Gość: ies2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:40 Czy ktoś ma pojęcie co to za firma,jak wygląda u nich proces rekrutacji i jakie zarobki proponują na stanowisko doradca ds.niweruchomości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elbi Re: Home Broker IP: *.chello.pl 04.10.07, 17:00 Ponoc podstawa w granicach 2000 brutto - celowo taka niska, zeby "zmusic" pracownikow do wysilku ;)no i dlatego, ze prowizje potrafia siegac 16000 tys zl miesiecznie. Piekne, ale czy prawdziwe? Ja wlasnie dzisiaj wrocilam z drugiego etapu rekrutacji i o ile po pierwszym wyszlam podekscytowana, tak teraz powietrze troche mi uszlo. Dopadly mnie watpliowsci. Odpowiedz Link Zgłoś
gappa1 Re: Home Broker 08.10.07, 22:50 czemu, opowiedz. tez tam kiedys aplikowalam. ale sie nie odezwali :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Home Broker IP: *.chello.pl 09.10.07, 15:02 jasne, najlepiej to sie nie wysilac i czekac az samo przyjdzie "bo mi sie nalezy", pracuje w HB i sorry ale takich malkontentow nam nie potzreba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friendlest Re: Home Broker IP: *.gprs.plus.pl 26.11.07, 22:13 wiem, że teraz poszukują ludzi do pracy na różne stanowiska, szybko sie rozwijają i mają dobre zaplecze (nie tylko finansowe). Rekrutacja 3 etapowa, jestem po trzecim - ogólnie ciężko, później szkolenie ok.4 tygodni i egzamin z teorii i praktyki. A warunki finansowe plus extras'y ok. Mam duże nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thelira Re: Home Broker IP: *.subscribers.sferia.net 01.12.07, 18:44 tak, szybko się rozwijają, ha ha ha. Owszem szukają na nowe stanowiska, bo dotychczasowi pracownicy odchodzą... hm ciekawe dlaczego? Poziom zarządzania i kompetencjie zarządu są wspaniałe, polecam jeśli ktoś chce być świadkiem upadku kapitału ludzkiego w tej cudownej i profesjonalnej firmie. Baa, nawet dodam, pełna kultura, przyjazna atmosfera - ogromne możliwości rozwojowe - z dnia na dzień możesz awansować, czy chcesz czy nie chcesz. Ponad to indywidualny program rozwojowy, wszelkie systemy motywacyjne w postaci np. wysokich premii, które zdarza się, że często na Twój rachunek wpłyną z opóźnieniem, ale co tam kogo to obchodzi. Wyróżnienia, nagrody, podsumowanie kwartału, przepływ informacji, plany rozwoju firmy, super autorytet w postaci wysoko wykwalifikowanego, z duuużym doświadczeniem zarządu. Wszystkie pozytywne cechy wymienione powyżej jak najbardziej występują ale nie w HB. Z nutką ironii - POWODZENIA na nowej drodze późniejszych rozterek, i zastanawiania się nad istotą człowieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Home Broker częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 20:17 tak pracuje sie niby na etacie tylko czemu codziennie po 12h nadaje sie to do PIPu i chyba to zgłosze bo mam juz tego dosyc!!!! niech oni przeczesza ich dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś