Dodaj do ulubionych

zarobki w służbie zdrowia

11.07.03, 19:47
czekam na informację o zarobkach w służbie zdrowia publicznej i niepublicznej
Obserwuj wątek
    • beata_ Re: zarobki w służbie zdrowia 12.07.03, 01:21
      Marne są...:(
      • Gość: Ada Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.spray.net.pl 22.07.03, 20:59
        Ja jestem pielęgniarką,w Warszawie,na rękę mam 680 zł.
        Fajnie co???

• Gość: anika Re: zarobki w służbie zdrowia IP: srv:* / 10.0.62.* 22.07.03, 22:46
        Moja mam jest pielęgniarką w Łódzkiem z 26-letnim stażem i ma na rekę 1100 zl z
        7 nocami w miesiącu. Pracuje w szpitalu na bardzo ciężkim oddziale. I jeszcze
        się boi, żeby jej nie zwolnili.
        • Gość: tobrex Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.acn.pl 08.09.03, 20:30
          mam 22 lata pracy drugi stopień specjalizacji pracuję w Szpitalu (akademickim-
          śmiechu warte ) pensja na rękę -950 zł czyż to nie paranoja
        • tobrex Re: zarobki w służbie zdrowia 08.09.03, 20:33
          mam 22 lata pracy drugi stopień specjalizacji -pracuję w Państwowym szpitalu na
          oddziale klinicznym i płacą mi miesięczne na rękę 960 zł - paranoja
    • karol_saw Re: zarobki w służbie zdrowia 12.07.03, 11:38
      jobmed napisał:

> czekam na informację o zarobkach w służbie zdrowia publicznej i niepublicznej

Twierdze, ze sa bardzo dobre i ze w polskiej, panstwowej sluzbie zdrowia nie ma
      bezrobocia.

Ostatnio poszukiwalem przez tydzien czasu pielegniarki (ogloszenia) na nocne
      dyzury dla osoby ciezko chorej. Zglosily sie 2 osoby nie majace wiele wspolnego
      z pielegniarkami. Obdzwonione zostaly wszystkie (wiekszosc) Panie/Agencje z PF
      i Ksiazki telefonicznej i tylko na "n" ogloszen udalo znalesc sie jedna. (Po
      wykonaniu miliona telefonow).

W szpitalu, Pani za nocny dyzur bierze - pod stolem - 250 PLN i nie rozlicza
      sie z tego z fiskusem.

Karol
      • Gość: Doc Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.ipt.aol.com 13.07.03, 23:47
        karol_saw napisał:

> jobmed napisał:
        >
        > > czekam na informację o zarobkach w służbie zdrowia publicznej i niepublicz
        > nej
        >
        > Twierdze, ze sa bardzo dobre i ze w polskiej, panstwowej sluzbie zdrowia nie
        ma
        >
        > bezrobocia.
        >
        > Ostatnio poszukiwalem przez tydzien czasu pielegniarki (ogloszenia) na nocne
        > dyzury dla osoby ciezko chorej. Zglosily sie 2 osoby nie majace wiele
        wspolnego
        >
        > z pielegniarkami. Obdzwonione zostaly wszystkie (wiekszosc) Panie/Agencje z
        PF
        > i Ksiazki telefonicznej i tylko na "n" ogloszen udalo znalesc sie jedna. (Po
        > wykonaniu miliona telefonow).
        >
        > W szpitalu, Pani za nocny dyzur bierze - pod stolem - 250 PLN i nie rozlicza
        > sie z tego z fiskusem.
        >
        > Karol
        Bezrobocie w sluzbie zdrowia jest, a o zarobkach to w ogole szkoda gadac,
        dalego wyjechalem i pracuje w UK, tutaj lekarzy brakuje i dobrze im sie placi.
        Pozdrawiam wszystkich lekarzy w PL , szczegolnie mlodych i polecam im wyjazd.
        • Gość: anna Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.metronet.pl 16.07.03, 17:07
          Napisz cos wiecej na temat mozliwosci pracy w UK.
          Jakie egzaminy trzeba zdac?
          Jak ze specjalizacjami?
          • Gość: lekarka Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 16.07.03, 17:33
            W Polsce sa dwa rynki pracy w sluzbie zdrowia. Oficjaly- wciaz jeszcze dostepny,
            ale bardzo zle platny i nieoficjalny, bardzo dobrze platny i oficjalnie przez
            wszystkich tolerowany. Lekarz, ktory nie potrafi wymuszac lapowek jest
            biedakiem i"frajerem", bo jego koledzy to robia, rzad o tym wie i ponoc dlatego
            wciaz utrzymuje niskie pensje.Niestety dla tych, ktorzy chca zyc z pensji
            miejsce jest tylko za granica. Po przystapieniu do Unii otworza sie mozliwosci
            pracy we wielu panstwach Europy i miejmy nadzieje ze wowczas, gdy zabraknie
            lekarzy w kraju, sytuacja uzdrowi sie. Nie bedzie to jednak dotyczylo lekarzy
            emerytow, ktorzy sa i beda skazani na baardzo marna egzystencje.
        • Gość: Iga Re: zarobki w służbie zdrowia IP: *.net.autocom.pl 08.09.03, 18:11
          Czy wiesz coś na temat możliwości zatrudnienia w zawodzie analityka medycznego
          w UK? Dzięki i pozdrawiam.
    • Gość: Nick Jesy gorzej niż źle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:04
      Jestem lekarzem i zarabiam w przychodni 600zł
    • Gość: Barbara Re: zarobki w służbie zdrowia IP: 212.197.143.* 10.09.03, 09:35
      Jezeli ktos jest zainteresowany wiecej zarabiac, to prosze wyslac swoje dane
      jak: imie, nazwisko nr.telefoniczny i dokladny adres na adres:
      barbarab@surfeu.at

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka