nonna79 20.02.06, 22:30 dla zainteresowanych zatrudnieniem się w tej firmie - sposób rekrutacji jest tam niepoważny!!!! Nie polecam nawet wysyłać tam swojego CV. Ach i tylko przyjmują Panie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 22:34 a masz jakieś doswiadczenie w nieruchomosciach? jesli tak, powiedz proszę, co wiesz o zarobkach u deweloperów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 22:37 hej, nonna79, odpisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonna79 Re: rekrutacja w Developer - House 20.02.06, 22:51 nigdy nie pracowałam w nieruchomościach to miał być mój debiut:)zarobki??? tego też nie mogłam się tam dowiedzieć...Każda tam gwazdeczka pracująca nie wiedziała o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 23:17 hmmm...jak to? to z kim była ta rozmowa? z pracownikami na równorzednych stanowiskach? Odpowiedz Link Zgłoś
nonna79 Re: rekrutacja w Developer - House 20.02.06, 23:21 wygląda na to!, panienki totalne amatorki, zero pojęcia o rekrutacji pracowników, tym bardziej że przyjmowanie pracowników odbywało się bez obecności właściciela firmy i osób kompetentnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 23:27 kurcze, ale lipa... życze szcześcia w dalszych poszukiwaniach :) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonna79 Re: rekrutacja w Developer - House 20.02.06, 23:30 spokojnej nocy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusia Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.bremultibank.com.pl 06.06.06, 16:47 ojej, a ja własnie złożyłam tam cv i umówiłam sie na spotkanie,wiec szczerze opłaca się tam jechać czy szkjoda czasu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia Re: rekrutacja w Developer - House IP: *.bremultibank.com.pl 06.06.06, 16:48 czekam na jakiś odzew od osób co miały z tą firmą doczynienia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś