gogonasz 07.02.08, 00:09 Widziałem dzisiaj że mamy nowe tramwaje a tu nie widzę żadnych komentarzy,żadnych opinii.A zajezdnia tramwajowa na Stroszku,miała być podobno zlikwidowana.Czego to człowiek się dowiaduje po chwilowej nieobecności w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crealive Re: Mamy nowe tramwaje 08.02.08, 17:40 Nie są one nowe, a po kapitalnym remoncie Na początku jeździły 2x 19 teraz jedna 19 i jedna 31 . też tak myślałem,ale to tylko kapitalka.... Długo pewnie nie pobędą nowe znając Bytomskich Polonistów ! Odpowiedz Link Zgłoś
gogonasz Re: Mamy nowe tramwaje 10.02.08, 04:00 A ja myślałem,byłem pewien,że to całkowicie nowy sprzęt.Zresztą i tak wyglądają ładnie.Mam nadzieję że nie tylko kibole Poloni je uszanują,ale inni pasażerowie również. Odpowiedz Link Zgłoś
gogonasz Re: Mamy nowe tramwaje 12.03.08, 20:08 Oglądam dzisiejsze Aktualności i co widze? Jaka bieda w tramwajach była,taka i jest.KZK GOP walczył o 100% udziałów i je otrzymał,bo to miało gwarantować poprawę.O naiwności ludzka.A jak słyszę,mechanicy nadal szukają byle śrubki,żeby to się kupy trzymało.To że tramwaje są sprawne,to mit.Sam byłem świadkiem,jak w czasie jazdy,urwała się skrzynia z akumulatorami.Jestem przekonany że nasze tramwaje to szmelc,który w kupie trzyma tylko farba i reklama.Jakie są torowiska to widzi każdy kierowca,który musi przejeżdżać przez tory tramwajowe A już myślałem że idzie ku lepszemu,gdy widziałem te nowe,a jak się okazało,po remoncie,tramwaje.Winę ponoszą rownież nasze media,które tak rzadko podejmują ten temat.Moze dlatego,żeby nie zaszkodzić swojakom,upchniętym we władzach odpowiedzialnych za komunikację publiczną.W kazdym razie takie odnoszę wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś