jobmed 11.07.03, 19:47 czekam na informację o zarobkach w służbie zdrowia publicznej i niepublicznej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.spray.net.pl 22.07.03, 20:59 Ja jestem pielęgniarką,w Warszawie,na rękę mam 680 zł. Fajnie co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: zarobki w służbie zdrowia IP: srv:* / 10.0.62.* 22.07.03, 22:46 Moja mam jest pielęgniarką w Łódzkiem z 26-letnim stażem i ma na rekę 1100 zl z 7 nocami w miesiącu. Pracuje w szpitalu na bardzo ciężkim oddziale. I jeszcze się boi, żeby jej nie zwolnili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobrex Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.acn.pl 08.09.03, 20:30 mam 22 lata pracy drugi stopień specjalizacji pracuję w Szpitalu (akademickim- śmiechu warte ) pensja na rękę -950 zł czyż to nie paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
tobrex Re: zarobki w służbie zdrowia 08.09.03, 20:33 mam 22 lata pracy drugi stopień specjalizacji -pracuję w Państwowym szpitalu na oddziale klinicznym i płacą mi miesięczne na rękę 960 zł - paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
karol_saw Re: zarobki w służbie zdrowia 12.07.03, 11:38 jobmed napisał: > czekam na informację o zarobkach w służbie zdrowia publicznej i niepublicznej Twierdze, ze sa bardzo dobre i ze w polskiej, panstwowej sluzbie zdrowia nie ma bezrobocia. Ostatnio poszukiwalem przez tydzien czasu pielegniarki (ogloszenia) na nocne dyzury dla osoby ciezko chorej. Zglosily sie 2 osoby nie majace wiele wspolnego z pielegniarkami. Obdzwonione zostaly wszystkie (wiekszosc) Panie/Agencje z PF i Ksiazki telefonicznej i tylko na "n" ogloszen udalo znalesc sie jedna. (Po wykonaniu miliona telefonow). W szpitalu, Pani za nocny dyzur bierze - pod stolem - 250 PLN i nie rozlicza sie z tego z fiskusem. Karol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.ipt.aol.com 13.07.03, 23:47 karol_saw napisał: > jobmed napisał: > > > czekam na informację o zarobkach w służbie zdrowia publicznej i niepublicz > nej > > Twierdze, ze sa bardzo dobre i ze w polskiej, panstwowej sluzbie zdrowia nie ma > > bezrobocia. > > Ostatnio poszukiwalem przez tydzien czasu pielegniarki (ogloszenia) na nocne > dyzury dla osoby ciezko chorej. Zglosily sie 2 osoby nie majace wiele wspolnego > > z pielegniarkami. Obdzwonione zostaly wszystkie (wiekszosc) Panie/Agencje z PF > i Ksiazki telefonicznej i tylko na "n" ogloszen udalo znalesc sie jedna. (Po > wykonaniu miliona telefonow). > > W szpitalu, Pani za nocny dyzur bierze - pod stolem - 250 PLN i nie rozlicza > sie z tego z fiskusem. > > Karol Bezrobocie w sluzbie zdrowia jest, a o zarobkach to w ogole szkoda gadac, dalego wyjechalem i pracuje w UK, tutaj lekarzy brakuje i dobrze im sie placi. Pozdrawiam wszystkich lekarzy w PL , szczegolnie mlodych i polecam im wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.metronet.pl 16.07.03, 17:07 Napisz cos wiecej na temat mozliwosci pracy w UK. Jakie egzaminy trzeba zdac? Jak ze specjalizacjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarka Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 16.07.03, 17:33 W Polsce sa dwa rynki pracy w sluzbie zdrowia. Oficjaly- wciaz jeszcze dostepny, ale bardzo zle platny i nieoficjalny, bardzo dobrze platny i oficjalnie przez wszystkich tolerowany. Lekarz, ktory nie potrafi wymuszac lapowek jest biedakiem i"frajerem", bo jego koledzy to robia, rzad o tym wie i ponoc dlatego wciaz utrzymuje niskie pensje.Niestety dla tych, ktorzy chca zyc z pensji miejsce jest tylko za granica. Po przystapieniu do Unii otworza sie mozliwosci pracy we wielu panstwach Europy i miejmy nadzieje ze wowczas, gdy zabraknie lekarzy w kraju, sytuacja uzdrowi sie. Nie bedzie to jednak dotyczylo lekarzy emerytow, ktorzy sa i beda skazani na baardzo marna egzystencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.net.autocom.pl 08.09.03, 18:11 Czy wiesz coś na temat możliwości zatrudnienia w zawodzie analityka medycznego w UK? Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Jesy gorzej niż źle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:04 Jestem lekarzem i zarabiam w przychodni 600zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: zarobki w służbie zdrowia IP: 212.197.143.* 10.09.03, 09:35 Jezeli ktos jest zainteresowany wiecej zarabiac, to prosze wyslac swoje dane jak: imie, nazwisko nr.telefoniczny i dokladny adres na adres: barbarab@surfeu.at Odpowiedz Link Zgłoś