.I nie walnąć przy tym w kalendarz w
        wieku 40 lat (bo kto wówczas na przetrwanie zarobi..). A wszystko po to, aby
        wykształcić kolejne rzesze przedstawicieli handlowych, spedytorów, windykatorów
        i in. z wyższym wykształceniem po Uniwersytecie i znajomością kilku języków.
        hehehe!

No ale ponoć jest nas tu trochę za dużo...

Ps. ze swojej strony do listy dodaję "z góry" wszystkie francuskie g...a.
        • scorpionek_gosia Re: Firmy ze złą opinią 22.10.04, 15:44
          Nie wszystkie francuskie firmy są gó...nie. Mój małżonek pracuje w jednej z
          francuskich agencji reklamowych. Pensja (taka jak w umowie) na czas, a nawet
          wcześniej niż ustalony termin. Doskonałe planowanie pracy, zero problemów z
          szefostwem (sami Francuzi). Chcesz dzień wolny - zero problemu, jedno
          pytanie: "z urlopu czy odpracujesz?". Mając porównania z polskimi (i nie tylko)
          agencjami są rewelka!!!
    • Gość: Iza Re: Firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 14:25
      Nie chodzi o firmy a o LUDZI - czyż nie?

Ja pracowałam w firmie, w której szef był (jest) prawdziwym prostakiem. Nie
      umiecie sobie nawet wyobrazić jakim. Nie chodzi nawet o bluzgi, szantaż (np.
      kazał zabierać pracownikom swoje psy do domu na Święta - bo sam gdzieś
      wyjeżdżał, a jak nie...) - działy się na prawdę dużo gorsze rzeczy

ALE

1. Ludzie w tej firmie (pracownicy) są super. Wszyscy są zżyci i mają wspólny
      front
      2. Ten sam prostak - wyklinający wszystko i wszystkich - NIGDY do mnie się źle
      nie odezwał. Raz tylko podniósł na mnie głos - zwróciłam mu uwagę przy
      wszystkich (on się zdziwił) i tyle. Wszystko było ok.
      Ja akurat nie mogę mu niczego zarzucić.

I nie mogę NIC ZŁEGO powiedzieć na temat tej firmy...
      Czy warto szkalować wizerunek firm - zamiast wskazywać konkretnych ludzi?
      • miai Re: Firmy ze złą opinią 13.01.04, 14:39
        Nie bede sie rozpisywac. Najgorszym miejscem w ktorym dane mi bylo pracowac (ze
        wzgledu na zadufanego i oraniczonego prezesa Jaroslawa Endera) byl PINK PRESS.
        Koles ma zdecydowanie za duze wyobrazenie o sobie, do tego jest bezwzgledny a
        pracownikow traktuje tak jak traktowali kiedys plantatorzy swoich niewolnikow.
        Tyle ze zamiast chlosty poprostu nie wyplacal pensji. "A jak ci sie nie podoba
        to WON, jest tylu chetnych na to stanowisko".
        • Gość: ciekawski Re: Firmy ze złą opinią IP: 195.205.229.* 13.01.04, 16:30
          napisz jeszcze adres domowy i imiona dzieci :-))))
          • Gość: Morela Re: Firmy ze złą opinią IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 14:37
            Klub wakacyjny - W-wa ul Jagiellońska 15; oszukują zarówno swoich pracowników
            jak i ludzi zwerbowanych na swoje 'urocze' wakacje. Nie wywiązują się z
            zawartych umów.
            • Gość: ines Re: Firmy ze złą opinią IP: *.crowley.pl 24.10.04, 01:29
              Własnie trafiłam na nabór do Klubu wakacje. Wygląda na to, że są tam tylko nowi
              pracownicy. Co sie stało z poprzednimi?
        • Gość: Nadia Re: Firmy ze złą opinią IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 01:02
          Talents Technology, agencja doradztwa personalnego. I jak wam będą wmawiać że
          tu jest i tak dobrze to nie ma co wierzyć. W trosce o wasze zdrowie psychiczne
          nie polecam!!!
    • Gość: xxx Re: Firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 18:29
      Niewiem niepracowałem w takich firmach.
    • ejoker [...] 21.04.04, 11:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: zuzia Obsługa Funduszy Inwestycyjnych/citigroupfundservi IP: *.wa.pl.tetrapak.com / 195.163.136.* 21.04.04, 13:08
      traktuja człowieka jak odpad, brak umiejętności zarządzania, łamanie prawa
      pracy a do tego nie wiadomo z jakiej paki tytuł "inwestora w kapitał ludzki"
      (zapomnijcie o szkoleniach itp :))))
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach gazeta MIASTO 24 21.04.04, 15:51
      Nie placi za teksty. Naciaga ludzi by podrzucali pomysly.
      • Gość: Andrzej Filipek Magazine benefit (gazeta MIASTO 24 ) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 15:15
        Wlasciciel gazety Mariusz K. oraz redaktor naczelny Edyta Z. wpadli na pomysl,
        ze nie beda juz wydawac gazety Miasto 24 Dwutygodnik Inspiracji tylko Magazine
        benefit.Siedziba redakcji to Warszawa ul. Bialobrzeska 15/92
        To co napisala wyzej jest prawda i potwierdzam to.
    • Gość: byly kandydat NASK IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 13.05.04, 10:44
      Nie wypowiadam sie co do warunków pracy bo tam dzieki Bogu nie pracuje.
      Wypowiem sie co do procedury kwalifikacyjnej(na stanowisko administrator dns).
      Na rozmowie powital mnie jakis facet ubrany w dżinsową koszule(co sugerowalo
      luzik) z kluczami na szyi. Na tasiemce od kluczy byl napis cisco(co sugerowalo
      profesjonalizm). Zapytal jak sie nazywam, po czym "zeby nie przedluzac" dal mi
      do wypelnienia trudny test ze znajomosci linuxa. Czesc pytan w tescie byla po
      prostu kretynska, np. co znaczy skrot dns. Odpowiedzialem Domain Name Server,
      po czym Pan przerwal mi i dlugo wysmiewajac moja niewiedze - wyjasnil ze chodzi
      o Domain Name System. Mialem wrazenie ze jestem tu jakims intruzem, ktory mu
      przeszkadza i trzeba sie go szybko pozbyc. Jestem zdania- ze moglbym sam
      napisac test - ktorego on by nie rozwiazal- dlatego ze pytania byly naprawde
      bardzo szczegolowe- wiec ktos kto z nim nie pracowal w zasadzie nie mial szans
      tego napisac. Ale nie to jest powodem mojego listu- bo to w koncu sprawa firmy
      jakich ludzi chce zatrudnic. Powodem mojego listu jest zachowanie Pana ktory po
      zakonczeniu przeze mnie testu- zaczal go oceniac glosno komentujac i
      wysmiewajac moje bledne odpowiedzi (razwiazalem ok 50% pytan). Na koniec
      stwierdzil, ze z moja wiedza wystarczy do zatrudnienia mnie na
      stanowisku "asystenta administratora" a oni "hahaha - na razie nie prowadza
      takiej rekrutacji". Wiec - bardzo dobrze- nie bede tam pracowal (pracuje jako
      admin sieci od 2 lat- i awansuje w obecnej firmie- wiec jakos sobie radze).
      Innym tez odradzam - bo jaka kwalifikacja - taka potem praca.
      • Gość: Tez były kandydat Re: NASK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:07
        Ja byłam w NASKu na 7-dmiu rozmowach (w sprawie jednego stanowiska).
        Pracę "dostałam" i miałam ją zaczynać w dwa tygodnie później. Nie było jedynie
        prezesa do spraw finansów, który miał złożyć podpis pod uzgodnioną pensją.
        Miałam czekać. I czekałam, ale zadzwoniłam dwa dni przed wyznaczonym
        rozpoczęciem pracy, żeby zapytać czy mam mimo to przychodzić do pracy. Pani
        powiedziała, że P ds Finansów przedłużył urlop i mam czekać. Czekałam,
        dzwonilam aż po pół roku przyszło pismo, że zatrudnili kogoś innego. A
        rekrutująca już na początku powiedziała, że zostawiłam pozostałych kandydatów
        daleko w tyle.
        • kraszan1 Re: NASK 21.05.04, 14:35
          Bujda na resorach.

W NASK nie ma "prezesa do spraw finansów" a umowy o pracę (łącznie z
          wynagrodzeniem) podpisuje zupełnie kto inny.

pzdr
          -K

Gość portalu: Tez były kandydat napisał(a):

> Ja byłam w NASKu na 7-dmiu rozmowach (w sprawie jednego stanowiska).
          > Pracę "dostałam" i miałam ją zaczynać w dwa tygodnie później. Nie było
          jedynie
          > prezesa do spraw finansów, który miał złożyć podpis pod uzgodnioną pensją.
          > Miałam czekać. I czekałam, ale zadzwoniłam dwa dni przed wyznaczonym
          > rozpoczęciem pracy, żeby zapytać czy mam mimo to przychodzić do pracy. Pani
          > powiedziała, że P ds Finansów przedłużył urlop i mam czekać. Czekałam,
          > dzwonilam aż po pół roku przyszło pismo, że zatrudnili kogoś innego. A
          > rekrutująca już na początku powiedziała, że zostawiłam pozostałych kandydatów
          > daleko w tyle.
    • Gość: Nadia Re: Firmy ze złą opinią IP: *.chello.pl 13.05.04, 14:44
      Zdecydowanie Wydawnictwo Nasza Ksiegarnia. Srednia dlugosc zatrudnienia ok. pol
      roku. Potem wyrzucaja grozac dyscyplinarka i zatrudniaja nastepnych jeleni.
      • Gość: Dajen ALMI DECOR! IP: *.aster.pl 13.05.04, 22:04
        Piekne wnętrza, a za kulisami najtańsze gówno. Mają o sobie wielkie mniemanie,
        rekrutacja wielostopniowa. Wg nich to zaszczyt tam pracować.
        Potem rypią Cię w d.. uśmiechając się do tego! Niewolnicza praca. Nie
        dotrzymują warunków umowy - i jeszcze po chamsku w oczy rżną głupa, że tak się
        nie umawialiście i że to wy oszukujecie!!!. Obiecują umowę o pracę, a przez
        kilka miesięcy nie podpisana żadna umowa i nic nie zapłacone. Potem po wielu
        interwencjach umowy są innego rodzaju, za mniejsze pieniądze. Odkręcanie i
        domaganie się wypłaty trwa. Niespełnione obietnice wyprostowania sprawy od
        kolejnego miesiąca. I znów to samo zabawa w kotka i myszkę. Do tego maja wogóle
        pretensię że się domagasz.
        Za dużo dochodzisz swoich praw - wypełnienia obietnic danych w trakcie
        rekrutacji i wylatujesz - bez podania przyczyny. Rotacja co 3 miesiące równo.
        Czasami wyrzucaja pod preteksem cięć, a w tym samym tyg jest nowe ogłoszenie w
        Wyborczej i na stronie internetowej.
    • Gość: Gość Atlantic Sp. Z.O.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 14:34
      Niestety firma produkująca majtki okazuje się być sama do dupy. Po znajomości
      zatrudnia się dyletantów, a wyrzuca fachowców. Wylecieć można z dnia na dzień,
      bez podania przyczyn. Zmusza się ludzi do siedzenia codziennie po kilka godzin
      dłużej, ale spróbuj się spóźnić do pracy następnego dnia....Oczywiście za
      nadgodziny nie płacą, odbioru też nie ma. Będą cię zwodzić obietnicami urlopu i
      premii - ale nie łudź się, wylecisz z roboty tuż przed jej rozdawaniem. Ogólnie
      totalny chaos wprowadzany przez nieodpowiednie osoby na zbyt wysokich
      stanowiskach. Prezes jest w porządku, ale żyje w nieświadomości, bo nikt mu o
      niczym nie mówi w trosce o własną d... i portfel. Płacą też nie za
      rewelacyjnie, a niezależnie od tego na jakim stanowisku cię zatrudnią (poza
      kierownikiem oczywiście) będziesz robić wszystko, łącznie z noszeniem paczek
      (zakresu obowiązków i tak nie dostaniesz). Ogólnie - x czasu ciężkiej sumiennej
      pracy, kopniak w dupę i spierd.... na do widzenia. :(
      • Gość: visitor Re: Atlantic Sp. Z.O.O. IP: *.acn.pl 21.05.04, 18:02
        mocne slowa...
      • Gość: osoba x Re: Atlantic Sp. Z.O.O. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:20
        Wiem coś na ten temat...sama prawda!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka