Dodaj do ulubionych

ile mgr farmacji w aptece?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:47
Jestem ciekawa ile zarabia w Wawie w aptece mgr farmacji, ile kierownik?
Jak jest u was? Planuję najazd na stolicę i chce zrobić mały wywiD
dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • pebesiak Re: ile mgr farmacji w aptece? 01.02.07, 15:33
      1000 zł brutto.
      • Gość: ooooooo pebesiak walnij się w łeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:22
    • Gość: Gucio Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 02:02
      Na tyle niewiele że moje dwie koleżanki po farmacji po krótkiej pracy w aptece
      wolały zostać akwizytorami medycznymi, mimo że obie szczerze brzydzą się tego
      co robią uważając to za skrajnie nieetyczne. Ale z pracy w aptece nie były w
      stanie się utrzymać. Nie wiem czy to było 1000 czy więcej ale na pewno nie
      żadne kokosy.
      • Gość: 3000 netto Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:12
        mgr spokojnie 3000 netto w górę zależy od apteki , kierownik dużo dużo więcej
        ps.
        na brak ofert famaceuci nie mogą narzekać.

• Gość: thtr Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:58
          1400 netto niestety i to po 5 latach kierownik niezle ale wiekszosc kierownikow
          w wawie to po znajomosci sa
          • Gość: Gucio Re: ile mgr farmacji w aptece? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:18
            W międzyczasie spytałem się wczoraj jednej z koleżanek ile zarabiała w tej
            aptece. Było to 1200 z groszami, 2 lata temu. Apteka w centrum Warszawy. Jako
            akwizytor medyczny wyciąga koło pięciu plus samochód służbowy i nielimitowany
            czas pracy. Inna sprawa ze moralnie praca mocno dwuznaczna no ale cóż,
            moralnością dzieci się nie nakarmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka