Gość: brunalezza IP: *.tkb.pl / 10.1.112.* 30.01.03, 23:32 witam, Prośba o radę! Kto coś wie o pracy w Provident Polska? Warto? Dziękuję za wasze opinie! pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: była prowidentka Re: Provident Polska ?? IP: *.pol.lublin.pl 04.02.03, 09:47 Absolutnie nie. Płaca marna, trzeba mieć "siłę w girach", aby jednego dnia obejść min. 20 osób. A nie dojedzie się do nich, jako że obchodzi się jedną kamienicę, sąsiednie kamienice i ulice. Nie sposób prowadzić auta po schodach. Wykłócanie się z ludźmi o zaległe raty pożyczki a znaczny procent klientów stanowi "element". Praca niebezpieczna, przygnębiająca i depresjogenna. Jałowa. Wytrzymałam 2 miesiące i uciekłam. No, chyba że proponują Ci stanowisko jakowegoś dyrektora... bo z tego, co wiem-kierownicy agentów też masowo uciekają z tej roboty. Tak było, kiedy pracowałam. Zresztą zobacz sobie wątek "Firmy ze złą opinią", wymieniają tam Prowident. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirk diggler Re: oszust polska IP: *.pl / 192.168.0.* 04.02.03, 21:40 Kto chciałby pracę w firmie, która naciąga klientów na55%, to jak praca lichwiarza. Zaden pożądny człowiek nie pójdzie tam do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś