Dodaj do ulubionych

brak ludzi do pracy

26.07.06, 00:17
poszukuje od miesiąca ludzi do pracy jednak słyszę tylko wolą być bezrobotnymi
dostaną mniej ale nic nie muszą robić czas najwyższy z tym skończyć
Obserwuj wątek
    • Gość: zx Re: brak ludzi do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:12
      Wraca normalność. Ludziom trzeba wreszcie za pracę zapłacić; bo jak do tej pory to tylko ceny i koszty utrzymania są zachodnie.
    • Gość: tomeczek Jaka praca i płaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:28
      Rzuć jakąś garść konkretów
      • christoph.g Re: Jaka praca i płaca? 26.07.06, 08:49
        zgadzam się z przedmówca, do niektórych przedsiębiorców nie dociera to że czasy
        899 brutto się skończyły,
        a jeśli ktos nie może znaleźć pracowników - to jest nieduczaniekiem i może
        powienien poszukać pośrednika
    • dumrys Re: brak ludzi do pracy 26.07.06, 10:19
      Co to za praca - może będe zainteresowany
    • magdawegner Re: brak ludzi do pracy 26.07.06, 10:34
      Skoro szukasz ludzi i nie możesz znaleźć to oznacza, że jednak warunki jakie
      proponujesz są nie do zaakceptowania dla potencjalnych pracowników.
      Jeśli chcesz znaleźć kogoś albo musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać, może
      ktoś się kiedyś zdecyduje, ale jeśli warunki masz kiepskie to i tak będzie
      szukał czegoś innego i jak znajdzie to bez zastanowienia Cię zostawi, albo
      musisz zmienić warunki. Jest jeszcze jedno rozwiązanie jeśli nie stać Cię na
      lepsze warunki - musisz sam robić to co proponujesz komuś, albo zmniejszyć
      działalność.
      Pozdrawiam
    • Gość: sowa niewolników i naiwnych już w Polsce nie ma ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.06, 11:42
      Dawno temu wymarli niewolnicy ! sam musisz się do roboty za 4 zł zabrać !!!
      • Gość: hogan Re: niewolników i naiwnych już w Polsce nie ma ! IP: 212.182.77.* 26.07.06, 12:20
        Jak aktualnie pracuje za 3,67 zł/h na rękę.
        • grzegorzlosp Re: niewolników i naiwnych już w Polsce nie ma ! 26.07.06, 22:58
          to propozycja dla ciebie 4,5 zł na ręke
    • Gość: tomeczek Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:02
      Zaszokowały go wasze oczekiwania finansowe?
      • Gość: Anka Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t IP: *.chello.pl 26.07.06, 15:22
        Zobaczcie co pisał na tym forum wcześniej...
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=grzegorzlosp+&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=140&poz=0&A_sz
        ukaj=autor&zywe=2&x=1&y=6

Chyba raczej sam szuka pracy ;)

Anka
        • Gość: Anka Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t IP: *.chello.pl 26.07.06, 15:30
          A jednak szuka - w ochronie - w zależności od ogłoszenia od 4 zł do 4,5 za
          godzinę netto. Co przy pełnym etacie da 672 zł netto Czyli ok. 940 brutto. O
          ile jest to umowa o pracę lub zlecenie.
          Za pracę w godzinach nocnych. Z pełną odpowiedzialnością.
        • grzegorzlosp Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t 26.07.06, 22:59
          a jednak nie bo sam pracuje na tych warunkach i jestem zadowolony z siebie
          • Gość: nieznajoma Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:16
            Jak moąna być zadowolonym z 6000 zł na miesiąc
            • Gość: nieznajoma Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:18
              O kurcze napisałam z 6000 zł a miało być z 600 zł
              • grzegorzlosp Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t 29.07.06, 17:21
                6000 to mażenie do spełnienia myślę że w niedługim czasie
                ale ja jakoś potrafię cieszyć się z tego co mam
                wprawdzie pracuje na umowę-zlecenie i mam ok 1000 w zależności od liczby godzin
      • Gość: zs Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:39
        odezwał się miesiąc wcześniej:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=44134369&a=44151412
        "Re: jak znalezc pracownika
        Autor: grzegorzlosp
        Data: 24.06.06, 21:39

wszystko zależy od rodzaju pracy ale najlepiej popytać znajomych wtedy będziemy
        wiedzieli z kim mamy doczynienia jeśli nie poskutkuje to tak jak wyżej
        pracuj.pl

Jestem studentem zaocznym 2-go roku na APS polecam się"
        • Gość: warszawianka Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:56
          dziwic sie jak proponuje marne grosze i moze raptem wieksza stawke tylko o 50zł
          to kazdy woli dostawac kase z urzedu niz pracowac
          gdybys proponowal z 300-500zl i wiecej niz ci ludzie dostaja z urzedu to
          napewno bylo by duzo chetnych
          jak pojedziesz pod urzad pracy na pradze.pd na ul.grochowskiej to stoja
          codziennie panowie którzy i moze sie zgodza pracowac za marna kase
          dzis któs o zdorwych zmyslach nie pracuje za marne grosze,i dla tego duzo ludzi
          za granice wyjezdza
        • grzegorzlosp Re: Założyciel wątku się nie odezwał :( n/t 26.07.06, 22:57
          tylko wszyscy moi znajomi pracują
    • grzegorzlosp Jestem 26.07.06, 22:55
      Pragnę zpodziękować za wasze opinie
      Sam pracuje za 4,2 zł na rękę
      poszukuje ludzi do pracy to jest chyba normalne
      jeśli będą solidni to będzie wieksza stawka to zależy od człowieka
      • grzegorzlosp Nie poszukuje pracy 26.07.06, 23:07
        ale przeglądam wszystkie dostępne ogłoszenia
        to nie zbrodnia a warunki mnie interesują
        żeb y wiedzieć od czego mogę wystartować
      • grzegorzlosp Coś jeszcze 26.07.06, 23:08
        jak tak to odpowiem w sobotę
        bo niestety niem am możliwości korzystania z sieci kiedy tylko chcę
      • Gość: Anka Re: Jestem IP: *.chello.pl 26.07.06, 23:09
        >Pragnę zpodziękować za wasze opinie
        >Sam pracuje za 4,2 zł na rękę
        >poszukuje ludzi do pracy to jest chyba normalne
        >jeśli będą solidni to będzie wieksza stawka to zależy od człowieka

Czyli Ty nie jesteś solidny?

Anka
        • grzegorzlosp Re: Jestem 27.07.06, 02:16
          Czemu tak sądzisz? Porostu lubię to co robię i ja zaczynałem od 3,7 zł
          • Gość: bumcyk Re: Jestem IP: *.nask.waw.pl 27.07.06, 08:39
            Może się zacznij leczyć, bo rozdwojenie jaźni dostrzegam - skoro pracując za 4
            złote szukasz ludzi do pracy; chcesz znależć frajera, który by ci zastąpił na
            etacie za 2,5
            • grzegorzlosp Re: Jestem 29.07.06, 08:17
              nie szukam frajera tylko kogoś to by chciał pracować za 4,5 zł jest to górna
              stawka w ochronie bez licencji dla "człowieka z ulicy"
    • andrzej9925 Re: brak ludzi do pracy 29.07.06, 13:26
      Witam! Jestem zainteresowany i czekam na konkretną odpowiedź osd Pana
      i jestem ciekaw dlaczego nikogo Pan nie znalazł.CZEKAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka