Gość: eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:29 Hej! W jakich firmach w Wawie mogłabym znależć pracę po studiach chemicznych? Dzieki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adi Re: laboratorium, chemia IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.09.06, 03:48 Ja tez jestem ciekawy....bo po 15 latach na emigracji mam zamiar wrocic do Polski (Warszawy) i cos znalezc... jaki jest rynek dla chemikow z 7-letnim doswiadczeniem i gdzie sie zahaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek W MacDonald's. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:08 Już macie potencjalnego pracodawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: W MacDonald's. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:30 Tam przyjmują tylko prawników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanah Instytut Chemii i Techniki Jądrowej IP: *.chello.pl 04.09.06, 09:44 Instytut Chemii i Techniki Jądrowej/Warszawa ul.Dorodna/ja pracowałam tam tylko kilka miesięcy. Przyjazdna atmosfera, niestety marne zarobki-jakie są nakłady na polską naukę każdy wie. Ale proponuje spróbować. Ja dostałam tam prace zaraz po trchnikum chemicznym bez problemu /tylko było to 6 lat temu/.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś