Dodaj do ulubionych

Działalnośc OSiR-u

17.01.06, 11:32
czekam na opinie an temat tej instytucji. Co robi jakie podejmuje działanuia
na rzecz krzewienia kultury fizycznej. Co przygotowali dla dzieci na ferie??
bo z tego co wiem to niewiele. Na co inna pieniądze z ich budzetu??
Obserwuj wątek
    • avelina1 Re: Działalnośc OSiR-u 18.01.06, 10:13
      a o jakim budzecie mowimy? jakiego rzędu są to pieniążki?
      uważam, że osir robi co w jego mocy - wystarczy tylko uważniej się przyjrzeć;
      poza tym zima to na pewno ten 'gorszy' sezon - brakuje infrastruktury typu
      lodowisko; dzieci niechetnie spędzają ferie w zamkniętych przestrzeniach.
      pewne tez jest, ze osir szuka sponsorów, więc można pomoc
      • pawelek86 Re: Działalnośc OSiR-u 18.01.06, 12:52
        Powiedz mi ile dziala lig amatorskich?? Ile było turnieji dzikich druzyn??
        Turniejów szachowych brydżowych i jakichkolwiek innych. Co jest bezpłatne dla
        dzieci. Napisz skoro aż tak super twoim zdaniem funkcjonuje OSiR. jakie sa ceny
        kortów dla młodzieży i dzieci.
        • bagnik1 Re: Działalnośc OSiR-u 18.01.06, 17:51
          Nie jestem w Złocieńcu, więc trudno mi to ocenić. Obiły mi się kiedyś o uszy złośliwości, że OSiR powołany jest po to by można było płacić prezesom:) Ile jest w tym prawdy nie wiem. Trzeba natomiast przyznać, że w Złocieńcu nie ma wielkich problemów z wynajęciem sali. Ta na ul. Czaplineckiej jest dość tania.
          • zlocienianin Re: Działalnośc OSiR-u 19.01.06, 00:24
            OSiR został powołany jako instytucja krzewiąca sport i rekreację w Złocieńcu.
            Takie były założenia. NIESTETY!!!!!!!! Jest to marnotrastwo pieniędzy. Podobnie
            jak ZOK. Są to instytucje same dla siebie. OSiR niczego nie wnosi nowego. To,
            że zorganizuje ferie za nasze pieniądze to jest kropla w morzu. Poza tym nic
            nie robi. Tylko zatrudnia ludzi, którzy mają płacone z naszych podatków. Nie
            wiem kiedy ta zabawa się skończy. Jest to cecha charakterystyczna Złocieńca. To
            co robi OSiR na codzień znakomicie wykonują szkoły. I to 100% lepiej. Kiedy
            władze miasta przejrzą na oczy?
            • avelina1 Re: Działalnośc OSiR-u 19.01.06, 14:24
              O której szkole Pan mysli? chyba nie o tej, w której uczą, że na "co dzień"
              pisze się razem :) ciekawa jest, czym pożytecznym Pan zajmuje się w Złocieńcu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka