Dodaj do ulubionych

czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ????

IP: 193.0.67.* 12.12.03, 21:26
przy ty mryzyku w Warszawie
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.12.03, 22:18
      nie.
      w niektórych agencjach biorą 90 zł.
      • blendynka Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 13.12.03, 05:12

Nie. To dobra cena.
        • Gość: ARTUR ILE KOSZTUJE Z ATRAKCYJNYM MESKIM MENEM? IP: *.skane.se 13.12.03, 05:25
        • Gość: mariano Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.przeworsk.pl / *.net 11.01.04, 11:59
          zależy co za to
          • Gość: bruno555 Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 12:49
            za duzo,stanowczo za duzo
            obniz ceny bedzie wiekszy popyt
            czyli wiecej akcji
            • Gość: bruno555 Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.proxy.aol.com 12.01.04, 03:39
              ja jestem od placenia
              ty osle ciekawski
    • Gość: ciekawy Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.crowley.pl 11.01.04, 15:18
      to moze napisz za ile ty bys dał dupy
      i zrobił laske. pewno bedziesz tanszy
      niz te warszawskie zdziry:)))
      • Gość: Ja Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.bphpbk.pl 12.01.04, 12:39
        Hm, mamy demokrację więc mam prawo sie wypowiedziec i własnie to robię.
        Mężczyźni, którzy chodzą do agencji na dziwki, bo inaczej nie mozna nazwać tych
        brudnych, wypchanym na wszystkie storny, fałszywych i odrażających lafindyr nie
        mają dla mnie za grosz ambicji. Czy nie stać Was, na kobietę, której sie
        spodobacie i która z wielką ochota i pożądaniem pójdzie z Wami do łóżka, a nie
        za pieniadze. Nie boli was to, że MUSICIE płacic za sex?

Pozdrawiam
        • lolo42 Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 12.01.04, 13:44
          Gość portalu: Ja napisał(a):

> Hm, mamy demokrację więc mam prawo sie wypowiedziec i własnie to robię.
          > Mężczyźni, którzy chodzą do agencji na dziwki, bo inaczej nie mozna nazwać
          tych
          >
          > brudnych, wypchanym na wszystkie storny, fałszywych i odrażających lafindyr
          nie
          >
          > mają dla mnie za grosz ambicji. Czy nie stać Was, na kobietę, której sie
          > spodobacie i która z wielką ochota i pożądaniem pójdzie z Wami do łóżka, a
          nie
          > za pieniadze. Nie boli was to, że MUSICIE płacic za sex?
          >
          > Pozdrawiam

nie.Prawdziwy ,zdrowy mężczyzna musi zmieniać partnerki, bo jest to czymś
          naturalnym.Nawet miss polonia sie kiedyś znudzi( bo te same cycki , ta sama
          cipcia).Natomiast w agencji jest tak:dzisiaj cycata 18-latka, jutro dojrzała
          brunetka-zawsze jest erekcja , bo nie ma nudy i rutyny!Niech żyją tanie
          dziwki!!!
          • Gość: mala Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 14:36
            i moze jeszcze niech zyje hiv? powodzenia pieprz sie i zyj zdrowo z aids nie
            bedzie Ci nudno:) co dzien cos nowego, baw sie dobrze
          • fanta-girl Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 12.01.04, 14:39
            Za kogo?
            Za kobiete to duzo.
            Za mezczyzne to malo.
            • omango Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 12.01.04, 15:04
              az nie chce mi sie wierzyc ze mamy tu az tylu specjalistow od platnego sexu.
              mysle ze wiekszosc z facetow to tylko EROTOMANI GAWEDZIARZE.
          • Gość: Ja Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: *.bphpbk.pl 12.01.04, 16:38
            Rozumiem, rutyna Was zabija :)) Tylko pytam po co szukać w Agencjach tych
            odmian, jak można poprostu poderwac sobie adekwatną do Twoich wymogów ( a może
            i wymagać na dziś :))) dziewczynę.

Pozdrawiam
            • lolo42 Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 12.01.04, 16:56
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> Rozumiem, rutyna Was zabija :)) Tylko pytam po co szukać w Agencjach tych
              > odmian, jak można poprostu poderwac sobie adekwatną do Twoich wymogów ( a
              może
              > i wymagać na dziś :))) dziewczynę.
              >
              > Pozdrawiam
              już odpowiadam.Do agencji wchodze, wybieram sobie odpowiednią blondyne , płace
              50 zł za 30 min.wkładam gumkę i już zaczynam ją macać, a za chwile
              młócić.Natomiast podrywać to ja mogę i kilka tygodni bez efektu(stracony czas ,
              czasami pieniądze).Poza tym mężczyzna potrzebuje zmian, nowych laleczek, a nie
              związku z jedną kobietą(nawet najpiękniejszą)!!!
              • omango Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 12.01.04, 17:12
                LOLO 42 - rozumiem ze jestres po prostu KOMPLETNIE NIEATRAKCYJNYM facete, skoro
                nawet kilkutygodniowe lowy nic ci nie daja.
                To w sumie nie ma sie co dziwic, ze dajesz dupy po agencjach.

