GoĹÄ: goog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:47 Jestem ciekawa ile zarabia w Wawie w aptece mgr farmacji, ile kierownik? Jak jest u was? Planuję najazd na stolicę i chce zrobić mały wywiD dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ooooooo pebesiak walnij się w łeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gucio Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 02:02 Na tyle niewiele że moje dwie koleżanki po farmacji po krótkiej pracy w aptece wolały zostać akwizytorami medycznymi, mimo że obie szczerze brzydzą się tego co robią uważając to za skrajnie nieetyczne. Ale z pracy w aptece nie były w stanie się utrzymać. Nie wiem czy to było 1000 czy więcej ale na pewno nie żadne kokosy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 3000 netto Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:12 mgr spokojnie 3000 netto w górę zależy od apteki , kierownik dużo dużo więcej ps. na brak ofert famaceuci nie mogą narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: thtr Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:58 1400 netto niestety i to po 5 latach kierownik niezle ale wiekszosc kierownikow w wawie to po znajomosci sa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gucio Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:18 W międzyczasie spytałem się wczoraj jednej z koleżanek ile zarabiała w tej aptece. Było to 1200 z groszami, 2 lata temu. Apteka w centrum Warszawy. Jako akwizytor medyczny wyciąga koło pięciu plus samochód służbowy i nielimitowany czas pracy. Inna sprawa ze moralnie praca mocno dwuznaczna no ale cóż, moralnością dzieci się nie nakarmi. Odpowiedz Link Zgłoś