Dodaj do ulubionych

Candellux Lighting

IP: *.man.polbox.pl 27.12.06, 12:36
Czesć, czy ktoś z Was zna tą firmę?
Jakie zarobki, atmosfera, ludzie?
Chciałbym startować na Key Account Managera.
Warto?
A może ktoś był na rozmowach..?
Proszę o jakiekolwiek onfo.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: KAMA Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 23.01.07, 00:02
      Witaj i wiesz może cos na temat tej firmy ?
    • hazzard Re: Candellux Lighting 25.01.07, 16:54

to chyba jakaś firma z Łomianek?
      • Gość: ikari Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 28.01.07, 08:37
        Firma znajduje sie koło Zielonki ...
        • Gość: Tadeusz Krupa Re: Candellux Lighting IP: 81.219.48.* 28.01.07, 09:50
          firma znajduje sie kolo zielonki, a faktycznie w zabkach, jestem w-ce prezesem
          tej firmy , nie przyjmujemy juz pracownikow mamy komplet, a o naborach
          decycduje dzial kadr, z tego co sie pytalem, wolne miejsca do pracy beda w
          sezonie letnim dopiero
          • Gość: ??? Re: Candellux Lighting IP: *.attis.pl 29.01.07, 13:34
            co za brednie, w jakich ząbkach? jaki v-ce prezes? jaki dział kadr??
            Chłopie, z choinki się urwałeś??? co to za brednie??
          • Gość: Marcin ? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 30.01.07, 08:38
            Czy w tej firmie mozna się rozwijac ? Czy sa szanse na dobre zarobki ? Mam
            wrażenie że firmy na obrzeżach warszawy wyzyskuja ludzi . Bardzo mało płaca nie
            licza sie z tym ze trzeba kawał drogi do nich dojecha . Za takie pieniadze
            (1000 zł ) prace można miec w każdej chwili i pod nosem . ;)
            • Gość: wawianka Re: Candellux Lighting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:40
              marcin, a skad wiesz o takich zarobkach? byles moze na rozmowie? jesli tak to
              na jakie stanowisko? bede wdzieczna za info. jezeli ktokolwiek wie cokolwiek o
              pracy w tej firmie, ale nie chce wypowiadac sie na forum to bardzo prosze o
              maila: jonka@onet.eu
              • Gość: Marcin? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 31.01.07, 14:58
                Jonka a na jakie szykujesz się stanowisko ? Wybierasz sie tam ?
                • Gość: wawianka Re: Candellux Lighting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 09:42
                  wolalabym nie mowic, na razie sie nie wybieram, ale nigdy nic nie wiadomo...
                  • Gość: Marin? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 01.02.07, 17:26
                    Cos krecisz . Praujesz tam ??? .. i potrzebujesz wywiadu ? Moja opinia - szukaj
                    pracy gdzie mozna dac cos z siebie i mozna zarobic . I ktos to doceni ... Dla
                    mnie temat tej firmy jest zamkniety . :)
                    • Gość: wawianka Re: Candellux Lighting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:08
                      marcin, nie krece, bylam na rozmowie w tej firmie i mam duze sznase ze mnie
                      przyjma, jednak nie wiem czy warto. jesli tam pracowales i mozesz sie podzielic
                      opinia to bardzo o to prosze, bo nie chce sie wpakowac w jakis kanal. zreszta
                      twoj ostatni post mowi chyba wszystko...ze nie warto...pzdr
                      • Gość: Marcin? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 02.02.07, 11:21
                        Bylas na rozmowie hmmmm to chyba wiesz ile kasy Ci zaproponowali . ? Na
                        jakiestanowisko sie szykujesz ?
                      • Gość: Marcin ? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 02.02.07, 11:24
                        A jeszcze jedno ... duże szanse hmmmm przeciez tam nie ma chetnych ....wiec
                        szanse prawie ma kazdy za ta kase :)
                        • magorp Re: Candellux Lighting 03.02.07, 19:20
                          to nie jest dobra firma . bardzo duża rotacja , niskie zarobki
                          • Gość: Marcin ? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 04.02.07, 10:35
                            Właśnie o tym mowiłem ale kolezanka chciala dowodów i konkretow. :)
                            • Gość: wawianka Re: Candellux Lighting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:07
                              kurcze,bylam na rozmowie,ale nie mowil mi moj "rozmowca" o kasie,powaznie,ja
                              sie nie pytalam bo tak czesto robia ze dopiero na drugiej albo trzeciej
                              rozmowie mowi sie o kasie,wiec mam nadzieje ze mi powiecie cos o tych
                              zarobkach...
                              • Gość: Marcin ? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 05.02.07, 14:10
                                Tam sa 3 etapy rozmow ?...HEEE heeeheee Na jakie stanowisko ty tam sie
                                starałas ?
                                ??? To tajemnica ?
                                • Gość: wawianka Re: Candellux Lighting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:07
                                  NIe powiedzialam ze tam sa trzy etapy rozmow, bylam na pierwszej, nie bylo mowy
                                  o kasie tylko dosc ogolnie i mialam byc zaproszona na druga, zeby omowic
                                  szczegoly, wiec pewnie bym sie dowiedziala czegos wiecej. dzwonila do mnie
                                  sekretarka zeby zaprosic mnie na druga rozmowe, ale ze bylo to w godzinach
                                  mojej pracy wiec powiedzialam ze nie moge i ze prosze o inny termin i wiecej
                                  nikt nie oddzwonil...w sumie dobrze sie stalo bo i tak bym tam nie poszla, z
                                  wielu wzgledow. mialam isc na asystentke logistyki i IT.wiec marcin czy juz
                                  teraz mozesz mi powiedziec cos o tych zarobkach,po prostu mnie to ciekawi...
                                  • Gość: Marcin ? Re: Candellux Lighting IP: *.chello.pl 06.02.07, 10:26
                                    No tak szukali tam Asystentki ... Mówiłem 1000zl a asystentka moze 1500 Co ty
                                    na to ? +premia 100 zl a moze 50 zl ( tylko nie bardzo widzieli tam
                                    premie ....moze co nie ktorzy )asystentka moze ma troche inaczej naliczana
                                    premie .... No nic ..Wiele Ci nie powiem ale kasa taka jak mowie ...Trzymaj sie
                                    swojej .... Pozdrawiam i zycze powodzenia ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka