platser 18.09.05, 12:39 Kto jest za tym , aby Gawex spowrotem nadawał MTV niech napisze do Gawexu!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kermix Re: MTV Polska - Petycja do GAWEX'u 20.09.05, 01:17 Ja proponuje jeszcze Polsat Sport !! Odpowiedz Link
kermix Zmiany w Gawexie 22.09.05, 10:11 Ciekawe informacje podał Zarząd Gawexu: "Zgodnie z oczekiwaniami Państwa, z dniem 3 października br. wprowadzamy pakietyzację nadawanych programów telewizyjnych, oferując trzy pakiety programowe. Ma ona na celu dać Państwu możliwość wyboru oferty programowej i cenowej." Odpowiedz Link
platser Kicha 22.09.05, 18:21 Niech te francuskie badziewie zamienią spowrotem na Mtv Polska, bo tam jest mnustwo ciekawych programów. A teraz same żabojady :p Odpowiedz Link
kermix Eurosport vs. Polasat Sport 16.12.05, 03:35 Kolejny świetny pomysł w tv kablowej gawex ?? Na stronie www.gawex.pl/pliki/glowna.php ukazała się ankieta która też jest wyświetlana na ekranach tv jako tak zwany teletext gdzie zapewne abonent ma dokonać wyboru (oby nie wiążącego) Eurosport czy Polasat Sport ?? Ja stawiam pytanie dlaczego oda kanały nie mogą się znaleźć w ofercie?? Odpowiedz Link
bagnik1 Re: MTV Polska - Petycja do GAWEX'u 16.12.05, 06:58 Ciekawe czy ktos oprocz narzekania rzeczywiscie cos do Gawexu napisze. Wazne zeby nie zapomniec napisac tego w dwoch egzemplarzach i zatrzymac sobie pismo z potwierdzeniem wplyniecia. Nie liczcie jednak na odpowiedz. Oni nie poczuwaja sie do takiego obowiazku. Odpowiedz Link
kermix Polsat Sport 31.03.06, 20:45 Polsat Sport w TV Gawex już w kwietniu! I nawet Eurosport zostaje w ofercie! Dla mnie Super! Odpowiedz Link
bagnik1 Re: Polsat Sport 31.03.06, 21:04 No to faktycznie mielibyscie niezle. Zwlaszcza przed mundialem. Pamietam tylko, ze kiedys w Zlociencu dzialala firma JOSAT. Jakos tak wyszlo, ze jesli abonenci zaplaca po kilka zlotych wiecej to mial byc Filmnet. No i byl. Przez miesiac. Za to wyzsze oplaty zostaly na zawsze:):) Odpowiedz Link
faronzlocieniec Re: MTV Polska - Petycja do GAWEX'u 16.06.06, 16:54 Ja tez chciałbym zeby ponownie nadawli mtv:) ale co to da oni sa uparci:) Odpowiedz Link