Gość: ewa IP: *.aster.pl 05.04.06, 20:20 CZy ktos może aplikuje lub pracuje dla Norweskich Linii Lotniczych , niedawno ukazało sie ogłoszenie na portalach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Praca Stewardessy 05.04.06, 21:13 Gość portalu: ewa napisał(a): > CZy ktos może aplikuje lub pracuje dla Norweskich Linii Lotniczych , niedawno > ukazało sie ogłoszenie na portalach. "Norweskie Linie Lotnicze"? Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Praca Stewardessy 07.04.06, 06:51 Norwegian Airlines. Nie przesadzaj, jak ktoś w temacie to wie o co chodzi. www.norwegian.no/work Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Praca Stewardessy IP: *.aster.pl 09.04.06, 23:10 dokładnie aolikuje tam zobaczymy czy się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure do orientalnej 11.04.06, 18:42 Ja do Norwegów nie, natomiast w zeszłym tygodniu byłam w Jet Service na rekrutacji. Zresztą pisałam na forum PP. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do orientalnej IP: *.aster.pl 11.04.06, 19:32 Jet Service a możesz cos więcej napisać gzie pisałaś na forum, kiedy były ogłoszenia i jak tam aplikować Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: do orientalnej 12.04.06, 11:46 Na forum Personel Pokładowy ale tam sie trzeba zalogować, ogłoszenie znalazłam w internecie, jakies 2-3 tygodnie temu. Teraz próbowałam odszukać i nie mogłam. CV wysłałam mailem. Odpowiedz Link Zgłoś