Gość: 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 16:46 Bo mi kojarzy sie ze zgnitym jabluszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca A co sadzicie o BZ WBK IP: *.acn.waw.pl 22.12.03, 16:57 Ryba podobno psuje się od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 17:17 Ta ryba ma kilka glow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca A co sadzicie o BZ WBK IP: *.acn.waw.pl 22.12.03, 17:26 Karpiem to jej nie mozna nazwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 17:32 Co ja mam sciemniac, niedobrze mi sie robi jak widze ten bank. Nie polecam go nikomu. Zreszta juz jest kilka tysiecy takich fanow jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 15:16 Dawno temu to byl fajny bank. Za samo wypisanie kwitka na akcje rozdawali akcje. Co za hojnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 15:55 Irlandczycy rozpieprz... wszystko. Zalatwili WBK i Bank Zachodni. Maja zdolnosci ale tylko do chlania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckw Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 11:03 Jesli chcesz tam szukac pracy to odpusc sobie. Trafilem tam pare miesiecy temu,z aplikacja w reku (bardziej dla przekonania czy moze znajde tam lepsza prace). A tam panika, babka w personalnym scisza glos i szepcze ze ja tez moga wywalic, ze znowu redukuja personel, ze wiekszosc przenosza do centrali we Wroclawiu itd. Bank ma niedobra opinie,jako pracodawca i jako instytucja swiadczaca uslugi bankowe. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 11:14 Na moje nieszczescie to pracowalem tam. A to ze przenosza do centrali to nieprawda. Jak juz gdzies przenosza to tylko do domciu na bezrobocie. Tam jest taka sytuacja jak kiedys w PRL. Na zewnatrz jest cacy, jak sie cos dzieje zlego to nie ma winnych a jak juz znajduja winnego to tylko takiego ktory nie ma jak sie bronic bo nie wie o co chodzi. Tepia zwiazki zawodowe. A w centrali w ostatnich dwoch latach z powodu redukcji zatrudnienia zwolnili ok 2 tysiecy ludzi. Musialo tam nastapic cudowne rozmnozenie bo liczba pracownikow w CWB sie nie zmienila. Bank po prostu wymienil sobie drozszych murzynow na tanszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 11:26 A co do uslug. To cos wiem o tym. Niedawno wplacalem pieniadze w oddziale BZ WBK. To co przerzylem to koszmar jak z lat 70 -tych. Bylem jedynym klientem a czekalem az pani przyjmie odemnie pieniadze ponad 10 min. w miedzyczasie pani odbyla rozmowe telefoniczna z kolezanka. Musiala chyba pracowac kiedys w innej branzy bo miala problemy z wpisaniem danych do PC. Ale najbardziej to mnie rozsmieszylo jak wydawala mi reszte. Chyba musiala byc zestresowana bo aby wydac mi reszte przeprowadzila skomplikowane obliczenia na kalkulatorze ( zastanawia mnie po co do cholery ma komputer jak nie umie sie nim poslugiwac ). Odpowiedz Link Zgłoś