• lolo42 Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 12.01.04, 17:50
                  omango napisała:

> LOLO 42 - rozumiem ze jestres po prostu KOMPLETNIE NIEATRAKCYJNYM facete,
                  skoro
                  >
                  > nawet kilkutygodniowe lowy nic ci nie daja.
                  > To w sumie nie ma sie co dziwic, ze dajesz dupy po agencjach.
                  >
                  W agencji mam wybór i natychmiastową konsumpcje(a o to facetom chodzi),
                  natomiast podrywanie,kwiatuszki i inne ceregiele to zwykła strata czasu.W
                  agencji facet widzi atrakcyjną kobiete , to od razu za cycki , za cipcie, a
                  podrywanie to dla ślimaków!!!Zresztą dzisiaj tyle kobiet pracuje w agencjach,
                  że ceny są bardzo atrakcyjne i ten wybór!
                  • fanta-girl Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 12.01.04, 19:04
                    lolo Ty chyba dawno po agencjach nie chodziles
          • cooolair Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 13.01.04, 12:45
            lolo42 napisał:

>
            >
            > nie.Prawdziwy ,zdrowy mężczyzna musi zmieniać partnerki, bo jest to czymś
            > naturalnym.
            Pieprzysz głupoty.......
            >Nawet miss polonia sie kiedyś znudzi( bo te same cycki , ta sama
            cipcia)
            To weż się za kobyłę - to dopiero będzie odmiana!!!
            >Natomiast w agencji jest tak:dzisiaj cycata 18-latka, jutro dojrzała
            > brunetka-zawsze jest erekcja
            Współczuję ci braku erekcji.....
            >bo nie ma nudy i rutyny!
            Szkoda, że brak ci pomysłów na łóżkowe figielki. Życie seksualne można
            baaaardzo pięknie urozmaicać z jedną partnerką przez długie, długie lata.
            Zwłaszcza, jeżeli połączymy to z uczuciem...
            >Niech żyją tanie dziwki!!!
            Na pigalaku dadzą ci dupy za papierosa.....
    • Gość: Wowa Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: 10.30.133.* 13.01.04, 17:13
      COOOLAIR,skad to wiesz,pracujesz w tym fachu.
      • cooolair Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 13.01.04, 18:15
        Gość portalu: Wowa napisał(a):

> COOOLAIR,skad to wiesz,pracujesz w tym fachu.
        Ale co??? To, że mozna się cudownie kochac z jedną partnerką wiem z
        doswiadczenia.
        Interesuje cię coś jeszcze..................
        • cooolair Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 13.01.04, 18:23
          I mieć w dupie wszystkie kurwy. Bo dziwki są dla pseudofacetów. Po kiego wała
          płacic za gorącą noc jak można to miec za darmo. A taka kurwa udaje, że ma
          super orgazm a zdyszany frajer myśli że jest supermenem. A kutasik jak
          zapałka.... Qrwy biorą kasę za (u)dawanie i wmawianie leszczom że sa super.
          Takiego lolo42 w ten sposob rolują a on jest w siódmym niebie...
          • baron9 Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 13.01.04, 19:00
            cooolair napisał:

> I mieć w dupie wszystkie kurwy. Bo dziwki są dla pseudofacetów. Po kiego wała
            > płacic za gorącą noc jak można to miec za darmo. A taka kurwa udaje, że ma
            > super orgazm a zdyszany frajer myśli że jest supermenem. A kutasik jak
            > zapałka.... Qrwy biorą kasę za (u)dawanie i wmawianie leszczom że sa super.
            > Takiego lolo42 w ten sposob rolują a on jest w siódmym niebie...

kobieto, dla faceta taka qrwa może tylko leżec i nic nie mówić.Ważne jest zeby
            miała duże piersi, wąską talie i zgrabne nóżki.A reszta to juz sama
            przyjemnosc. Zobacz ile jest juz agencji, 90 %facetów chce zmieniac kobiety ,
            bo taka juz ich natura!Płaci sie za to , że jest gotowa kiedy ja mam ochote ,
            a nie kiedy ona i oczywiscie za warunki takiej szparki.
            • cooolair Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? 13.01.04, 21:13
              baron9 napisał:

> kobieto
              ha,ha,ha - POMYŁKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
              > dla faceta taka qrwa może tylko leżec i nic nie mówić.
              To nie lepsza dmuchana lala - też nic nie mówi.........:)))
              >Ważne jest zeby miała duże piersi, wąską talie i zgrabne nóżki.A reszta to juz
              sama przyjemnosc.
              Qrwa - co to za przyjemność pieprzyć pannę która miała więcej hu...w cipie (to
              tak delikatnie)niż wlosów na głowie!!!! Wyluzuj facet ale one wszystkie mają
              lej po bombie..Mozna z jajami wpaść
              >Zobacz ile jest juz agencji, 90 %facetów chce zmieniac kobiety
              Fakt - jest tego dużo.DUMNY jestem, że reprezentuję mniejszość (wg twoich
              proporcji)
              >bo taka juz ich natura!
              Ciekawa teoria........
              >Płaci sie za to , że jest gotowa kiedy ja mam ochote
              Gotowa??? Czlowieku, jej się rzygać chce jak widzi w drzwiach 20 klienta w
              ciągu doby!!!! Brochę musi sobie żelami smarowac żebyś sobie fiuta nie
              poobcierał! Pojęczy, pojęczy, ty się spuścisz i myślisz, że taki ogier z
              ciebie. Żenada.................

• Gość: Wowa Re: czy 100 za godzine sexu to nie za duzo ???? IP: 10.30.133.* 14.01.04, 12:23
            Cooolair i o to chodzi w tym biznesie.Prawdziwy facet,nawet ten z zapalka
            powinien oddwiedzi burdel,a ie Pigalak i uprawic krzakoterpie,za zimno.
            • cooolair Do wowa 14.01.04, 12:41
              >Niech żyją tanie dziwki!!!
              Na pigalaku dadzą ci dupy za papierosa.....

Jeżeli ktoś szuka tanich dziwek to dałem mu adres. A że na pigalaku dają dupska
              za piwo to wie każdy warszawiak. Stoją tam wyeksploatowane qrwy z warami do
              kostek.I wcale nie trzeba tam chodzić żeby o tym wiedzieć - "prawdziwy" facecie
              • Gość: Wowa Re: Do cooolair IP: 10.30.133.* 14.01.04, 13:16
                Sie masz!Stary z toba chyba jest cos nie tak skoro tak nie lubisz tanich
                panienek,a moze ty???????
                • cooolair Do wowa 14.01.04, 13:40
                  Siemanko! Nie istotne tania czy droga.Nie tyle co nie lubię ile mam swoje
                  zasady. One mi wcale nie przeszkadzają! Jak nie lubię makaronu to po prostu go
                  nie jadam.... Wolę ZA DARMO. Jestem z jedną partnerką bardzo dłuuuuuuuugo i
                  nie widzę oznak znudzenia - wręcz przeciwnie. Nie rozumiem tylko gości ktorzy
                  idą na qrwy a potem wracają do swoich partnerek i dają buziaka na
                  powitanie...Poza tym wydaje mi się, że więcej satysfakcji daje facetowi
                  zbajerowanie panienki i pójście z nią do wyrka niż kupienie jej jak zapałek bez
                  żadnych ambicji......
                  Wydaje mi się, że ze mną wszystko OK..........
                  • Gość: nim Re: Do wowa IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.01.04, 14:51
                    Cooolair, z Toba jak najbardziej wszystko w porzadku. Jestes chyba jedynym
                    normalnym facetem w tym "towarzytwie". I wiesz co - szkoda Twojej energii zeby
                    odpowiadac na tak idiotyczne posty :-) Pozdrawiam, trzymaj sie cieplo!
                    • Gość: Wowa Re: Do Cooolair IP: 10.30.133.* 14.01.04, 17:12
                      JEST OK.
                      • cooolair Re: Do Wowa 15.01.04, 08:23
                        Gość portalu: Wowa napisał(a):

> JEST OK.
                        To super - trzym się!!!!!!!!!!!!!!
                    • cooolair Re: Do wowa 15.01.04, 08:21
                      Gość portalu: nim napisał(a):

> Cooolair, z Toba jak najbardziej wszystko w porzadku. Jestes chyba jedynym
                      > normalnym facetem w tym "towarzytwie". I wiesz co - szkoda Twojej energii
                      zeby
                      > odpowiadac na tak idiotyczne posty :-) Pozdrawiam, trzymaj sie cieplo!

Dzięki, dzięki bardzo - myślałem, że nie doczekam się bratniej duszy. Ale
                      jeszcze milej by bylo, gdyby poparł mnie jakiś men. Z tego co się orientuję, to
                      w tych sprawach faceci duuużo krzyczą a na co dzien są cieniutcy. Wstydzą się -
                      naprawdę nie wiem dlaczego-przyznać do wierności. Ja przynajmniej powiem
                      głośno - JESTEM Z TEGO DUMNY!!!!
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Wowa Re: Do Cooolair IP: 10.30.133.* 15.01.04, 11:12
                        Hej!Masz z czego byc dumny.Napewno wielu facetow tobie zazdrosci,choc wstydza
                        sie do tego przyznac.Tak trzymaj!!Mimo wszysto stowa za godzine sexu to za duzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka