Gość: regina Re: MarcPol IP: *.chello.pl 29.07.10, 09:54 gratulacje solidarność pracownicza musi być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elapamela Re: MarcPol IP: *.centertel.pl 31.07.10, 23:12 Nie pasuje ci kierownik to sobie zmień, jakby się każdy wziął za robotę, to nie miałby czasu narzekać, a w sklepie nikt nikogo nie posadzi, a w marcpolu kierownictwo goni kierowników, bo kierownicy są przyciskani przez biuro i to coraz bardziej, i tak się koło zamyka, pozdrawiam pracowników marcpolu, mineło mi w tej firmie już 6 lat, i jakos nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Wolomin Marcpol IP: 82.160.204.* 13.08.10, 13:58 Powiem krotko to ile maja lat to nie istotne to ze skonczyli tylko podstwowke jest absolutna bzdura kierownictwo marcpolu w wolominie jest ok kazdy z nas ma swoje zadania w zyciu wybiera sobie prace nikt nikogo nie zmusza do pracy wiadomo za darmo teraz nawet w twarz nie dostaniesz ,fakt ze placa malo a wymagaja duzo ale ta osoba ktora to pisala chyba nie pracowala na innych placowkach marcpolu dopiero mogla by powiedziec o zachowaniu kierownictwa kadra w Wolominie jest jak najbardziej kompetentna w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa Re: Wolomin Marcpol IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 15:55 wołomin,szkoda gadać.Kierownictwo do wymiany!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: MarcPol IP: *.chello.pl 19.08.10, 22:25 uważaj bo jeszcze pora przyjdzie i na ciebie odważniaku marcpolowski odważny jesteś ale w uszch nic po za tym!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 16:26 Na Wilanowskiej to jest jeden wielki syf i posrane kierownictwo tylko szkoda ludzi którzy tam pracują tylko ciekawe czy biuro nic nie widzi ;; daje jeszcze pracowników - istny obóz pracy ;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 11:11 W przypadku pracownika mającego znaczny lub umiarkowany stopień niepełnosprawności czas pracy nie może przekraczać 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo. Wskazany wymiar czasu pracy musi być stosowany od następnego dnia po przedstawieniu pracodawcy orzeczenia o niepełnosprawności ; ale na wilanowskiej jest tak ze kierownictwo to pan i władca ;; i zadne przepisy ich nie obowiazuja ;; pracuje jak osoby pełno sprawne po 6 dni i na drabinie , dzwigam kosze i ukłdam w półkach bo jak mi sie nie podoba to wynocha , a oprzerwie nawet 15 minutowej nie zawsze mozna mazyc a co dopiero dodatkowej ;; wczoraj musialam rozkladac pieczywo i na drabinie sprawdzac date pieczywa a potem rozkładać nabiał tez na drabinie przez całe 7 godzin ;; dzis rano nie moglam wstac z łóżka i na dodatek leciała mi krew z nosa ;; a ze to juz szósty dzie pracy to chciałam urlop na życzenie ;; nie dostałam ;; kierownictwo to pracownicy dawnej biedronki i teraz tak postepuja w marcpolu ;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adula Re: MarcPol IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.10, 11:44 witam byłam pracownikeiem marcpolu musze stwierdzic ze chyba w wiekszosci placówek znajdzie sie jakis kierownik który podnosi cisnienie odnosi sie do pracowników lekcewarzaco itp. i to ze na sklepach jest syf ze łaza robaki po ciastkach i lataja myszy po sklepach sprzedaje sie staty towar to chyba tez norma na kazdej placówce i co w zwiasku stym nic nie jest robione w tej kwesti co my mozemy zrobic nic pujdziesz podkablowac do biura to cie wywala i koło dalej sie kreci. pozatym mydlenie pracownikom oczu podwyżkami i pemiami "widziała swina niebo," tylko wybrani maj to szczescie a pozatym co to za podwyszka w kwocie 50-100 zł to raczej bym powiedziała zapomoga i zamkniecie nam buzi. Jestem pozatym ciekawa moze ktoś z was mnie uświadomi jest cos takiego jak funfusz pracy badz fundusz socjalny dla pracowników jakos tak to brzmi co miesiac z naszej pensij idzie na to jakas kwota i co dalej jesli nie mozemy z niego korzystac ,nie sa organizowane imprezy integracyjne czy inne opcje to po co istnieje.zastanawiam sie czy w markpolu jest jakis zwiazek pracowniczy który powinen wspierac pracowników a tu nic powiem wam tyle ze jesli wszyscy nie zbuntuja sie jak jeden maz to nadal bedziemy pracowac za tyle ile pracujemy i nadal bedziemy narzekac i płakac jaka nam dzieje sie wielka krzywda sami sobie na to pracujumy i nie mamy co czepiac sie kierownictwa chodz oni tez maja swoj udział w tym ale nie dziwie sie im raczej wspólczuje pracuja tak samo jak my mało tego charytatywnie moze maja wieksza pensje ale ile musza tyrac godzin no i maja odpowiedzialnosc materialna nie zazdroszcze im raczej wspólczuje bo to oni dostaja po dupie w pierwszej kolejnosci a potem obrywa sie nam pracownikom.pozdrawiam i zycze wszystkim lepszych warunków pracy Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_33 Re: MarcPol 12.08.11, 00:37 Do sieci marcpol zainteresujcie sie kierownikami ktorzy podbieraja pieniadze z sejfu i kasetek ! ! ! Sprawdzajcie monitorink tam jest prawda niema ale prawda! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: MarcPol IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.05.12, 17:43 mnie za to wywalili osadzili ze ukradlam papierosy z podajnikow i non stop mi w kasie brakowalog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: MarcPol IP: *.chello.pl 10.10.10, 16:34 Witam sredecznie. W zwiazku z tym iz leca sobie troszeczke w kulki a ja juz nie jestem pracownikiem tej cudownie beszczelnej sieci podalem firme Marcpol S.A do Panstwowej Inspekcji Pracy. Wyniki inspekcji przekaze w pozniejszym terminie (po jej rozpoczeciu i zakonczeniu) a co do wyplacania kasy to fakt faktem kierownicy dostaja wczesniej a premie etc dostaja 10ego najpozniej. taka jest zasada w wiekrzosci firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 07:50 polska firma polskiej nic niezrobi tak zawsze bylo i bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chloptas Re: MarcPol IP: *.146.96.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.10, 18:00 Propozycja moja albo wszyscy masowo zlozyc wypowiedzenia z pracy w marcpolu albo prezesa za glowe i niech popracuje jeden dzien moze sie nauczy a jak nie to ostatecznosc....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starovar Re: MarcPol IP: *.2.116.25.user.mdi.pl 11.11.10, 23:14 gdzie te wyniki inspekcij!!!!!! poprostu wyje......... Cie z roboty bo sie nie nadajesz!!!!! heheheheh!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: MarcPol IP: *.146.27.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.12.10, 13:24 NIEPOLECAM PRACY W MARCPOLU. DLACZEGO? JUZ ODPOWIADAM. PENSJA NAJNIZSZA I TO 13 DNIA W MIESIACU A NIE 10. ZAMYKANIE SZATNI, 2 TYLKO WC NA 40 OSÓB W SKLEPIE PERSONELU, ZAPISY W ZESZYT NA PRZERWE, NA PAPIEROSA. KIEROWNICTWO BEZNADZEJNE JEDNYM ZDANIEM PRZECZY DRUGIEMU ZDANIU, WYSMIEWANIE SIE Z PRACOWNIKÓW NAWET PRZY KLIENTACH. WYZYS, OBÓZ JEDNYM SŁOWEM.ODRADZAM TAM PRACOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: MarcPol IP: 178.56.36.* 13.12.10, 15:58 jak ktoś pracować musi to będzie nawet w marcpolu:( śmieszne zarobki, niedouczeni kierownicy, spóźnione pensje, żadnych premii, żadnych bonów na święta, mimo odcinanych składek z naszych pensji na fundusz socjalny. zamknięte szatnie i tylko 2 toalety to też prawda.oszczędza się na nas jak można. nawet ciepłe nawiewy są wyłączne, marzniemy i chorujemy, a potem chorzy chodzimy do pracy bo nas zwolnią za L4. marcpol powinien dostać w dupę jak biedronka od inspekcji pracy i sądów. wtedy może zaczną doceniać pracowników. narazie nas nie szanują i traktują jak bydło:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boar87 Re: MarcPol IP: 178.73.49.* 16.12.10, 13:14 może i opóźnienia są z wypłatą pensji ale jeżeli się pracuje tylko po to by pieniądze dostać to chyba się mylisz, nie tylko pieniądze się w życiu liczą...premie oczywiście, że są zależą od pracy całego zespołu pracowników...nie macie zgranej ekipy - nie macie premii. Bony na święta też są wczoraj odebrałem!! A nie dostają tylko Ci którzy zamiast pracować dostają nagany...z pozdrowieniami...a wiele opinii o których ludzie tutaj piszą to są same głupoty, które nie mają miejsca w MarcPolu....a i tak wypisują je tylko Ci którzy zostali z naszych szeregów usunięci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 21:10 rzuć ten syf,człowieku,daj se spokój.to co zobaczyłem,to ja tego nie rozumiem,bydło i chamówa.pare dni mineło i nie jestem w stanie zrozumieć ludzi,którzy tam pracują.sam daje robote innym,ale na takie dziadostwo,to bym sobie w zyciu nie pozwolił.co za łajno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: MarcPol IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.10, 08:36 Marcpol Grodzisk kierownictwo żle traktuje pracowników wydzierają się przy ludziach na sklepie i op.....ja nas szczególnie dwie tak robią zero pochamowania ,zero szacunku wejsc do biura ponic niemozna bo ciągle się im pszeszkadza zadnych pochwał premi , na papierosa kazą się wpisywac zeby oddac im godziny do pszepracowania tylko niepomyslą ze czasami i oni potrzebuja łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACOWNIK DZIAŁU [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 21:26 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Marcpol grodzisk maz IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.07.14, 09:32 ale to nie tylko grodzisk w większości sklepów tej sieci tak jest...nic w tym dziwnego...państwo rządzi służba robi...przerwa to i tak nieźle bywają sklepy w których pracownicy nie chodzą na przerwę bo nie ma ich kto zastąpić...niestety takie osoby się utrzymają bo potrafią dobrze polizać temu czy tamtemu....no cóż jeśli jesteś ambitny i masz dużo chęci do pracy, omiń szerokim łukiem Wilanowską 365A !! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hb Re: MarcPol IP: *.wolomin.net 15.01.13, 02:02 hehe, proponuję inne cudowne obiekty, gdzie płaca idzie 2-3 miesiące. Są też takie, gdzie należy Ci się co należy a i tak jakimś cudem wypłacą połowę. Tak więc dawaj do innych po te cudowności. Z tego co wiem Lidl na pewno szanuje bardziej pracowników i słusznie płaca ale poza tym to niewiele takich jest słuchajac opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: MarcPol IP: *.aster.pl 29.10.10, 22:47 SZCZERZE ODRADZAM!!! Ten sklep to pomyłka - nieprofesjonalna i niestety niemiła obsługa, dlugie kolejki i wysokie ceny w porównaniu z wszelkimi innymi marketami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starovar Re: MarcPol IP: *.2.116.25.user.mdi.pl 11.11.10, 23:16 eeeeeeee brednie ja mam 10 na koncie zmien moze bank ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goość Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:03 walnij barana o ścianę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starovar Re: MarcPol IP: *.2.116.25.user.mdi.pl 11.11.10, 23:18 Następny !!!!!!!!!!!!!!! zmien bank!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MarcPol IP: *.tvgawex.pl 18.11.10, 16:49 witam wiecie jakie są zarobki w Marcpolu od kasjerki zacząć a na kierowniku kończąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MarcPol Wincentego 85 IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 14:40 Chciałabym zwrócić uwagę klientów oraz kadry zarządzającej MarcPolem na problem z brakiem kultury osobistej jednej z kierowniczek placówki przy ul. Wincentego 85. Osoba ta jest bardzo nie miła w stosunku zarówno do klientów jak i do pracowników. Chodzi mi konkretnie o kierowniczkę nazywaną Panią Ulą - nazwiska niestety nie znam. Myślę, że kierownik powinien dbać o sklep i o klientów i nie okazywać klientom niechęci. Sytuacja w, której ja zostałam potraktowana przez tą panią nie miło zdarzyła się dwa razy. Byłam też świadkiem sytuacji gdy ta pani bardzo nie miło potraktowała osobę, która miała problem z kartą płatniczą, zachowywała się tak jak by miała przed sobą złodzieja, pomimo tego, że ta dziewczyna okazała jej swój dowód osobisty. Pani Ula nie nadaje się na stanowisko kierownicze. Patrząc na jej zachowanie to zastanawiające jest to czy ona nadaje się w ogóle do jakiego kolwiek kontaktu z ludźmi. Uważajcie na tą kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obronca praw Re: wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 22:12 „Nie od dzis przeciez wiadomo, ze slina jest idealnym srodkiem nablyszczajacym. Sklepom zalezy na tym, zeby mieso swiecilo, poniewaz mamy okres swiateczny. Wszystko musi swiecic jak choinka. :)” – sytuacja nie do wyobrażenia, wrecz żenująca… Ekhym…. a teraz przejdzmy do konkretów wszystko jest pieknie opisane tylko czy posiada Pani/Pan jakis dowód? Powiedzmy... jakies zdjecie, filmik, swiadkow czy tylko Pani/Pana oczy to widzialy? Sklepy na pewno posiadaja kamery wiec zadnym problemem jest sprawdzenie czy takie wydarzenie mialo miejsce. Dodatkowo placówki sa odwiedzane przez sanepid. Reasumując, Pani/Pana oskarzenia sa bezpodstawne, a jesli Pan/Pani chce kogos oskarzyc i oczernic aby dana osoba miala przykrosci w pracy to nie jest miejsce do takich spraw. Na koniec chce uswiadomic ze za takie pomowienia mozna odpowiadac przed sadem. Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego: „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku”. IP na wniosek policji moze zostac udostepniony. Obronca praw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starovar Ludek IP: *.2.116.25.user.mdi.pl 18.12.10, 11:05 a widziales klienta co mnie opisal ze sie wypowiadasz. zapewne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 20:17 Witam serdecznie. Jestem ciekawy czy na forum jest ktoś, kto wynajmuje swoją nieruchomośc sieci sklepów MarcPol?? Interesuje mnie jak wygląda sprawa zapłaty czynszów, czy w terminach, czy obcinają stawki itp?? Jak wygląda rozliczanie opłat?? Pozdrawiam serdecznie i prosze o obiektywne opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Do Starovara IP: *.tktelekom.pl 21.01.11, 22:04 Starovar.....to ty pedałek jestes? No i jak z Wilanowskiej to pewnie Piotr J sie nazywasz? ha ha ha ha ha .....szczerze mówiąc to od początku mi na geja pasowałeś.....to wyjaśnia czemu chętniej przyjmujesz do pracy młodych chłopców .. wiele się tu można dowiedzieć....szkoda że jak się tam pracowało to się nie wiedziało o tajemnicach kierownika...byłoby wesoło.... Odpowiedz Link Zgłoś
akasha1976 Re: Do Starovara 24.01.11, 11:11 Taaa...Czytając to wszystko można powiedzieć tylko.ŻENUA... Te forum- to chyba forum nieudaczników,którzy nie załapali się na przedłużenie umowy,a teraz rozpaczliwie szukają jak urazić kierowników. Wypowiedzi co nie których EX"pracowników" doprowadzają do rozpaczy,jak można w ogóle odzywać do kogoś w owy sposób jak robi to Asik w głowie się nie mieści jak taka osoba mogła by po jakimś czasie potraktować klienta, jak on nie ma szacunku dla samego siebie. Mówicie brud,syf,brak talonów,wypłat - ludzie czy Wy nie znacie dobrego Polskiego przysłowia : "WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA" tylko o podziw,pracując w MarcPolu nie widziałam tam żeby był syf,brud.Nie widziałam też brak talonów na święta lub brak wypłat... Jedyna zasada do otrzymania talonów to przepracowanie 6 miesięcy i w tym okresie nie być na chorobowym.To normalka,owe zasady są wszędzie. Wykaż się,pracując rzetelnie,nie idź na chorobowy-jeśli tak na prawdę nie chorujesz,bądź uczciwy,wykorzystuj przerwę 15 minut ,a nie półgodziny myśląc że nikt tego nie zauważy,wykonuj swoją pracę sumiennie (tzn pilnuj dat ważności jeśli pracujesz na ciągu lub nabiale),jak nie ma ludzi za miast siedzieć na kasie,wstań i idź pomóż rozłożyć towar. Tyle..Tylko tyle jest potrzebne żeby ci umowę przedłużono. Każdy by chciał nic nie robić i otrzymywać talony,premie i kasę na talerzyku,TAK ŁATWO NIE MA...Chcesz - TO RÓB CO DO CIEBIE NALEŻY. Te posty co tu padają to wstyd i hańba dla całej rasy polskiej...Wy z siebie robicie pośmiewisko,wypowiadając się w taki sposób na człowieka tego samego pochodzenia,wstyd mi za was.Pewnie prawdą jest że polak polaka w łyżeczce utopi. A na zakończenie "drzazgę w mym oku widzisz, a belki we własnym nie zauważasz". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Do Starovara IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 19:28 no niestety ja się muszę z tym nie zgodzić. fakt że niektórzy w swych wypowiedziach mocno przeginają.bo to nie sztuka jest komuś bezpodstawnie naubliżać........ale z koloryzowaniem pracy w markpolu to chyba też nie ma co przesadzać. ja również jestem pracownikiem tej firmy,ale z wiadomych względów nie podam placówki. i u Nas realia wyglądają tak. pracownicy dwoją się i troją bo jest ich stanowczo za mało.wiadomo -jak wszędzie,jeden robi mniej -drugi więcej.ale są ludzie którzy naprawdę się starają...........premie???????? owszem jakieś są ale tylko dla wybranych.to znaczy ciągle dostają te same osoby. i to wcale nie te co najciężej pracują.wystarczy tylko dobrze żyć z kierownictwem. talony????? owszem były na Boże Narodzenie. powalająca kwota aż 150 zł.za to już w styczniu potrącono nam z tego przeszło 20 zł podatku.poza tym nie ma w marc polu żadnego funduszu socjalnego. wypłata???????? owszem jest ale niestety nie zawsze w terminie.poślizgi są zwłaszcza wtedy kiedy 10-ty wypada w piątek.jako że w weekend banki przelewów nie księgują to pensja trafia na nasze konta na ogół dopiero 13stego popołudniu. i jak się mają ludzie nie denerwować??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasha1976 Re: Do Zuzi IP: *.aster.pl 26.01.11, 12:14 Zuzia 79. Ty chyba masz jakiś problem z poprawną polszczyzną he he. Po pierwsze-nie pracuje na owej placówce i nigdy tam nie pracowałam. Po drugie- nie jestem lesbijką lub gejem jak zarzucasz. Po trzecie- lesbijki i geje też są ludźmi i zasługują na godne traktowanie. Po czwarte- naucz się wypowiadać jak przystoi na mądrą istotę ziemską a nie szczekasz jak kopnięty szczeniaczek. Powodzenia ci życzę Zuzia w poszukiwaniu pracy i utrzymaniu się na stanowisku,bo z tak 'bogatym" leksykonem wątpię że masz łatwo...Więc POWODZENIA hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Do Starovara IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 10:51 starovar a miałeś odejść i co dupolizostwo Odpowiedz Link Zgłoś
wolnosc1230 [...] 21.01.12, 17:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd!!! Re: Do Starovara IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.11, 13:20 Ludzie , zdajecie sobie sprawę z tego , że za publiczne używanie czyjegoś nazwiska w obelżywym tonie jest w Polsce karane, ip łatwo już dziś namierzyć.........A poza tym troszkę zwyczajnej kultury bo w takim przypadku to piszący tu wychodzą na...... BYDŁO...........Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 20:45 Pracowalam w marcpolu 3 lata i zostalam zwolniona bo chcialam urlop ;; zlozylam sprawe do inspektora pracy i do sadu pracy ; jezeli jest ktos chetny i pokrzywdzony przez marcpol prosze o kontakt ;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regina Re: MarcPol IP: *.eranet.pl 21.02.11, 09:29 chciałam ci powiedzieć że ze mną zrobiono to samo tylko w lipcu 2010 składałam dwa razy podanie o urlop a w dniu podpisania wniosku urlopowego dostałam wypowiedzenie z pracy i było to dwa dni przed moim urlopem. Ale szczerze powiedziawszy to biuro sie tym nie przejmie bo ja złożyłam pismo do biura a nie dostałam na nie zeadnej odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 05.02.11, 18:33 ie zarobki w markpolua jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: MarcPol IP: *.play-internet.pl 11.02.11, 00:01 przeczytałąm co piszecie ta pani nieraz jest miła moze ma taki charakter czasmi ma złe dni jak sie ja pozna jest usmiechnieta ale opinie sąsiadów sa takie same niech sie zmieni lepiej ja i tak bendę tam robic zakupy lubie reszte personelu czekamy na komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 19:02 hehe potwierdzam , na zwm 3 osoby w jednym tygodniu wypowiedzenia złożyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZERA PRACOWNICA Re: MarcPol IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 19:31 HEJ... ZŁOŻYŁO I ZŁOZY JESZCZE WIĘCEJ...BO TO CO SIĘ DZIEJE JEST NIE DO ZNIESIENIA SZCZEGÓLNIE PRZY ZMIANIE KIEROWNICTWA ____DOPIERO CO PEWNA PANI SIEGNELA STANOWISKA A JUZ SRA WYZEJ NIZ SIĘ NOSI JESTEM SZCZERA DO BÓLU I NIE MAM ZAMIARU TU OWIJAĆ _______POWINIEN KTOS WKONCU TYM OBOZEM PRACY SIĘ ZAINTERESOWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 23:03 na al.krakowskiej też chyba kilka osób odeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: MarcPol IP: 194.156.48.* 18.02.11, 19:45 pracował ktoś na ul.giewont> chcę spróbować na 1/2 etatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZERA PRACOWNICA Re: MarcPol IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 23:05 SZCZERZE DAJ SE NA LUZ.....NIE PROPONUJE TEJ FIRMY I TAK NIE ZAROBISZ TYLE ILE CI OBIECUJA...ZAPOMNIJ O JAKICHKOLWIEK DODATKACH I PENSJA NIE WCZESNIEJ JAK 13 BR.MIES... SYF I MALARIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elapamela Re: MarcPol IP: *.centertel.pl 17.03.11, 06:47 Co ty za głupoty piszesz, pensja jest zawsze co mc. 10, chyba że masz konto w dziadowskim banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MarcPol IP: *.tktelekom.pl 17.03.11, 11:06 10czy nie,i w jakim banku;to chyba najmniejszy problem? trzeba by jednak zaapelować do zarządu żeby w zamian za opłacanie takich stron jak ta które nic nie wnoszą w żadnej kwestii , ani dobrego ,ani złego żeby może kasjerkom podnieść pensję która jest śmieszna w stosunku do pracy którą wykonują . pomijając oczywiście fakt że w tej sieci sklepów nie bierze się pod uwagę że kasjer pracuje tak samo jak dajmy na to kasjer w banku odpowiedzialność nałożyła firma , ale tylko tyle?!jeżeli przeanalizujemy wakaty w jednej placówce; to właśnie kasjer zarabia najmniej -drodzy założyciele czy to o to wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: MarcPol IP: *.tktelekom.pl 28.02.11, 12:53 chcę napisać że do kwalifikacji pana tomka z MARCPOL Wołomin to powinno się tym zająć biuro bo jak tak dalej pójdzie to MARCPOL-u w Wołominie nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MarcPol IP: *.aster.pl 03.03.11, 09:31 o ile dobrze zrozumiałam to ten pan Tomek zwolnił cię z pracy i dlatego teraz MarcPol w Wołominie splajtuje:)Dobra jesteś, a może jeszcze jesteś byłą kasjerką?Tak masz rację teraz to napewno splajtują a jeszcze jak zwolni innych parę nierobów i osoby pożyczające sobie na wieczne oddanie to padnie od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZERA PRACOWNICA Re: MarcPol IP: *.play-internet.pl 04.03.11, 12:34 SŁUCHAJ KAŻDY NORMALNY CZŁOWIEK___TO TAM NIE WYTRZYMA BEZ ZNACZENIA CZY BĘDZIE ON NORMALNYM,ZWYKŁYM PRACOWNIKIEM CZY JEST KIEROWNIKIEM NIE OZUKUJMY SIĘ KIEROWNICY TRZYMAJĄ RĘKE NAD NAMI A NAD KIEROWNIKAMI SWERA WYŻSZA I TAK TO WYGLĄDA....TYLKO ZE ZAWSZE CI PRACUJĄCY,STARAJĄCY SIĘ O DOBRO FIRMY ZOTAJĄ NA BRUKU _________Ą POPROTU Z CZASEM OSOBAMI NIEWYGODNYMI... ______A CO DO PLACOWKI MIALAM TĄ PRZYJEMNOC ZAWITAC NA ZWM W FIRMIE MarcPol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: MarcPol IP: 80.50.4.* 12.03.11, 00:10 Ludzie dajcie sobie spokój.Po co te wszystkie wyzwiska,obrażanie się nawzajem. Nie rozumiem po co oczerniać swojego byłego pracodawcę.Jeżeli Cię zwolnił to znaczy,że miał jakiś powód.Jeżeli uważasz,że jest inaczej zgłoś się do jakiejś inspekcji pracy lub innej instytucji,która zajmuje się takimi sprawami. Powiedzcie co Wam daje to,że napiszecie źle o tym sklepie? Nikt Wam nie kazał tam pracować.Skoro było źle to trzeba było się pożegnać i tyle.Na naszym rynku jest wiele ofert pracy i nikt nikogo nie trzyma na siłę.To samo się tyczy nie zadowolonych klientów.Mamy kilka marketów w Wołominie,skoro ten Marc pol jest taki zły to idźcie np.do Kauflandu. Szukacie dziury w całym. Najlepiej oczernić kogoś w internecie,jezeli macie jakiś problem i jesteście tacy odważni to działajcie w inny sposób a nie plugawicie nazwiska "zza monitora". Pozdrawiam przemiłe kasjerki sklepu Marcpol w Wołominie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 10:54 Jak można pisac, że na naszym rynku jest sporo ofert pracy? Gdzie niby są te oferty? Gdyby rzeczywiście było tak dużo ofert pracy, to ludzie nie musieliby iść pracować do supermarketu takiego jak MarcPol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.13, 02:02 Nawet w obecnej sytuacji na rynku pracy, omijać tą firmę z daleka! Zarówno jako pracownik czy klient... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MarcPol IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.13, 17:04 To najgorsza firma pod słońcem, gorszej już od nie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: MarcPol IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.14, 11:04 na rynku pracy omijajcie chyba że chcecie sami się godzić na pracę ponad własne siły, jako klient również kupić coś świeżego graniczy z cudem...SZANOWNY KLIENCIE W LADZIE Z WĘDLINAMI, MIĘSEM, SERAMI, RYBAMI JEST OBOWIĄZEK TRZYMANIA ETYKIET Z DATAMI, SKŁADEM ITD POPROŚ SPRZEDAWCĘ ŻEBY JĄ POKAZAŁ, MASZ DO TEGO PRAWO!! (jeśli daty nie będzie hmm tłumaczenia nie ma, towar taki jest do wycofania to tzw. brak pełnej identyfikacji produktu) powodzenia w zakupach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pog ratunkowe MarcPol-wujek dobra rada IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 21:41 Powiem tak :jak ktoś się nie szanuje to jego nie szanują . Jak sobie pozwalacie na takie traktowanie to i tak macie .Ludzie w dzisiejszych czasach gdzie są dyktafony ,telefony z dyktafonem >>> jest wielkim problemem nagrac to i owo . Słyszeliście cos o MOBBINGU ???? Założę się gdy zaczną się w biurze skargi na osobe X >>>> to długo taka osoba nie popracuje . ..................chyba że firma chce reklamy /rozgłosu jak swego czasu miała BIEDRONKA . Czy uważacie że firma będzie chciała bronić zamordystę płacąc za niego ewentualne odszkodowanie !!!! A czy słyszeliście co nie co o pozwach zbiorowych ????? Założe się że w MARCPOLU wiedzą co to jest . Jeśli chodzi o tzw "odświeżanie mięsa ,wędlin,warzyw i owoców to was zmartwię . DZIEJE SIĘ TAK W WIĘKSZOŚCI SKLEPÓW !!!! Macie kogoś z rodziny ,znajomych jako sprzedawców >>>>>pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: MarcPol-wujek dobra rada IP: *.internetia.net.pl 04.03.11, 11:17 Pracowalem w tym syfie chcialem rozwiazac umowe za porozumieniem stron a dostalem od zarzadu dyscyplinarke oglnie warunki pracy na stanowisku -kasjer sprzedawca: straszne jak sie pomylisz to ci zabieraja z wyplaty sprzet stary non stop sie zawieszaja moduly i drukarki a dostaje sie za to jak zwykle kasjerowi na dziale alkohole jescze gorszy dramat atmosfera porazka kierwoinictwo traktuje Ciebie jak niewolnika soboty niedziele nasuwasz w sklepie inne sa grafiki ktore ida do biura a inne obowiazujace na codzien...pobory porazka jak nie zrobisz manka na kasie to moze dosaniesz 1300 pln na Warszawe smiech praca bardzo ciezka bez perespektyw oglnie syf system rotacyjn po za paroma ktorych to kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: MarcPol IP: *.dynamic.mm.pl 03.04.11, 14:51 Praca w Marcpolu nie jest zła , zależy jakie kierownictwo. Pracowałam w Marcpolu w Laskach. Praca czasami nie lekka ale to jak w każdym sklepie , nie wiem jak na innych sklepach ale ten był ok. Teraz kierownictwo się zmieniło więc może nie jest już tak samo. Uważać trzeba co się mówi , bo osób fałszywych z pracowników jest sporo, z kierownictwa też, :( Kierownictwo w porządku jak i pracownik raczej nie mają szans na utrzymanie się w tej pracy :( a szkoda bo takich ludzi wolał by oglądać klient robiąc zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: MarcPol IP: *.dynamic.mm.pl 03.04.11, 15:06 Dodam tylko że sama zrezygnowałam z pracy ale nie z powodu że było tam źle i nie z tond mój komentarz :) Praca tam była dla mnie czymś fajnym, nawet w te ciężkie dni które przychodziły gdy było sporo klientów i czasami nie w miłej atmosferze. Każdy ma swoje zdanie , według mnie było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markpolowy parobek Re: MarcPol IP: *.jmdi.pl 01.05.11, 03:09 wiesz co? Mi już wystarczy , ze napisałaś z tond<:) hahah kobieto lepiej zostań w tej robocie bo ja nie widze przyszłości dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: MarcPol IP: *.tktelekom.pl 17.05.11, 20:07 czy możesz jeszcze napisać jaka to placówka?bo coś mi mówi że to Wołomin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 07:14 Napisz czy twoja żona miała jakieś problemy z odejściem bo znając firmę Marcpol nie jest to takie proste.Pani prezes wraz z dyrektorem kontroli wewnętrznej potrafią bardzo uprzykrzyć życie takiemu pracownikowi i doprwadzić do tego że osoba ta szybko rezygnuje z odejścia. Odpowiedz Link Zgłoś