saruchinka 01.09.08, 20:27 czy ktoś może się orientuje czy na kursy w Wałbrzychu są określone terminy na zapisy? Czy może obojętnie kiedy można się zapisac?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: kursy IP: *.wlb.vectranet.pl 01.09.08, 20:48 Kurs czego?Szydełkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
saruchinka Re: kursy 01.09.08, 21:20 Np językowe. A szydełkować to możesz sobie mózg, niedużo czasu Ci to zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista Re: kursy IP: *.wlb.vectranet.pl 02.09.08, 00:29 Idz sie utop ok? zakompleksiony palancie. Tak czytam te twoje wypociny na forum i stwierdzam ze masz problemy osobowosciowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łał Re: kursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 05:19 zapisz sie na kurs robienia loda, bo w minetach masz chyba mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: kursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 08:58 Ty gość choroba twoja jest tak zaawansowana że sobie nie zdajesz sprawy daj sobie pomóc ,strasznie dużo nienawiści do wszystkiego, stań przed lustrem i sobie sam odpowiedź /jestem debil,idiota nienawidzę ludzi i wszystkiego co się porusz idę po pomoc ,psycholog,psychiatra.życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: kursy IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 15:47 Ostatni post - przyłączam się ! Znajdzcie sobie ludzie jakąśsalę jakieś worki treningowe i się wyżyjcie. To nie dla Was takie fora. Jeśli ktoś się pyta to zainteresowany odpowiada i tyle, po co tu mącicie.. aż się żygać chce jak sie widzi te dopiski i te złote myśli. Nie dotyczy mnie to nie pisze i tyle. Nauczcie sie w koncu zachowywac normalnie.. Jakas Etykieta w internecie tez jest wymagana, a Wy zachowujecie sie jak debile które dopiero wypuscili z psychiatryka. Pewnie co jeden to gosc z problemami typu: nie mam z kim , nie mam gdzie , a dopiernicze komuś na forum. Worek treningowy jest po to, albo na kartke te zale, albo jak powiedzial czytelnik - psycholog, psychiatra.. DOSC takich idiotów! A co do kursów, zwykle są prowadzone od września- czasami można później dołączaćsie do grup. Wiec czym szybciej tym lepiej :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: kursy IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 21:15 Popieram Irkę Tu pisza sami zakompleksieni pajace,którym penis juz nie staje a Wiagra nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś