Gość: miumiu IP: *.derby.waw.pl 06.10.07, 21:24 Witajcie Może ktoś z was już był na rozmowie kwalif. w tym miejscu. Jeśli tak, proszę o podzielenie się refleksjami ad wymagań, atmosfey itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myszkunia Re: klub scena 2000 -sekretarka IP: *.chello.pl 06.10.07, 23:00 Ja też jestem ciekawa, bo mam miec w tygodniu rozmowę.. Tak więc jak ktos był to prosimy o podzielenie się opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: klub scena 2000 -sekretarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 17:26 Ogłoszenia o tą pracę ukazują się od ponad tyg. codziennie. Zastanawiam się jak to jest, że przez tyle dni na nikogo sie nie zdecydowali i dalej wystawiają te ogłoszenia, nawet dziś. Napewno mają wiele zgłoszen codziennie a mimo to nadal szukają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: klub scena 2000 -sekretarka IP: 213.77.35.* 08.10.07, 19:16 firma moze dac ogloszenia na kilka dni pod rzad od razu, wtedy ma znizke :) Odpowiedz Link Zgłoś
jobalek Re: klub scena 2000 -sekretarka 09.10.07, 08:24 albo firma proponuje 5,- za godzine i mimo odbytej rozmowy kandydatki nie decydują się na pracę za marne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 zastanawiam się nad sensem takich postów 09.10.07, 10:45 Jak można oczekiwać od swojego kontrkandydata, który poszedł na rozmowę w ciemno i miał okazję wybadać teren, że ci ułatwi sprawę, że pozwoli ci lepiej przygotować się na tę rozmowę i sprzątnąc mu tę pracę sprzed nosa? Co innego pytania do obecnych pracowników o warynki pracy w danej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miumiu Re: zastanawiam się nad sensem takich postów IP: *.derby.waw.pl 09.10.07, 11:20 A ja się zastanawiam dlaczego interpretujesz coś tak bardzo jednoznacznie! Zapytałam, ponieważ miałam poważne wątpliwości co do tej konkretnej oferty. PS. Nie każdy myśli kategorią: "sprzątnie sprzed nosa" ;). Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: zastanawiam się nad sensem takich postów 09.10.07, 12:59 Bystra_26 ma rację, takie warunki rynkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 fakty same się bronią 09.10.07, 12:59 > Zapytałam, ponieważ miałam poważne wątpliwości co do tej > konkretnej oferty. Więc czego oczekiwałaś? Że ktoś ci pomoże mówiąc, że nie warto? Przecież ten ktoś nie jest Tobą, i jemu może ta oferta nie leżeć, a Tobie tak. > Nie każdy myśli kategorią: "sprzątnie sprzed nosa" ;). Jednak większość załamuje się, jak z tych 6-10 osób zaproszonych na rozmowę nie wybiorą właśnie jego/jej. Jak się starasz o pracę, to Ty chcesz ją dostać, prawda? Dlaczego więc masz startować z lepszej pozycji niż inni kandydaci i to jeszcze dzięki tym innym kadydatom? Jak tak bardzo chcesz sobie pomóc, to zatrudnij kogoś, żeby też aplikował i przekazał Ci informacje, jak było na rozmowie. Nie sądzisz, że to uczciwsze rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: fakty same się bronią IP: 213.77.90.* 24.10.07, 11:18 To ogłoszenie pojawia sie od ponad roku...raczej nie jest potrzebna sekretarka( najwyżej takie stanowisko będziesz miała na umowie)... Tu raczej potrzebna jest panienka do towarzystwa( i nie tylko) dla właścicieli- tatusia i synka( również właściciele Tango) Więcej nie trzeba tłumaczyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś