Dodaj do ulubionych

rekrutacja w Developer - House

20.02.06, 22:30
dla zainteresowanych zatrudnieniem się w tej firmie - sposób rekrutacji jest
tam niepoważny!!!! Nie polecam nawet wysyłać tam swojego CV. Ach i tylko
przyjmują Panie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 22:34
      a masz jakieś doswiadczenie w nieruchomosciach? jesli tak, powiedz proszę, co
      wiesz o zarobkach u deweloperów
    • Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 22:37
      hej, nonna79, odpisz :)
    • nonna79 Re: rekrutacja w Developer - House 20.02.06, 22:51
      nigdy nie pracowałam w nieruchomościach to miał być mój debiut:)zarobki??? tego
      też nie mogłam się tam dowiedzieć...Każda tam gwazdeczka pracująca nie
      wiedziała o co chodzi...
      • Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 23:17
        hmmm...jak to? to z kim była ta rozmowa? z pracownikami na równorzednych
        stanowiskach?
        • nonna79 Re: rekrutacja w Developer - House 20.02.06, 23:21
          wygląda na to!, panienki totalne amatorki, zero pojęcia o rekrutacji
          pracowników, tym bardziej że przyjmowanie pracowników odbywało się bez
          obecności właściciela firmy i osób kompetentnych...
          • Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 23:27
            kurcze, ale lipa... życze szcześcia w dalszych poszukiwaniach :) pozdro :)
            • nonna79 Re: rekrutacja w Developer - House 20.02.06, 23:30
              spokojnej nocy :) pozdrawiam
      • Gość: Jusia Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.bremultibank.com.pl 06.06.06, 16:47
        ojej, a ja własnie złożyłam tam cv i umówiłam sie na spotkanie,wiec szczerze
        opłaca się tam jechać czy szkjoda czasu???
        • Gość: jusia Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.bremultibank.com.pl 06.06.06, 16:48
          czekam na jakiś odzew od osób co miały z tą firmą doczynienia!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka