Dodaj do ulubionych

A co sadzicie o BZ WBK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 16:46
Bo mi kojarzy sie ze zgnitym jabluszkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca A co sadzicie o BZ WBK IP: *.acn.waw.pl 22.12.03, 16:57
      Ryba podobno psuje się od głowy.
      • Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 17:17
        Ta ryba ma kilka glow.
        • Gość: doradca A co sadzicie o BZ WBK IP: *.acn.waw.pl 22.12.03, 17:26
          Karpiem to jej nie mozna nazwac
          • Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 17:32
            Co ja mam sciemniac, niedobrze mi sie robi jak widze ten bank. Nie polecam go
            nikomu. Zreszta juz jest kilka tysiecy takich fanow jak ja.
            • Gość: doradca Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 15:16
              Dawno temu to byl fajny bank. Za samo wypisanie kwitka na akcje rozdawali
              akcje. Co za hojnosc.
              • Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 15:55
                Irlandczycy rozpieprz... wszystko. Zalatwili WBK i Bank Zachodni. Maja
                zdolnosci ale tylko do chlania.
    • Gość: ckw Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 11:03
      Jesli chcesz tam szukac pracy to odpusc sobie. Trafilem tam pare miesiecy temu,z
      aplikacja w reku (bardziej dla przekonania czy moze znajde tam lepsza prace). A
      tam panika, babka w personalnym scisza glos i szepcze ze ja tez moga wywalic, ze
      znowu redukuja personel, ze wiekszosc przenosza do centrali we Wroclawiu itd.
      Bank ma niedobra opinie,jako pracodawca i jako instytucja swiadczaca uslugi bankowe.
      pozdr
      • Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 11:14
        Na moje nieszczescie to pracowalem tam. A to ze przenosza do centrali to
        nieprawda. Jak juz gdzies przenosza to tylko do domciu na bezrobocie. Tam jest
        taka sytuacja jak kiedys w PRL. Na zewnatrz jest cacy, jak sie cos dzieje
        zlego to nie ma winnych a jak juz znajduja winnego to tylko takiego ktory nie
        ma jak sie bronic bo nie wie o co chodzi. Tepia zwiazki zawodowe. A w centrali
        w ostatnich dwoch latach z powodu redukcji zatrudnienia zwolnili ok 2 tysiecy
        ludzi. Musialo tam nastapic cudowne rozmnozenie bo liczba pracownikow w CWB
        sie nie zmienila. Bank po prostu wymienil sobie drozszych murzynow na tanszych.
      • Gość: 666 Re: A co sadzicie o BZ WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 11:26
        A co do uslug. To cos wiem o tym. Niedawno wplacalem pieniadze w oddziale BZ
        WBK. To co przerzylem to koszmar jak z lat 70 -tych. Bylem jedynym klientem a
        czekalem az pani przyjmie odemnie pieniadze ponad 10 min. w miedzyczasie pani
        odbyla rozmowe telefoniczna z kolezanka. Musiala chyba pracowac kiedys w innej
        branzy bo miala problemy z wpisaniem danych do PC. Ale najbardziej to mnie
        rozsmieszylo jak wydawala mi reszte. Chyba musiala byc zestresowana bo aby
        wydac mi reszte przeprowadzila skomplikowane obliczenia na kalkulatorze (
        zastanawia mnie po co do cholery ma komputer jak nie umie sie nim poslugiwac ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka