Dodaj do ulubionych

Szukam pracownika...WARSZAWA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 19:45
Biuro podroży zatrudni
Panią lub pana(ale nie bałaganiarz )(Nienaganna prezencja ,i sporo wolnego
czasu)
Wymagania angielski dobry!
dodatkowym atutem bedzie włoski !
Mile widziane doświadczenie ale nie marzy mi sie :) wymagane logiczne
myslenie i chęci do pracy , pracujemy dużo ciężko i w soboty np do 16 ale
jako że to jest turystyka to czasami i w nocy i w dzień tak zwana odprawa
grup, Płaca na początek 1200-1400 pln brutto miesiąc próby + premia
uznaniowa.Potem do negocjaci według tego kto co potrafi. Szukamy 2
sprzedawców do salonu + jednego kasjera lotniczego (wordspan biegle !!!!)
Szukamy rezydenta z angielski uprawnienia ratownika oraz wychowawcy +prawo
jazdy
szukamy rezydenta z włoskim + prawo jazdy

życiorysy prosze przesyłać na adres
rek@samolotem.pl

POWODZENIA :-)
PS A MOWICIE ŻE NIE MA PRACY ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 22:02
      Gość portalu: last napisał(a):

> Biuro podroży zatrudni
      > Panią lub pana(ale nie bałaganiarz )(Nienaganna prezencja ,i sporo wolnego
      > czasu)
      > Wymagania angielski dobry!
      > dodatkowym atutem bedzie włoski !
      > Mile widziane doświadczenie ale nie marzy mi sie :) wymagane logiczne
      > myslenie i chęci do pracy , pracujemy dużo ciężko i w soboty np do 16 ale
      > jako że to jest turystyka to czasami i w nocy i w dzień tak zwana odprawa
      > grup, Płaca na początek 1200-1400 pln brutto miesiąc próby + premia
      > uznaniowa.Potem do negocjaci według tego kto co potrafi. Szukamy 2
      > sprzedawców do salonu + jednego kasjera lotniczego (wordspan biegle !!!!)
      > Szukamy rezydenta z angielski uprawnienia ratownika oraz wychowawcy +prawo
      > jazdy
      > szukamy rezydenta z włoskim + prawo jazdy
      >
      > życiorysy prosze przesyłać na adres
      > rek@samolotem.pl
      >
      > POWODZENIA :-)
      > PS A MOWICIE ŻE NIE MA PRACY ...

Jesteś szalonym wyzyskiwaczem.... * godzin tahats all... Nie szalej chłopie.
    • Gość: Anka Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 22:03

> Biuro podroży zatrudni
      > czasu)
      > jazdy
      >
      > rek@samolotem.pl
      >

* = 8 godzin... he,he
      • Gość: last Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 15:31
        no własnie 8 h to wszystko a jak masz autokar który ci się spóżnia to co
        wychodzisz zbióra zamykasz ? a klienci zostają przed biurem :) fajnie nie
        maco .widzisz żeby zarabiać więcej to ja oczekuje odrobiny odpowiedzialności
        raz pracuje sie 8 h a innym razem 24 h i wtedy zaczyna sie zarabiac
        normalne pieniądze :)
        • Gość: Anka Re: Szukam niewolnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 16:27

> no własnie 8 h to wszystko a jak masz autokar który ci się spóżnia to co
          > wychodzisz zbióra zamykasz ? a klienci zostają przed biurem :) fajnie nie
          > maco .widzisz żeby zarabiać więcej to ja oczekuje odrobiny odpowiedzialności
          > raz pracuje sie 8 h a innym razem 24 h i wtedy zaczyna sie zarabiac
          > normalne pieniądze :)

A kilu niewolników nie chciałbyś zakupić na targu? Nie musiałbyś im wcale
          płacić. A teraz dosyć moich żartów, - myślę, że sytuacje, gdy autokar spóźnia
          się 16 godzin a Ty zostajesz wówczas 24 godziny na służbie są ekstremalne.
          Powinieneś żadać wówczas zadoścuczynienia dla siebie i swoich kliebntów od
          przewoźnika, bo pewnie musiałbyś wezwać jakiegoś facylitatora (człowiek od
          łagodzenia konfliktów i rozwiązań consensusowych), aby Cię grupa "nie zjadła".
          Ja juz bym raczej z Twojego biura nie pojechała na zadną wycieczkę, gdybyś mnie
          przetrzymał 24 godziny na ulicy. Mnie to co tam ale mojego kota??? On by
          maleństwo nie zniósł takiego stresu... Co Ty na to?
        • cichydrapiezca Re: Szukam pracownika...WARSZAWA 19.05.03, 08:21
          Jak zrozumiałem ten Pan proponuje pewne warunki na okresie próbnym.... i na mój
          gust... chyba nie najgorsze zwłaszcza dla osób dopiero wchodzących na rynek
          pracy. A co do pracy 8 godzin.... - to tylko albo gorzej opłacane osoby mogą
          tak pracować(recepcjonistka) albo bardzo wysokiej klasy specjaliści(i to z
          wyjątkami). Nie mówię o pracy non-stop w większej ilości czasu - ale
          umiejętności elastycznego podejścia do tego co się robi..... Czasami są takie
          wydarzenia które wymagają większego zaangażowania.....- albo dlatego że taka
          jest specyfka branży albo dlatego że jest sytuacja kryzysowa. Nie wyobrażam
          sobie takich sytuacji że coś się wali - a ci pracownicy którym zależy ....
          spokojnie idą do domu......
          • Gość: Anka Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: 213.241.43.* 19.05.03, 09:27
            cichydrapiezca napisał:

> Jak zrozumiałem ten Pan proponuje pewne warunki na okresie próbnym.... i na
            mój
            >
            > gust... chyba nie najgorsze zwłaszcza dla osób dopiero wchodzących na rynek
            > pracy. A co do pracy 8 godzin.... - to tylko albo gorzej opłacane osoby mogą
            > tak pracować(recepcjonistka) albo bardzo wysokiej klasy specjaliści(i to z
            > wyjątkami). Nie mówię o pracy non-stop w większej ilości czasu - ale
            > umiejętności elastycznego podejścia do tego co się robi..... Czasami są takie
            > wydarzenia które wymagają większego zaangażowania.....- albo dlatego że taka
            > jest specyfka branży albo dlatego że jest sytuacja kryzysowa. Nie wyobrażam
            > sobie takich sytuacji że coś się wali - a ci pracownicy którym zależy ....
            > spokojnie idą do domu......

Co to znaczy dla Ciebie elastyczne podejście do tego co się robi?
    • Gość: BadBoy Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 10:37

> Biuro podroży zatrudni
      > czasu)
      > jazdy
      >
      > rek@samolotem.pl
      >

Oczywiście że nie ma pracy, Ta oferta jest wyjątkowa pod każdym względem!!!
      I czasu pracy i stawki płacy - to wszystko bardzo adekwatne do wymagań :)
    • Gość: Anka Re: Szukam brak oferty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 16:37

> Biuro podroży zatrudni
      > czasu)
      > jazdy
      >
      > rek@samolotem.pl
      >

Byłam na stronie samolotem.pl chciałam się przelecieć za kwotę poniżej 1500zł
      i napisało mi: nie ma oferty.... szkoda. To po co ta opcja poniżej 1500zł? Toż
      przecież jeśli mam za 1200 brutto wyżyć w Warszawie, to co samolotem nie polecę
      za te pieniądze nigdzie? Poszalałabym sobie....
    • domaniewska41 Re: Szukam pracownika...WARSZAWA 16.05.03, 16:55

> Biuro podroży zatrudni
      > czasu)
      > jazdy
      >
      > rek@samolotem.pl
      >

Właśnie przesłałem swoja ofertę
      • domaniewska41 Re: Szukam pracownika...WARSZAWA 16.05.03, 17:06
        domaniewska41 napisała:

> Gość portalu: last napisał(a):
        >
        > > Biuro podroży zatrudni
        > > Panią lub pana(ale nie bałaganiarz )(Nienaganna prezencja ,i sporo wolneg
        > o
        > > czasu)
        > > Wymagania angielski dobry!
        > > dodatkowym atutem bedzie włoski !
        > > Mile widziane doświadczenie ale nie marzy mi sie :) wymagane logiczne
        > > myslenie i chęci do pracy , pracujemy dużo ciężko i w soboty np do 16
        > ale
        > > jako że to jest turystyka to czasami i w nocy i w dzień tak zwana odprawa
        >
        > > grup, Płaca na początek 1200-1400 pln brutto miesiąc próby + premia
        > > uznaniowa.Potem do negocjaci według tego kto co potrafi. Szukamy 2
        > > sprzedawców do salonu + jednego kasjera lotniczego (wordspan biegle !!!
        > !)
        > > Szukamy rezydenta z angielski uprawnienia ratownika oraz wychowawcy +praw
        > o
        > > jazdy
        > > szukamy rezydenta z włoskim + prawo jazdy
        > >
        > > życiorysy prosze przesyłać na adres
        > > rek@samolotem.pl
        > >
        > > POWODZENIA :-)
        > > PS A MOWICIE ŻE NIE MA PRACY ...
        >
        > Właśnie przesłałem swoja ofertę , kurcze natomiast dylemat czy zaryzykować
        zmianą pracy aktualnej gdzie za 3/4 etatu zarabiam 1600 zł na rękę na ta
        propozycję ?????
        oto jest dylemat ,
        • Gość: Anka Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 17:13
          domaniewska41 napisała:

> domaniewska41 napisała:
          >
          > > Gość portalu: last napisał(a):
          > >
          > > > Biuro podroży zatrudni
          > > > Panią lub pana(ale nie bałaganiarz )(Nienaganna prezencja ,i sporo w
          > olneg
          > > o
          > > > czasu)
          > > > Wymagania angielski dobry!
          > > > dodatkowym atutem bedzie włoski !
          > > > Mile widziane doświadczenie ale nie marzy mi sie :) wymagane logicz
          > ne
          > > > myslenie i chęci do pracy , pracujemy dużo ciężko i w soboty np d
          > o 16
          > > ale
          > > > jako że to jest turystyka to czasami i w nocy i w dzień tak zwana od
          > prawa
          > >
          > > > grup, Płaca na początek 1200-1400 pln brutto miesiąc próby + premia
          >
          > > > uznaniowa.Potem do negocjaci według tego kto co potrafi. Szukamy 2
          > > > sprzedawców do salonu + jednego kasjera lotniczego (wordspan biegl
          > e !!!
          > > !)
          > > > Szukamy rezydenta z angielski uprawnienia ratownika oraz wychowawcy
          > +praw
          > > o
          > > > jazdy
          > > > szukamy rezydenta z włoskim + prawo jazdy
          > > >
          > > > życiorysy prosze przesyłać na adres
          > > > rek@samolotem.pl
          > > >
          > > > POWODZENIA :-)
          > > > PS A MOWICIE ŻE NIE MA PRACY ...
          > >
          > > Właśnie przesłałem swoja ofertę , kurcze natomiast dylemat czy zaryzykować
          >
          > zmianą pracy aktualnej gdzie za 3/4 etatu zarabiam 1600 zł na rękę na ta
          > propozycję ?????
          > oto jest dylemat ,

Witaj, a może poczekaj aż dostaniesz zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną?
          Zobaczysz co możesz zyskać, a co stracić. Przecież Ty też masz prawo się
          określić czy chcesz pracować w firmie X czy nie. Czasem, chodź rzadko tak sie
          zdarza, za mniejszą pensję można mieć większą satysfakcję z pracy bo zyskuje
          się np. prestiż lub możliwość nauczenia się czegos nowego od mądrych ludzi?
          Jednak moim zdaniem, autor powyższego postu daje niezbyt korzystne warunki.
          Popatrz oczekuje, że będziesz zostawał po godzinach bądź na jego komendę
          posiedzisz 24 godziny pod biurem. Czy warto więc? Szanuj to co masz.
          • domaniewska41 Re: Szukam pracownika...WARSZAWA 16.05.03, 17:39
            Gość portalu: Anka napisał(a):

>
            > > domaniewska41 napisała:
            > >
            > > > Gość portalu: last napisał(a):
            > > >
            > > > > Biuro podroży zatrudni
            > > > > Panią lub pana(ale nie bałaganiarz )(Nienaganna prezencja ,i sp
            > oro w
            > > olneg
            > > > o
            > > > > czasu)
            > > > > Wymagania angielski dobry!
            > > > > dodatkowym atutem bedzie włoski !
            > > > > Mile widziane doświadczenie ale nie marzy mi sie :) wymagane l
            > ogicz
            > > ne
            > > > > myslenie i chęci do pracy , pracujemy dużo ciężko i w soboty
            > np d
            > > o 16
            > > > ale
            > > > > jako że to jest turystyka to czasami i w nocy i w dzień tak zwa
            > na od
            > > prawa
            > > >
            > > > > grup, Płaca na początek 1200-1400 pln brutto miesiąc próby + p
            > remia
            > >
            > > > > uznaniowa.Potem do negocjaci według tego kto co potrafi. Szukamy
            > 2
            > > > > sprzedawców do salonu + jednego kasjera lotniczego (wordspan
            > biegl
            > > e !!!
            > > > !)
            > > > > Szukamy rezydenta z angielski uprawnienia ratownika oraz wychow
            > awcy
            > > +praw
            > > > o
            > > > > jazdy
            > > > > szukamy rezydenta z włoskim + prawo jazdy
            > > > >
            > > > > życiorysy prosze przesyłać na adres
            > > > > rek@samolotem.pl
            > > > >
            > > > > POWODZENIA :-)
            > > > > PS A MOWICIE ŻE NIE MA PRACY ...
            > > >
            > > > Właśnie przesłałem swoja ofertę , kurcze natomiast dylemat czy zaryzy
            > kować
            > >
            > > zmianą pracy aktualnej gdzie za 3/4 etatu zarabiam 1600 zł na rękę na ta
            > > propozycję ?????
            > > oto jest dylemat ,
            >
            >
            > Witaj, a może poczekaj aż dostaniesz zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną?
            > Zobaczysz co możesz zyskać, a co stracić. Przecież Ty też masz prawo się
            > określić czy chcesz pracować w firmie X czy nie. Czasem, chodź rzadko tak sie
            > zdarza, za mniejszą pensję można mieć większą satysfakcję z pracy bo zyskuje
            > się np. prestiż lub możliwość nauczenia się czegos nowego od mądrych ludzi?
            > Jednak moim zdaniem, autor powyższego postu daje niezbyt korzystne warunki.
            > Popatrz oczekuje, że będziesz zostawał po godzinach bądź na jego komendę
            > posiedzisz 24 godziny pod biurem. Czy warto więc? Szanuj to co masz.

Oczywiście zę szanuje , natomiast bardzo lubie chodzic na rozmowy
            kwalifikacyjne, ponieważ strasznie lubie negocjacje , oraz psychomanipulacje ,
            w posytywnym tego słowa znaczeniu więc lubie chodzic na rozmowy o pracę przez
            ostatnie 2 lata byłem na około 15 rozmowach w 8 przypadkach przeszedłem przez
            sito kwalifikacji i zostałem przyjety i co i nic !!!!!
            Pracuje tam gdzie pracowałem , ale za to zdobyłem kupę doświadczeń zobaczyłem
            ile jestem warty na rynku pracy, sprawdziłem swoja konkurencyjność oraz czy mam
            szanse na rynku pracy .
            Po za tym jest to budujace że moge sobie bez problemu znaleźć pracę , pomimo
            kryzysu na rynku pracy
            • Gość: Anka Re: Nieładne manipulacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 17:58
              domaniewska41 napisała:

> Gość portalu: Anka napisał(a):

> Oczywiście zę szanuje , natomiast bardzo lubie chodzic na rozmowy
              > kwalifikacyjne, ponieważ strasznie lubie negocjacje , oraz
              psychomanipulacje ,
              >
              > w posytywnym tego słowa znaczeniu więc lubie chodzic na rozmowy o pracę przez
              > ostatnie 2 lata byłem na około 15 rozmowach w 8 przypadkach przeszedłem przez
              > sito kwalifikacji i zostałem przyjety i co i nic !!!!!
              > Pracuje tam gdzie pracowałem , ale za to zdobyłem kupę doświadczeń zobaczyłem
              > ile jestem warty na rynku pracy, sprawdziłem swoja konkurencyjność oraz czy
              mam
              >
              > szanse na rynku pracy .
              > Po za tym jest to budujace że moge sobie bez problemu znaleźć pracę , pomimo
              > kryzysu na rynku pracy

Nie podoba mi się to, że zabierasz takim postepowaniem szansę innym na pracę
              tylko po to by sprawdzic swoją wartość. To rzeczywiście sa mnaipulacje.
              manipulujesz równiez swoim przyszłym pracodawca dajac mu poczucie, ze sie u
              niego zatrudnisz. słowem okłamujesz go. Manipulacja tak to dobre słowo, ktos
              chyba w Polsce tego uczy....
              • domaniewska41 Re: Nieładne manipulacje 16.05.03, 18:16
                Gość portalu: Anka napisał(a):

>
                > > Gość portalu: Anka napisał(a):
                >
                > > Oczywiście zę szanuje , natomiast bardzo lubie chodzic na rozmowy
                > > kwalifikacyjne, ponieważ strasznie lubie negocjacje , oraz
                > psychomanipulacje ,
                > >
                > > w posytywnym tego słowa znaczeniu więc lubie chodzic na rozmowy o pracę pr
                > zez
                > > ostatnie 2 lata byłem na około 15 rozmowach w 8 przypadkach przeszedłem pr
                > zez
                > > sito kwalifikacji i zostałem przyjety i co i nic !!!!!
                > > Pracuje tam gdzie pracowałem , ale za to zdobyłem kupę doświadczeń zobaczy
                > łem
                > > ile jestem warty na rynku pracy, sprawdziłem swoja konkurencyjność oraz cz
                > y
                > mam
                > >
                > > szanse na rynku pracy .
                > > Po za tym jest to budujace że moge sobie bez problemu znaleźć pracę , pomi
                > mo
                > > kryzysu na rynku pracy
                >
                >
                > Nie podoba mi się to, że zabierasz takim postepowaniem szansę innym na pracę
                > tylko po to by sprawdzic swoją wartość. To rzeczywiście sa mnaipulacje.
                > manipulujesz równiez swoim przyszłym pracodawca dajac mu poczucie, ze sie u
                > niego zatrudnisz. słowem okłamujesz go. Manipulacja tak to dobre słowo, ktos
                > chyba w Polsce tego uczy....

Oj Anka Anka , oczywiście sznuje twoja opinie ale to nie jest tak pracodawca
                zazwyczaj ma do wyboru około 200 cv z czego załóżmy wybiera 3-6 kandydatów , a
                potem wybiera tegó który wywarł na rozmowie na nim najlepsze wrażenie , i
                jednocześnie zgodzi się na paracę na ich warunkach. Jeśli osoba odmówi biora
                następną z kolejki , więc nie możesz mi zarzucać że komukolwiek zabieram prace
                czy coś takiego bo jest to nie fair .
                Po za tym nie oszukuje przyszłego pracodawcy , bo oczywiście jeśli oferta
                naprawdę by mi odpowiadała to oczywiście ją przyjme .
                Np.Podam Ci jeden z przykładów przeszedłem przez sito kwalifikacyjne na
                Dyrektora Handlowego w małej firmie , po dwóch etapach zaproponowano mi pracę
                tylko moje wymagania były na okresie próbnym 3,5 - 4 tys natomiast oni
                zaoferowali mi 1,5 tys , za to po okresie próbnym warunki były takie sobie ,
                kupe odpowiedzialności za bardzo duzy projekt , wiec po 2 godzinnych
                negocjacjach lub jak kto woli manipulacjach . Stwierdziłem że muszę się
                zastanowić po 2 dniach oddzwoniłem z informacja że nie jestem zainteresowany
                ofertą . Widzisz jestem o tyle bardziej odpowiedzialny od pracodawców że
                przynajmniej informuje że nie jestem zainteresowany ofertą żeby nie trzymać w
                niepewności, czego oni w przeciwieństwie do mnie nie robią
            • Gość: Anka Re: I znowu Kit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 18:03
              Przepraszam, że spytam a skaczesz też w bok aby sprawdzic ile jestes wart?
              P.S. Dam sobie moją damska dłoń uciąć, że ze swoim podejściem nie zgodziłbyś
              sie nawet pierdnąć za 1600zł. Pozdrawiam Cię Anka.
              Aha manipulacje nigdy nie sa pozytywne, sa z gruntu rzeczy zle odbieraja bowiem
              drugiej stronie prawo do wiedzy, ze sie nia manipuluje. To nieetyczne.

> Oczywiście zę szanuje , natomiast bardzo lubie chodzic na rozmowy
              > kwalifikacyjne, ponieważ strasznie lubie negocjacje , oraz
              psychomanipulacje ,
              >
              > w posytywnym tego słowa znaczeniu więc lubie chodzic na rozmowy o pracę przez
              > ostatnie 2 lata byłem na około 15 rozmowach w 8 przypadkach przeszedłem przez
              > sito kwalifikacji i zostałem przyjety i co i nic !!!!!
              > Pracuje tam gdzie pracowałem , ale za to zdobyłem kupę doświadczeń zobaczyłem
              > ile jestem warty na rynku pracy, sprawdziłem swoja konkurencyjność oraz czy
              mam
              >
              > szanse na rynku pracy .
              > Po za tym jest to budujace że moge sobie bez problemu znaleźć pracę , pomimo
              > kryzysu na rynku pracy
              • domaniewska41 Re: I znowu Kit 16.05.03, 18:38
                Ja bym tą ręką tak nie szastał , aktualnie pracuję i to z olbrzymim
                zaangażowaniem za 1600 zł faktycznie nie na cały etat tylko na 3/4 . Więc jak
                widzisz z moim podejściem
                A po za tym Aniu ja Ciebie nie oceniam a ty to robisz notorycznie
            • Gość: :) POSYTYWNA psychomanipulacja IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 16:50
              Cytat
              <<<Oczywiście zę szanuje , natomiast bardzo lubie chodzic na rozmowy
              kwalifikacyjne, ponieważ strasznie lubie negocjacje , oraz psychomanipulacje ,
              w posytywnym tego słowa znaczeniu więc lubie chodzic na rozmowy o pracę przez
              ostatnie 2 lata byłem na około 15 rozmowach w 8 przypadkach przeszedłem przez
              sito kwalifikacji i zostałem przyjety i co i nic !!!!!>>>
              Psychomanipulacja = (sic!) POSYTYWNYM
              I jak takiego specjalisty od PSYCHOMANIPULACJI nie nazywac Pierdolnietym
              Polaczkiem. Jak widze niezla mu zrobli z mozgu psycjomanipulacje.
    • Gość: last Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 09:30
      Wiecie co ja już chyba jestem głupi ... ale naprawde szukam pracownika ...
      i co z tego mam, narażam sie tylko na manipulacje ,kpiny i podchody ...
      aż sie chce kogoś zatrudnić nie ma co :)
      PS Wszystkim którzy wysłąli swoje c,v dziękuje jesteśmy w trakcie rozpatrywania
      • gruszka5 Re: Szukam pracownika...WARSZAWA 17.05.03, 11:17

> Wiecie co ja już chyba jestem głupi ... ale naprawde szukam pracownika ...
        > i co z tego mam, narażam sie tylko na manipulacje ,kpiny i podchody ...
        > aż sie chce kogoś zatrudnić nie ma co :)
        > PS Wszystkim którzy wysłąli swoje c,v dziękuje jesteśmy w trakcie
        rozpatrywania
        >
        niestety nie jest to dobre miejsce na poszukiwanie pracownika , ale tak na
        marginesie czy sie przejmować że ktoś robi sobie kpiny , przecież wcale to nie
        podważa twojego autorytetu, a po za tym zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie
        mial ochotę się wyładować .
        Więc luz blus show must go on
        • Gość: last Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:17
          Wbrew pozorom juz mamy jednego pracownika z internetu i jest ok :)
          dzieki
          • Gość: :) Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 16:54

> Wbrew pozorom juz mamy jednego pracownika z internetu i jest ok :)
            > dzieki
            Czy ja mam rozumiec, ze to czy pracownik jest profesjonalny zalezy od tego czy
            jest z internetu czy ...juz sam nawet nie wiem skad. Jednak zycze powodzenia w
            poszukiwaniach. Ze swojej strony moglbym zaproponowac Tobie i Twojej firmie
            pewien rodzaj wspolpracy polegajacy na obnizaniu kosztow. Jednak obawiam sie,
            ze a: jestem za stary wedlug obowiazujacych w Polsce standardow b: proponuje
            cos poprzez internet c: preferuje profesjonalizm d: nie toleruje oszustwa i
            czegos co nazywa sie tzw. marketingiem wielopoziomowym.
            Pozdrawiam
            • Gość: d Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: 134.65.105.* 20.05.03, 19:56
              mam 17letniego syna ktoremu bym taka praktyke w polskim biurze
              turystycznym zafundowal. Placa we wloszech na stazu, to wlasnie cos co
              to biuro proponuje - 350 euro miesiecznie.
              Syn ma 17 lat -wloski biegle , angielski dobrze, ma prawo pobytu we
              wloszech gdzie zreszta na stale mieszkamy. Zna zwyczaje i miejscowa
              kulture. Tylko biuro szuka pracownika, a nie stazysty. 2 miesiace wakacji
              do zagospodarowania ...
              moze za rok?
              copestello@hotmail.com
              • Gość: :) Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 21:57
                Gość portalu: d napisał(a):

> mam 17letniego syna ktoremu bym taka praktyke w polskim biurze
                > turystycznym zafundowal. Placa we wloszech na stazu, to wlasnie cos co
                > to biuro proponuje - 350 euro miesiecznie.
                > Syn ma 17 lat -wloski biegle , angielski dobrze, ma prawo pobytu we
                > wloszech gdzie zreszta na stale mieszkamy. Zna zwyczaje i miejscowa
                > kulture. Tylko biuro szuka pracownika, a nie stazysty. 2 miesiace wakacji
                > do zagospodarowania ...
                > moze za rok?
                > copestello@hotmail.com
                a ja mysle, ze nie bedziesz mial/a najmniejszych problemow ze znalezieniem
                pracy dla syna. Bardzo wiele firm w Polsce oglasza sie , ze potrzebuje
                pracownikow/stazystow z jezykiem wloskim. sprobuj. jezeli potrzebujesz pomocy
                chetnie sluze. moj adres to agatha84@go2.pl
                jest to ogolny adres wobec czego wszelkiego rodzaju spam bede traktowal tak
                jak na to zasluguje.
    • Gość: mala Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 08:54
      tez wyslalam Cv ale chyba troche za pozno....
      • Gość: say do last-a IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.16.102.* 27.05.03, 18:30
        proszę Cię, jeśli znajdziesz chwilę czasu, napisz o tym czy po wojnie
        rzeczywiście jest zastój na rynku usług turystycznych? domyślam się że nie,
        skoro zatrudniasz nowe osoby; proszę tez napisz coś o swoim biurze, w jakich
        rynkach się specjalizujesz (oprócz włoskiego) i jakie destynacje są teraz
        popularne; ciekawi mnie to ponieważ mam licencję pilota , znam blegle angielski
        i trochę niemiecki i zastanawiam się czy próbować działać w turystyce;
        pozdrawiam
        • Gość: Delta Re: do LUDZI IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 18:41
          Ludzie,
          Dajcie spokój, komuś się nudzi i robi sobie jaja udając, że szuka pracownika.
          Nie dajcie się na to nabrać. Taki z niego pracodawca, jak z koziej d....
          trąbka... Pozdrawiam bezrobotnych!
          • Gość: last Re: do LUDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.03, 11:16
            Gość portalu: Delta napisał(a):

> Ludzie,
            > Dajcie spokój, komuś się nudzi i robi sobie jaja udając, że szuka pracownika.
            > Nie dajcie się na to nabrać. Taki z niego pracodawca, jak z koziej d....
            > trąbka... Pozdrawiam bezrobotnych!
            a ty sie poprostu mylisz
        • Gość: last Re: do last-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.03, 11:15
          Oczywiście że jest zastój ,ale najmniej spzredaja sie imprezy autokarowe,a nam
          najlepiej najdroższe hotele w basenie mozra sródziemnego.
          ale nie moge ci z czystym sumieniem powiedziec zebys zaczoła działąc w
          turystyce bo po 1 bedziesz dla mnie konkurencja a podrugie niezanm ani ciebie
          ani tego co chesz robic sa dwie drogi albo robisz straszna pzremiła ludzi byle
          jak i byle gdzie albo jestes tak jak my operatorem niszowy który stawia na
          jakość i mimo że starannnie dobieramy hotele i sprawdzamy je na bierzaco
          czasami sa problemy a co chesz robic w turystyce otworzyc biuro na dizeń
          dizsejszy wszystko sie zamyka ? wiec zadecyduj sam ,,,,
      • Gość: last Re: Szukam pracownika...WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.03, 11:18
        wyslij jeszce raz i napisz mala na cv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka