33kk 07.08.04, 11:41 Dzisiaj pierwszy dzień Targów w nowej hali. Ciekawe jak się uda impreza. Proszę o relację odwiedzających. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daga1111 Re: TARGI 07.08.04, 21:43 Byłam i muszę stwierdzić, ze nudno na tych targach. Raz się przejdziesz wokół stoisk i po wszystkim. Za to ciekwie jest na stanicy. Może zaraz pójdę. Odpowiedz Link
klementine Re: TARGI 07.08.04, 23:34 No wlasnie... wszyscy mowia o tej stanicy... co tam jest konkretnie????? Odpowiedz Link
klementine Re: TARGI 07.08.04, 23:33 Hmm... zawsze lubialm te targi... teraz ja prosze o relacje.. co sie tam dzieje..:) Wyprowadzilam sie i nie jestem juz na bierzaco..:( Mam nadzieje ze te targi beda rownie udane jak w poprzednich latach :) Pozdrawiam cieplutko!! Odpowiedz Link
daga1111 Re: TARGI 08.08.04, 09:08 Na stanicy są DNI ZŁOCIEŃCA. Jakieś występy zespołów, itp. Dzisiaj o 21 będzie koncert zespołu DŻEM. Ps: Wy już nie mieszkacie w Złocieńcu? Odpowiedz Link
klementine Re: TARGI 08.08.04, 14:05 nie juz nie mieszkamy... od ponad miesiaca...:(:(:( Ale mimo wszystko Zlocieniec zawsze bedzie moim domem i chcialabym byc na bierzaca z roznymi wydarzenia :) Odpowiedz Link
keyzan Re: TARGI 30.08.04, 20:36 Hejhej.Mieszkam w złociencu tylko podzas urlopu, za to niezmiennie od ok.20 lat.Targi były OK, podobało mi sie stoisko Pokutynskich, drewniane zabawki i meble oraz motory.Acha jeszcze roslinki mała archotektura ogrodowa.A z atrakcji koncert DŻemu nad Drawą.Przyznam się,że mimo,że pochodzę z miasta - kolebki Dżemu, to na koncercie na żywo byłam po raz pierwszy. Odpowiedz Link
wuster Re: TARGI 08.08.04, 19:23 Relację z targów można zobaczyć w archiwalnej kronice TVP 3 Szczecin z 07.08.2004 - www.szczecin.tvp.pl Odpowiedz Link