falkenburger 14.12.05, 18:42 pobobno na przelomie ostatnich dni doszlo podczas libacji do morderstwa, tyle wiem od kolegow, wiecie cosik wiecej???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pp2000 Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 02:34 Zarżnęli człowieka jak świnię. Z tego co słyszałem to we trzech go załatwili w okolicach Podmiejskiej. Odpowiedz Link
kermix Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 03:23 Tak zgadza się 2 recydywistów którzy teraz są w zakładzie karnym w Wierzchowie dokonało zbrodni na mężczyźnie grozi im teraz 25 To są tacy bohaterzy że każdy z niż oskarżony o morderstwo wskazuje bez wątpienia na drugiego!!! Eh szkoda słów dla lumpów do gazu i tyle … Odpowiedz Link
falkenburger Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 09:20 tak masz racje z tego co mi widomo to jednego znam osobiscie jest nim Milosz K. Co do ich bohaterstwa to calkowicie sie z Toba zgadzam, teraz sie zacznie placz i lament i mowienie to nie ja to on. Ale coz mozna wymagac od zaawansowanych cpunow, KARO SMIERCI WROC, leb za leb. takie jest moje zdanie Odpowiedz Link
rzapa1 Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 17:21 Coraz ciekawiej w tym Złocieńcu. Jak nie nielegalna rozlewnia gazu zagrażająca życiu ludzkiemu, to ktoś popije, czy naćpa się i poderżnie komyś gardło. Powoli zaczynam się bać. Ale cóż takie czasy. Choć wg. mnie jest na to rada. Zaostrzyć kodeks karny i tak jak mówi Falkenburger oko za oko. Dodatkowo odejdzie problem utrzymania takiego dziada przez 25 lat. Szkoda że mówi się tyle o prawach człowieka jeśli chodzi o morderców. Oni mieli te prawo gdzieś więc i my powinniśmy je mieć gdzieś w obec nich. Jak dla mnie zabić ich w taki sam sposób w jaki sami dokonali mordu. Niech wiedzą co zrobili. P.S. Czy ktoś zna więcej szczegółów?? Odpowiedz Link
baba45 Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 18:09 A kto, drogi(a) rzapo, miałby ich zabić w taki sam sposób? Odpowiedz Link
falkenburger Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 23:03 wiesz moze, to dobry sposob aby w taki sam sposob wykonac wyroki, ja osobiscie moglbym "znecac sie do bolu - jak by umieral robic mu dodatkowe przetaczanie krwi zeby nie zdechl szybko" na oprawcach niweinnych dzieci. Przeciez to jest sku...... Ludzie jak mozna byc tak zdemoralizowany, dla takich bydlat tylko komory gazowe, ale nie pojedynczo bo szkoda gazu na wszy, po 100. Odpowiedz Link
kermix Re: MORDERSTWO???? 16.12.05, 03:16 baba45 napisała: > A kto, drogi(a) rzapo, miałby ich zabić w taki sam sposób? KAT Odpowiedz Link
bagnik1 Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 18:28 Zamordowany tez aniolkiem raczej nie byl. Oczywiscie nie usprawiedliwia mordercow, ale z kim przestajesz... Odpowiedz Link
zlocienianin Re: MORDERSTWO???? 15.12.05, 23:59 Tego się nie da skomentować. SZOK!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
selion Re: MORDERSTWO???? 16.12.05, 10:37 Czytejąc lid z gazety drawskiej w żabce (pani jest bardzo wyrozumiała), mordercy okradli dodatkowo dom. Bo w dzisiejszych czasach życie ludzkie jest tyle warte co pralka. Odpowiedz Link
falkenburger Re: MORDERSTWO???? 16.12.05, 12:46 to sie zgadza, ale to sa takie tluki, ktore w momencie popelniania czynu nie zdaja sobie sprawy z tego co robia, gdy narkotyk lub wodeczka przestaje dzialac to jest MAMO RATUJ i juz jest zapozno, za morderstwo najlzejsza kara powinno byc bezwzgledne dozwocie na zasadzie -zarobisz zezresz, nie zdechniesz- zadnych praw dla takich szumowin, jak juz wczesniej powiedzialem niech bracia Kaczynscy wprowadza znow kare smierci, a dla dzieciobojcow, dzieciojebc.... kara przez uduszenie ale nie gazem tylko wlanym co2, a dla tych co wyzwaja sie na dzieciach dozywocie na sztywnej celi. Odpowiedz Link