Gość: zig Re: OSTC Poland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 14:59 a mozna wiedziec ile tych rozmow i jaki czas miedzy nimi? z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asaa Re: OSTC Poland? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 19:08 są dwie rozmowy bardzo kulturalne, jedna z szefem oddziału druga z trenerem z wawy, ja miałem chyba w ciągu 2-3 tygodni obie rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDWARD Re: OSTC Poland? IP: *.acn.waw.pl 23.01.11, 14:26 OSTC mk. 2 to zaawansowany komputer dla nurków technicznych. Właśnie wyszedł nowy firmware o wersji 1.80. Na licencji GNU GPL. Da się to podłączyć do PC, Mac OS X i Linuxa. Zobacz info na www.kokomoko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia odpowiedz IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 09:19 Hi. Byłem u nich na rozmowie. Dostałem w mailu że ze względu na ograniczoną liczbę miejsc tym razem nie mogą mnie zatrudnić i że zachęcają do udziału w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Moje pytanie do osób które otrzymały podobne odpowiedzi. Czy jest to "standardowa" odpowiedz dla osób nie przyjętych czy warto spróbować jeszcze raz? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minus_50K Re: odpowiedz IP: 31.62.8.* 26.11.11, 01:31 Jeżeli naprawdę chcesz tam pracować, to warto wysłać ponownie dokumenty. Znam człowieka, który dopiero za drugim razem został przyjęty. Nie zniechęcaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawi Re: OSTC Poland? IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.04.13, 10:12 Swoją drogą ten wątek ciągnie się od 2008 roku. Dzisiaj już wiemy, że większość osób gdyby wtedy dołączyła do OSTC (pomijając to, że pewnie nikt by się nie dostał) byłaby dzisiaj kompletnie w innym miejscu niż są (zapytajcie ile dzisiaj zarabiają osoby z tych pierwszych grup). Nie ma sensu czytać głupot w internecie. Są dni otwarte, firma ma w pełni jawne zasady wynagrodzenia, nikt nikogo nie oszukuje. Są ludzie, którzy po pół roku odchodzą wpisując się na takich forach jak to, są tacy, którzy po pierwszym bonusie kupują sobie X5. Różnie to bywa i prawda jest gdzieś po środku i przede wszystkim jest zależna od człowieka. Jedno co można powiedzieć to na pewno nikt was w żaden sposób nie oszuka i to co powiedział zrealizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: OSTC Poland? IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.08.13, 16:25 ile dzisiaj zarabiają osoby z tych pierwszych grup? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomala Re: OSTC Poland? IP: *.eaw.com.pl 16.11.15, 00:02 najlepsi 10k dziennie = ponad 2 mln rocznie, wiem, bo troche tam pracowalem i swoje widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś