Gość: czarno_to_widzę IP: *.chello.pl 06.09.06, 17:14 mam wszystko co rzekomo cenią obecnie pracodawcy oprócz pracy. Już nie wiem co mam robić. Chyba skończyć ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.szabo to nie jest najlepszy pomysł. jedyne co mogę 06.09.06, 17:20 doradzic - próbuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: to nie jest najlepszy pomysł. jedyne co mogę IP: 129.35.231.* 06.09.06, 18:03 na pewno coś da sie zrobic :) wyślij swoje cv na adres monika.aleksandrowicz@grafton.pl cos moze poradzimy :) i wejdz na nasza strone www.grafton.pl moze zainteresuje Cie konkretna oferta :) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: to nie jest najlepszy pomysł. jedyne co mogę 06.09.06, 18:53 czy ja również mogłabym wysłać swoje CV ? poszukuję pracy już od dawna (obecnie pracuję, ale chciałabym zmienić), niestety jak na razie bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: to nie jest najlepszy pomysł. jedyne co mogę IP: 129.35.231.* 06.09.06, 18:55 a czemu by nie :) Ofert jest całkiem sporo :) jeśli masz jakieś pytania, a nie znajdziesz odpowiedzi na stronie www.grafton.pl to zadzwoń do biura (nr jest na stronie) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: to nie jest najlepszy pomysł. jedyne co mogę 06.09.06, 19:12 :) w takim razie zaraz wysyłam. pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś