Dodaj do ulubionych

Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking

• Gość: gość Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 15:02
      Donau Trans Polska w W-wie !
      Wulgarna prezes ! chamska księgowa i cała reszta!
      • Gość: Iris Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.protest.com.pl 16.08.10, 12:16
        Donau Trans Polska !!!
        Donau Trans Polska
        Donau Trans Polska

Bolszewicki Lumpenproletariat ma więcej kinder sztuby niż właścicielka firmy!!!
      • Gość: były Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 08:36
        Tak, potwierdzam!. Donau Trans to najgorsza firma w jakiej pracowałam.
    • Gość: l Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:32
      a może własna firma i będzie ok
    • Gość: kla Re: Najgorsze firmyRemontall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 15:26
      Nie polecam! Najgorsza firma!
    • Gość: ktos Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.chello.pl 25.06.10, 17:32
      syf
    • Gość: ktos Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.238.70.140.ip.abpl.pl 29.10.10, 16:43
      uwaga firma Anton mieszcząca sie na ul.kościuszki w chorzowie jest nieuczciwa,nierzytelna niepłaci pracowniką uważaj na tą firme!!!!
    • miss_pipi_langstrumpf DATA BROKER - największe dno w zarządzaniu 01.11.10, 20:35
      Poczytać warto

forum.gazeta.pl/forum/w,140,77264625,77264625,Databroker.html
    • Gość: adleag Re: Najgorsze -agencja celna a&s IP: 85.222.3.* 15.11.10, 10:46
      agencja celna A&s utrata 4-omijajcie
      brak profesjonalizmu
      odety agent celny -nieszanujacy nikogo
    • Gość: gość Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: 46.112.203.* 01.12.10, 16:12
      - unia nieruchomości, centrum
      - data broker, ursynów
      - arteria, rosoła 10
      - bcw group, legionowa 5
      - euroadress, al. jerozolimskie
      - pcm, poleczki i mińska
      - VOICE CONTACT CENTER, szturmowa 2
    • Gość: pracownik Re: Laminex poligrafia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.11, 11:06
      Zgadzam się z Tobą, nikomu nie polecam pracy w tej firmie!!!!!!!!!!
    • Gość: KAMA Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.acn.waw.pl 16.04.11, 16:18
      Ekostyle na ulicy Zwoleńskiej róg Wodzickiej. Niby akademia zdrowego życia, a tak naprawdę jeden wielki przekręt. Szef uważa się za guru i szerzy swoją sektę za pomocą kursów, za które każe płacić swoim pracownikom, UWAGA!! za nie całe 1000 zł. Śmiech na sali!! Pomijam fakt że pracownicy są wykorzystywani. Nie mają żadnego przeszkolenia bhp, a co najlepsze oszukuje pracowników nie dając im umowy, mówiąc że pracują na okres próbny na czarno bez umowy. Ten okres niestety trwa cały czas. Ludzie nie idźcie tam do pracy!! wypiorą wam mózg a na dodatek skrzywdzą psychicznie. Co kilka miesięcy zamieszczają ogłoszenia w internecie bo uwielbiają castingi. Żenada!! Szukają osób słabych i namawiają na te swoje głupoty. Omijajcie ten salon szerokim łukiem!!
      • Gość: Kamkas Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 22:15
        Najgorsza firma - Adriatyk. Mobbing, kadrowe trzymają strone skretyniałego szefostwa, kablowanie na maksa, nieprzestrzeganie Kodeksu pracy, wszyscy się zwalniają po prostu jeden wielki koszmar
    • Gość: Mike KL TRADE IP: *.aster.pl 17.02.12, 21:15
      KL Trade w Ursusie - za sposób, w jaki traktuje się ludzi.
      • Gość: mate Re: KL TRADE IP: *.sopro.pl 04.12.12, 10:56
        czy ktoś może coś więcej powiedzieć o Kl trade?
    • Gość: architekt Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.12, 20:57
      najgorsze są pracownie architektoniczne, które zatrudniają na czarno lub umowy zlecenia. Tylko, swoich znajomków na stałe. Później chcesz mieć pracę w sektorze publicznym i wszystko musisz zaczynać od zera, a wszędzie wymagany jest staż pracy. Skandal, że dowiadujemy się o tym za późno. Młody nie myśli, cieszy się, że ma pracę. A pracodawcy tylko namawiają na samozatrudnienie. Uważajcie i zastanówcie się zawsze przed podjęciem pracy
    • Gość: Paweł Aroma Trend Sp z o.o w Ożarowie Mazowieckim IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.13, 03:10
      Myślę, że spokojnie można tę firmę zaliczyć do zbioru "najgorsze firmy".
      • Gość: m.wilson Re: Aroma Trend Sp z o.o w Ożarowie Mazowieckim IP: *.echostar.pl 23.05.13, 10:08
        cześć, własnie przeczytałam pana opinie o firmie aroma trend - niedługo wybieram się tam na rozmowe w sprawie pracy...rozumiem,że nie polecasz..?
        • Gość: Endorfina Re: Aroma Trend Sp z o.o w Ożarowie Mazowieckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 17:35
          Mozecie powiedziec cos wiecej na temat firmy, to co zostalo napisane nie mowi kompletnie nic i wyglada raczej na gorzkie zale zwolnionego pracownika
          • Gość: Paweł Re: Aroma Trend Sp z o.o w Ożarowie Mazowieckim IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.13, 04:01
            Gorzkie żale, ale nie zwolnionego pracownika, tylko takiego, który sam się zwolnił, bo nie mógł tam wytrzymać. Atmosfera, brak pensji na czas, etc.....
    • pracastala.pl Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 12.04.13, 16:09
      TAKIMI RANKINGAMI MOŻNA KOMUŚ ZEPSUĆ ŻYCIE I PRESTIŻ

Pozdrawiam
    • Gość: Zajączek [...] IP: *.ethnet.com.pl 21.05.13, 06:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: hyhe Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.net.wi-lan.net.pl 06.02.14, 18:29
      tinyurl.com/opinieopracodawcach
    • Gość: Marcin CTR Partner IP: *.static.entel.pl 20.03.14, 11:00
      Bardzo dobra firma zostałem szefem IT :). teraz pewnie dostane samochód firmowy

www.ctr.pl
      • Gość: ITCopper Re: CTR Partner IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.15, 15:06
        Witam,
        wysłaliśmy reklamację 8 nowych kamer, które się "wieszały". Ich technik potwierdził nasze sugestie. Trzymają to juz ponad 30 dni i uważają, że nie ma problemu. Początkowo twierdzili, że otrzymamy nowe kamery, teraz twierdzą, że uszkodziliśmy je - tylko nie powiedzieli co jest uszkodzone - a my wciąż bez kamer. TRAGEDIA. Nigdy więcej z nimi.
      • Gość: ZEn Re: CTR Partner polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.15, 10:19
        świetny partner w biznesie 12 lat jestem z nimi i zawsze dostaje tego czego oczekuje. Super ceny , rewelacja promocje - polecam - Zenon
      • grzegorz_brzezicki Re: CTR Partner 04.12.18, 09:51
        Ta firma to jedna wielka porażka. Gdybym wiedział, że proste zlecenie zajmie im tyle czasu z pewnością poszukałbym profesjonalistów.
        CTR Partner w moim subiektywnym odczuciu działa tak jak działały firmy w PRLu.
        Absolutna amatorka, brak profesjonalizmu i empatii.
        W dniu 10.11.2018 r. byłem umówiony na montaż systemu wizyjnego, za który musiałem dokonać 100% przedpłaty w formie zadatku (!!!) Ich technik przybył do nas bez całości sprzętu jaki wynikał ze specyfikacji zamówienia. Co więcej, sam był zdziwiony dlaczego nie został mu wydany monitor. Po wyjaśnieniu sytuacji okazało się, że monitor nie dojechał do CTR Partner i w związku z tym kiedyś mi go zamontują. Nikt wcześniej nie poinformował mnie, że instalacja odbędzie się bez monitora. Miałem się zapewne domyśleć.
        Mimo wszystko okazało się, że zamówiony przeze mnie sprzęt nie da się zamontować w zadawalający mnie sposób, więc poprosiłem o zmianę specyfikacji zamówienia wybierając droższy sprzęt.
        Nikt nie odzywał się do mnie aż 11 dni !!! Dopiero po 11 dniach oczekiwania podjąłem kolejną próbę kontaktu w celu wyjaśnienia dlaczego firma uchyla się od montażu?
        Dopiero wtedy dostałem kolejną FV Proformę i aneks do Umowy, którą natychmiast opłaciłem a dokumenty zamiast wysłać pocztą zostały zawiezione zostały osobiście. Bardzo zależało mi na czasie.
        Po wskazaniu nowego terminu montażu na niecałą godzinę przed wyznaczonym terminem zostałem powiadomiony, iż Monter nie jest w stanie do nas dotrzeć. Nie został też wskazany żaden inny termin montażu.
        W związku z tym złożyłem reklamację w postaci rezygnacji z ich usług.
        W dniu 29 listopada zostałem poinformowani przez pracownika bez ówczesnego jakiegokolwiek ustalenia i porozumienia w tej kwestii, iż został wysłany do mnie Monter w celu instalacji sprzętu. Całe szczęście, że nie wysłali go w sobotę lub niedzielę rano.
        W narzuconym przez nich i nie uzgodnionym terminie nikt nie mógł zapewnić technikowi dostępu do obiektu. Zostałem postawiony przed faktem dokonanym.
        Odzyskać pieniądze od tych amatorów nie jest tak łatwo. Sądzić się z nimi to strata czasu i pieniędzy.
        Dlatego byłem zmuszony skorzystać z ich usług. Pierwszy i ostatni raz!
        Omijajcie tych amatorów szerokim łukiem.
    • Gość: inna Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.15, 18:05
      Ja stanowczo nie polecam GALERII URODY ARKADIUS w Laskach i Podkowie Leśnej. Takiego przekrętu dawno nie widziałam. Małolata jest managerem a nic sie nie zna na kontaktach z ludzmi. Wprowadza taki zamęt że głowa mała dodatkowo mobing total. Tylko jej nie przypasujesz coś to zrobi z ciebie idiote totalnego albo odkeci ci numer. Co by było mało zatrudnienie na najniższą krajową reszta w kopercie i martwisz sie czy ci wyplaca czy nie. Rotacja total. Przynajmniej raz w miesiacu ktoś wylatuje i wchodzi na jego miejsce inna osoba. Totalna porażka. Wlasciciele nie rozmawiaja z pracownikiem nawet nie chcą, wierzą we wszystko małolacie, ona odwala wszystko zatrudnienia, zwolnienia itp. Naprawde nie polecam
    • julka_1234 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 20.08.15, 17:04
      A może ktoś jako nastolatek został źle potraktowany???

Pracuję w Studiu Reportażu i Dokumentu Polskiego Radia i robię reportaż radiowy o pracujących nastolatkach. Bardzo mi pomożecie, jeśli któreś z Was zechciałoby mi opowiedzieć o tym. Moja prośba jest właściwie kierowana do osób z Warszawy i okolic, ale chętnie umówię się na nagranie np. przez skype'a. Bardzo, bardzo, bardzo będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam,

Julia Machnowska
    • Gość: Robertos Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.15, 14:42
      nie mam zdania
    • Gość: sARA Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.15, 10:54
      CTR partner NIE NIE NIE!!!!!!
      Od roku mamy system monitoringu z tej firmy... Obecnie dwie kamery nie działają - zgodnie z umową mają 1 dzień na przyjazd i naprawę od momentu zgłoszenia. Telefoniczne rozmowy prowadzone były przez 3 dni aż w końcu w piątek umówieni zostali specjaliści na poniedziałek na 8 rano... Jest 11 - ich nie ma. Będą nie wiadomo kiedy bo mają awarie u klienta - rozumiem że ja nie jestem klientem i mimo iż jest u mnie awaria to ona może poczekać???? Jeśli chcecie system monitoringu do domu czy do biura to OMIJAJCIE tą firmę szerokim łukiem - brak poszanowania czasu klienta .pORASZKA !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ja1 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.15, 12:38
        w umowie nie ma mowy o 1 dniu reakcji bez podpisania usługi konserwacji par. 2 pkt 2.2 , a takiej umowy pani nie podpisała z firmą. Zależy nam jak najszybszej naprawie tym bardziej że jest to naprawa odpłatna. Za pani pomówienia sprawę chyba skieruje do prawnika (jakiegoś lepszego niż pani) Wykonawca to nie pies. Szacunku trochę.
      • Gość: ja2 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.15, 12:42
        paragraf 2 pkt 2.3 mówi o zgłoszeniach faksem
      • sylwiaa219 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 07.04.16, 23:49
        Też mam z nimi teraz przykre doświadczenie.
        Oszuści.
        Mają swoich klientów za nic.
    • Gość: Obserwator Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: 95.211.211.* 27.09.15, 11:49
      Arterii i spółek zależnych nikt nie pobije
      Poczytajcie tu: forum.gazeta.pl/forum/w,140,45237502,152289016,Re_Arteria_Warszawa.html
    • Gość: franky Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.ethnet.com.pl 29.10.15, 13:36
      markety-praca.blogspot.com/
      polecam wszystko na temat pracy w markecie
    • Gość: Filip-vacuum [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.15, 23:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Iwo Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.play-internet.pl 28.12.15, 16:08
        Centralny Ośrodek Informatyki, co za syf, umowy śmieciowe w państwowej firmie i ludzie traktowani jak śmieci. W rzeczywistości to typowe corpo zatrudniające betony na wysokie stanowiska. Pracowałam i nie polecam tej firmy, mało przyjazna, mało konkretna, nie ma tam przysłowiowego pana i nie ma żadnych norm czy zasad.
      • 2016_kirby Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 05.05.16, 13:50
        Oczernić można każdego, a teraz kilka faktów:
        firma Kirby istnieje 102 lata, sprzedaż jest na całym świecie uczciwa i prawa, inaczej dawno by już ją zlikwidowano. Kupić może każdy, bez względu na wiek. Pierścień akurat jest potwierdzeniem wysokiej miesięcznej sprzedaży. Prawdą też jest to, że nie wszyscy odnoszą w Kirby sukces, ale to nie pomniejsza możliwości, żeby osiągnąć w tej firmie dochody ze sprzedaży i awans. Zakup nie jest warunkiem pracy ani nikt nie musi kupować urządzenia z tego powodu. Firma Kirby nieprzerwanie świadczy usługi serwisowe i gwarancyjne swoim klientom. Działając serwis można znaleźć na na stronie: www.kirby.com/pl/how-to-buy/distributor-locator/ .
    • sylwiaa219 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 07.04.16, 23:47
      A ja właśnie doświadczenie z tą firmą mam bardzo zle.
      Wzięli sprzęt do naprawy,który u nich kupiłam i okazało się,że ponad pół roku szarpalam się by po naprawie zwrócili sprzęt.
      Okazało się,że tylko byłam przezucana do różnych ludzi(żarty sobie robili)instalatorzy nie przyjeżdżali na umówione wizyty instalacji. A po licznych awanturach jak za 5razem ktoś się zjawił to przywieźli jakiś rupiec bo mój zgubuli sprzęt.
      Kazalam to badziewie zabrać bo nawet instalator go nie podłączył.
      A oni wystawili mi fakturę za instalację której nie było i każą zapłacić.
      Oszuści.
      Uważajcie na tą firmę!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka