Dodaj do ulubionych

Cadbury Wedel - dział finansowy

13.06.07, 17:25
Jak się pracuje w tej firmie?
Proszę o komentarze nt. atmosfery, czasu pracy i zarobków ;-)

Jeśli ktoś nie chce się udzielać na forum, prosze o informacje na maila:
milena_1@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Delicje Re: Cadbury Wedel - dział finansowy IP: *.aster.pl 14.06.07, 00:19
      Podobno ostatnio umowy pracownikom pozmieniali i mają niższe pensje dostawać.
      Premię będą dawać według uznania. Za godziny nadliczbowe nie będą płacić więcej.
      Ogólnie wkurzyli pracowników i niektórzy chcieliby odejść. Nie wiem czy powinnaś sie tam pchać bo inne zakłady podwyższają pensje lub przynajmniej nie zmieniają jej. Chociaż pensje są na w miare przyzwoitym poziomie.Trudno powiedzieć co będzie dalej .Jakieś eksperymenty z pracownikami robili w celach oszczędności ale źle na tym wyszli.Zbyt wolno uczą się na błędach.
    • Gość: Pracownik Re: Cadbury Wedel - dział finansowy IP: *.chello.pl 16.06.07, 15:17
      Jak nadalej od tej firmy.Traktuja tam pracowników jak w obozie pracy.Obnizyli
      pensje wszystkim pracownikom,nie ktorym o połowe.Praca we wszystkie dni w
      tygodniu,takze w swieta.
    • maly_33 Re: Cadbury Wedel - dział finansowy 20.06.07, 12:10
      Witam,
      Pracowałem przez pewnien czas w dziale finansowym w CW w 2006 r, zastępowałem
      osobę na urlopie wychowawczym. Osoba ta wróciła a ja usłyszałem że niestety
      miejsca dla mnie nie bedzie, widocznie sie nie nadawałem. Jest duży ruch w
      stanowiskach, dużo ludzi odchodzi z różnych działów i muszą kogoś zatrudnić.
      Nie za specjalnie traktują osoby, które tam pracują od jakiegoś czasu,
      oczywiście na stanowiskach robotniczych a nie kierowniczych, o podwyżkach nie
      słyszalem. Atmosfera w dziale może być, zależy pod jakiego kierownika trafisz.
      Wiecej moge napisać na maila:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka