Dodaj do ulubionych

Lufthansa call center Brno

05.06.07, 19:42
Witam czy ktoś wie coś na temat pracy w call center Lufthansy w Brnie? Może ktoś już nawet wybiera sie na spotkanie informacyjne 6 i 7 czerwca 2007 w Krakowie....

link do ogłoszenia z pracą: www.globaltelesales.cz/careers.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ella Re: Lufthansa call center Brno IP: *.crowley.pl 06.06.07, 14:43
      żenujące zarobki
      • Gość: zyx Re: Lufthansa call center Brno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 17:21
        czyli nie warto jechac Twoim zdaniem....prosze o opinie tez osoby juz tam pracujace...
        • Gość: Paulina Re: Lufthansa call center Brno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 11:06
          ...a mi sie tam bardzo podoba..z tego kraju trzeba uciec...mam na mysli Polske
          • Gość: pkp Re: Lufthansa call center Brno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:16
            ..no i wybieram sie na rozmowe i testy, oferta mi sie podoba, pracuje tam ktos z Polakow???
            • Gość: pracownik Re: Lufthansa call center Brno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:54
              18000 koron na poczatek, po pol roku 21000 koron 4 tygodnie urlopu i znizka 90% na bilety lotnicze, mieszkanie kosztuje Cie 350 koron wiec warto uciec z Polski i sprobowac zyc jak Czech - przynajmniej maja normalny rzad i nizsze podatki he he
              • Gość: prz Re: Lufthansa call center Brno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:52
                i kto sie tam wybiera? jest ktos chetny na taka prace??
                • Gość: prz Re: Lufthansa call center Brno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:00
                  hej ja sie tam wybieram, jak chcesz to mozemy pojechac razem bedzie razniej....niech napisze ktos kto juz tam pracuje
                  • Gość: --//-- Re: Lufthansa call center Brno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:00
                    pracuje tam ktos z Polski wogole? w ogloszeniu poszukuje ludzi z polskim ale czy to prawda???
                    • Gość: Obserwator Re: Lufthansa call center Brno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 08:09
                      Jak widzę zarobki są niższe niż w niektórych dobrych firmach w Polsce.
                      Oczywiście można jechchać, aby przekonać się, że Polska to dobry kraj do
                      rozwoju zawodowego, choć zgadzam się z niektórymi - na pewno nie idealny.
              • connecting.the.dots Re: Lufthansa call center Brno 23.08.07, 19:59
                " mieszkanie kosztuje Cie 350 koron wiec warto uciec z Polsk
                > i i sprobowac zyc jak Czech "

350 koron???????? to ty za obiad dla 2 zaplacisz. W Brnie jest bardzo malo
                mieszkan, a duzo osob z zagranicy szukajacych mieszkan (IBM, Logica itp),
                agencje maja raj! sama prowizja to min 13000 KC, a Czesi bez agencji nie
                wynajmuja. Mieszkanie to wydatek najmniej 10000KC. I jak juz bedziecie szukac
                mieszkania to nie mowcie "szukam" bo mozecie sie niemile rozczarowac znaczeniem
                niektorych slow w jezyku czeskim

"Prosim Vas, HLEDAM BYTU"
    • Gość: simon Re: Lufthansa call center Brno IP: 195.1.147.* 16.02.14, 18:36
      Ja tam pracowalem rok (umowa wiarzaca niestety) i jesli kogos interesuje lotnictwo to jest to swietny poczatek. Zarobki sa przecietne ale i tak wszyscy pracownicy maja mozliwosc za swoja kase poleciec na koniec swiata nawet dzieki znizce pracowniczej na bilety na prawie WSZYSTKIE linie lotnicze w IATA!
      Wiekszosc pracownikow wynajmuje pokoje i jest tam duzo czechow w polskim markecie ktorzy na prawde sa mega pomocni. atmosfera w polskim markecie jest bardzo rodzinna. wszyscy maja ze soba dobry kontakt i pomagaja sobie nawzajem. nikt nikogo nie wykorzystuje i nigdy nie pracujesz ponad sily. sama firma ma swoje wymagania itd ale polski market jest taka osobna wyspa w biurze.

zycie w Brnie jest warte doswiadczenia: blisko do pragi i wiednia, dobre piwo, fajni ludzie.
      Ja polecam jako praca na start dla kogokolwiek. Latwo tam o awans wewnatrz firmy takze sa ludzie ktorzy pracuja juz lata.
      trening bardzo intensywny i wymaga duzo nauki.

ogolnie ja juz nie wytrzymalem "glupich pytan typu: dlaczego nie lecicie bezposrednio z krakowa do gdanska?" i zlozylem wymowienie w dniu kiedy przestala mnie obowiazywac roczna lojalka.
      ale bylo super i swojego szybkiego wypadu na plaze w Tajlandii nie zapomne :) (za 110euro przelot w dwie strony na ID Lufhansy ktora sie dostaje po 3 miesiacach)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka